Konsulent med tæft for organisationsudvikling søges til PPR i Hvidovre kommune - 2650

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Konsulent med tæft for organisationsudvikling søges til PPR i Hvidovre kommune

Vores PPR består af fire teams. Som noget nyt vil vi styrke vores konsulentteam, som kommer til at bestå af dig og en anden konsulent. Derudover har vi et administrativt team, samt logopæder og psykologer.

Som konsulent vil du primært arbejde tæt sammen med PPR-lederen. Herudover vil du bl.a. også skulle indgå i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i PPR, og ligeledes med konsulenter og ledere i Center for Skole og Uddannelse samt fra Center for Børn og Familier.

Kort sagt, så vil du både opleve et nært samarbejde med PPR-lederen samt en generelt bred samarbejdsflade med øvrige parter.

Dine opgaver vil i udgangspunktet handle om at understøtte udviklingen af PPR som organisation. Denne udvikling skal foregå i tråd med de kommunale visioner og strategier, som taler ind i vores område. Som noget helt nyt er der blevet formuleret en vision samt strategi for det specialiserede 0 til 18 års område, ”Fælles børn – fælles ansvar”. Du vil indgå i den næste spændende fase, hvor denne strategi skal fyldes med liv og omsættes i et mere konkret arbejdsgrundlag. Du vil styre implementeringsprocessen i PPR og have en afgørende rolle for udviklingen af den organisationskultur, der understøtter visionen og strategien.

Du vil bidrage til at skabe sammenhæng mellem PPRs kerneopgave(r), vores kompetencer, organisering og ressourcer. Eksempelvis vil du udarbejde funktionsbeskrivelser, som danner rammen for PPR-medarbejdernes faglige ageren, og som understøtter forventningsafstemningen med vores samarbejdspartnere. Sammen med dine kollegaer, vil du arbejde med udvikling af interne procedurer, præcisering af vores skriftlige materiale, indhold af hjemmesiden, vores kommunikation, og afklaring af juridiske spørgsmål.

Vi forestiller os, at du har erfaring med at arbejde med forandrings-, udviklings- og implementeringsprocesser. Du har en stærk konsulentfaglighed og interesse for forskellige faggrupper og mennesker. Du arbejder struktureret og samtidig fleksibelt. Du er målrettet og samtidig nysgerrig på diverse input. Du er hurtig til at opfatte og samtidig god til at undersøge forskellige perspektiver. Du har gode kommunikationsevner og analytisk sans. Du er modig, visionær og vedholdende.

PPR i Hvidovre er en del af Center for Skole og Uddannelse og har et ligeså tæt samarbejde med Center for Børn og familier.

Stillingen er på fuldtid (37 timer) og skal besættes pr. 1. august. Løn er efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Du er meget velkommen til at kontakte PPR-leder Martina Stendel på [email protected]. Skriv dit telefonnummer, så vil du blive ringet op.

Samtaler afholdes den 24. juni 2020

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 16. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som psykologer
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1