Genopslag - Nebs Møllegård behandlingshjem søger Psykolog til døgnafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jystrup Midtsj

En stilling som psykolog ved Nebs Møllegård behandlingshjem med en ugentlig tjenestetid på 30 timer ønskes besat pr. 1. september 2022 eller snarest. Arbejdstiden kan efter aftale fordeles på 4 dage.

Nebs Møllegård er en specialinstitution i Ringsted Kommune for børn og unge med omfattende udviklings- og tilknytningsforstyrrelser, samt personlighedsmæssige vanskeligheder. Institutionen har 3 miljøafdelinger og intern skole med samlet op til 26 børn og unge i alderen 6-18 år. Herudover et vigende antal børn i dagbehandling-skole. Behandlingen foregår ud fra miljøterapi på basis af en udviklingspsykologisk og psykodynamisk forståelse og med udgangspunkt i procesbevidsthedsbegrebet, samt inddragelse af viden om traumer, mentaliseringsteori og metode. Der tilbydes intensiv miljøterapeutisk døgnbehandling og skole-dagbehandling. Endvidere tilbydes enkelte børn og unge kortere eller længerevarende individuel terapi.
Nebs Møllegård bestræber sig på at skabe et terapeutisk miljø, der giver det enkelte barn og ung muligheder for udvikling af evne til refleksion over mentale processer og større forståelse af sig selv med henblik på at kunne træffe beslutninger i livet, samt opnå større personlighedsmæssig integration, social og faglig udvikling.

Psykologstillingen er tilknyttet en miljøafdeling, hvor personalegruppen består af 1 afdelingsleder, 8 pædagoger (miljøterapeuter), lærerteams, 1 socialrådgiver og 1 psykolog(vakant).
Psykologen indgår i det tværfaglige samarbejde om behandlingsopgaven.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. konferenceledelse med behandlingsplanlægning, psykologiske undersøgelser, gruppesupervision af miljøterapeuter og terapi med børn- og unge, samt undervisning på intern miljøterapeutisk uddannelse. Endvidere fortsat udvikling af miljøterapien på Nebs Møllegård, samt samarbejde vedr. et kommende forskningsprojekt.

Kvalifikationer:
Autorisation eller på vej mod autorisation som psykolog, og mulighed for specialist uddannelse.
Der lægges vægt på, at ansøgere er i besiddelse af klinisk psykologisk erfaring, bred udviklingspsykologisk viden, interesse for personlighedstestning og psykoterapi med børn og unge, samt lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde.

Vi tilbyder:
En arbejdsplads hvor der er mulighed for fordybelse, refleksion og faglig udvikling.
En faggruppe med 2 andre psykologer.
Der ydes intern individuel supervision, samt ekstern gruppesupervision.

Løn og ansættelsesvilkår:
Efter gældende overenskomst mellem Dansk Psykolog Forening.

Ansættelesesamtaler: Forventes afholdt 15. juni 2022.

Yderligere oplysninger:
Tlf. 5762 8602 hos ledende psykolog Karin Bagge Andersen.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Jystrup Midtsj.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Jystrup Midtsj
  • Tirsdag den 07. juni 2022

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    På SL 8 har vi høj faglighed og tid til at fordybe os i den enkelte patient håb, drømme og behov. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikke..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    I Afdeling for Retspsykiatri søger vi 4 sygeplejersker i delte stillinger. Stillinger er fordelt mellem at være i dagvagter på hverdage på et af vores retspsykiatriske afsnit (SL9, SL10, SL11,.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    Vil du være med til at understøtte kvalitets- og forbedringsarbejdet i implementeringen af 10 års planen i Psykiatrien? I forbindelse med det allerede påbegyndte arbejde med at implementere 10-.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Jystrup Midtsj

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Jystrup Midtsj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Jystrup Midtsj over tid

Dato Alle jobs som psykologer
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1