Mediciner søges til feltet mellem somatik og psykiatri – Liaisonsomatik i Vendsyssel - deltidsstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du forbedre det somatiske helbred og trivsel for psykiatriske patienter? Så udbyder vi nu en sjælden stilling til en læge med stor faglig og personlig interesse i Liaisonsomatikken.

Mennesker med alvorlig psykiatrisk sygdom har en forventet kortere levetid på 10-20 år sammenlignet med den øvrige befolkning, og en betydelig del af overdødeligheden tilskrives fysisk sygdom. Patienterne opsøger sjældnere egen læge og oplever generelt dårligere behandlingsforløb end den øvrige befolkning. Sundhedsvæsenet har et særligt ansvar for at samarbejde og udvise fleksibilitet for at kunne tilbyde denne patientgruppe behandling af høj kvalitet. Det er her, du kommer ind i billedet.

Hvem er du?
Du er speciallæge i almen medicin eller et grenspeciale til intern medicin og har stor faglig selvstændighed. Du har måske speciel kompetence i et af specialerne, men har også overblikket til at tage dig af de almindeligste kroniske sygdomme: F.eks. hjertesygdom, KOL, diabetes, men også mange andre.
Du har bred indsigt i somatiske problemstillinger, og du har engagement og drive til at gøre en forskel for de psykiatriske patienter og arbejde for at højne den generelle kvalitet i de somatiske behandlingsforløb.
Du skal være opsøgende og interesseret i at skabe en stor samarbejdsplatform til mange forskellige lægefaglige specialer, men med fokus på dine kolleger i Psykiatrien.
Du ser den enkelte psykiatriske patient som et helt menneske, og har en generel forståelse for sygdomsforebyggelse og den grundlæggende behandling og udredning.
Du har et ønske om at bidrage til primær profylakse og med en stor grad af forståelse for situationsrelateret vejledning. 
Du er interesseret i løbende at kompetenceudvikle dine kolleger i Psykiatrien i forhold til somatisk diagnosticering og behandling af patienter.

Om stillingen:
Stillingen er forankret i en medicinsk afdeling med stor sammenhæng mellem specialerne. Din arbejdstid fordeler sig mellem de psykiatriske sengeafsnit og ambulatorier i Klinik Psykiatri Nord og det intern medicinske speciale i Regionshospitalet. Stillingen er primært i dagtid og vagtfri, men hvis du ønsker at indgå i det medicinske bagvagtslag, kan dette også aftales.
I den psykiatriske del af ansættelsen kommer du til at arbejde i et team med psykiatriske læger og sygeplejersker, der har et indgående kendskab til patientgruppen, og som i samarbejde med dig skal være opsøgende i forhold til somatiske helbredsproblemer blandt patienterne. I dette team vil du besidde en unik viden ift. det somatiske. Du vil også skulle deltage i samarbejdet tværsektorielt med både kommuner og praktiserende læger.
I den somatiske del af ansættelsen vil du efter aftale indgå i det intern medicinske speciale, og efter ønske og kvalifikationer deltage i stuegang og ambulatorier.
Du vil uanset speciale være organisatorisk tilknyttet den medicinske afdeling med den ledende overlæge som direkte leder.
Stillingen vil som udgangspunkt være 50%, men du kan selv få indflydelse på brøken.
Den tidsmæssige fordeling af de to dele har du selv stor indflydelse på.
Hvis du har behov for kompetenceudvikling, vil dette kunne arrangeres, ligesom dit personlige kursusbudget på 22.000 kr. kan bruges i begge områder efter aftale med den ledende overlæge i Medicinsk Afdeling.

Vi tilbyder:
  • En enestående stilling, hvor du som brobygger mellem det psykiatriske og det somatiske kan være pioner for et nyt og spændende område, der i høj grad har brug for en engageret læge, til at sætte sit præg på samarbejdet med Psykiatrien
  • Mulighed for at skabe varige forbedringer for en udsat patientgruppe
  • Mulighed for at følge patienter i længere forløb
  • En tilknytning til et medicinsk speciale, og en tæt faglig sparring med medicinske speciallæger
  • Relevant og nødvendig introduktion i samarbejde med det psykiatriske personale

  • Mulighed for opkvalificering på baggrund af et personligt kursusbudget
  • En attraktiv ansættelse med mulighed for vagttilknytning, hvis du ønsker det

Det er som udgangspunkt en 18,5 timers stilling, med mulighed for en anden brøk efter ønske.
Stillingen ønskes besat med tiltrædelse den 01.10.22 eller efter aftale.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Hjørring
  • Lørdag den 03. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som psykologer
4. september 2024 1