Psykolog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Fagcenter Børn og Familier i Kalundborg Kommune søger en visionær og udviklingsorienteret cand.psych. eller cand. Pæd. Psyk. på fuld tid, til barselsvikariat, med tiltrædelse d. 1. december 2021 eller snarest herefter.

Vi tilbyder ansættelse i Familie og Ungevejledningens psykolog team, et lille dynamisk team med 5 kollegaer inklusive dig, der på daglig basis arbejder med familier, børn og unge i alderen 0-18år. Familie og Ungevejledningen er Fagcentrets udfører afdeling. Der er pt. 36 ansatte.

Du vil skulle arbejde på tværs af myndigheden og i egen udførerafdeling, samt i familierne og på anbringelsessteder.

Psykologteamets ydelser er fleksible og mangeartede. Psykologteamet samarbejder tværprofessionelt og tværsektorielt og har et tæt samarbejde med bl.a. egne kolleger, faglige koordinatorer, sagsbehandlere, PPR, familier og netværk. I det daglige arbejder teamet ud fra en helhedsorienteret behandlingsmetodik, og med faglig forståelse af familiernes problemkomplekser, trækkes på relevante faglige tilgange. Teamet vægter en anerkendende og ressourceorienteret tilgang, og arbejder på at styrke barnets og familiens relationer og netværk. Teamet tænker i løsninger, hvor barnet helst forbliver i nærområdet og i det almene system, så længe det er udviklende for barnet.

Arbejdsopgaverne spænder fra behandlingsforløb med børn, unge og deres forældre til enkelte familiebehandlingsforløb. Psykologen agerer desuden som sparringspartner til afdelingens teams, ligesom der fra tid til anden kan være behov for kortere undervisningsforløb til opkvalificering af kollegaer. Psykologen bliver hertil brugt i undersøgelsessammenhænge vedrørende undersøgelse af det enkelte barn eller den unge. Der er tilknyttet supervisor til opgaverne.

Vi arbejder primært i lokaler i Kalundborg og Gørlev, samt på rådhuset i Kalundborg, men det kan også foregå hos samarbejdspartnere. Du kan derfor forvente en del transport, og det vil være en fordel at have bil. Du er indstillet på at arbejde på fleksible tidspunkter, både tidlig morgen eller sen eftermiddag.

Din profil

Vi søger en psykolog, der primært

  • Har faglige kompetencer og gerne erfaring indenfor området
  • Kan varetage rådgivnings- og behandlingsforløb for børn og deres forældre
  • Kan bistå med den interne faglige sparring, undervisning og træning af udførerenhedens faggrupper

Vi søger en psykolog, der skal

  • være samarbejds- og udviklingsorienteret, men gerne være mindre erfaren
  • finde det naturligt og nødvendigt at reflektere over egen praksis og over egne faglige konklusioner og overbevisninger og kunne modtage oplæring
  • kunne håndtere et relativt stort arbejdspres
  • være stærk i skriftlig formidling
  • have et godt fagligt overblik

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder:

  • Et godt arbejdsmiljø og et kollegialt og tværfagligt fællesskab
  • Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø med mulighed for udvikling og læring
  • Stor mulighed for at udvikle det tværprofessionelle arbejde og organiseringen omkring opgaveløsningen
  • Intern faglig sparring
  • Ekstern supervision
  • Meget stor indflydelse på planlægning af eget arbejde og på afdelingens og Psykologteamets drift

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst og aftale om ny løn

Hvis du vil vide mere

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte psykolog Hannah Juul på tlf. 21646572, koordinator Jeanette Nissen på 29333097, eller afdelingsleder Henrik Holst på tlf. 61393596 mail: [email protected]

Ansøgning

Ansøgningsfrist d. 25.10.2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Kalundborg
  • Mandag den 25. oktober 2021

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    På SL 8 har vi høj faglighed og tid til at fordybe os i den enkelte patient håb, drømme og behov. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikke..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    I Afdeling for Retspsykiatri søger vi 4 sygeplejersker i delte stillinger. Stillinger er fordelt mellem at være i dagvagter på hverdage på et af vores retspsykiatriske afsnit (SL9, SL10, SL11,.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    Vil du være med til at understøtte kvalitets- og forbedringsarbejdet i implementeringen af 10 års planen i Psykiatrien? I forbindelse med det allerede påbegyndte arbejde med at implementere 10-.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som psykologer
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2