Psykolog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet
Kalundborg Kommune opnormere med en beskæftigelsesrettet psykolog til helhedsorienteret indsats.

For at understøtte den beskæftigelsesrettede indsats i Kalundborg kommune opnormerer Jobcenter Kalundborg med en psykolog, med tiltrædelse 1. oktober 2019. Der er tale om en stilling på fuld tid.

Du vil blive en del af et team, som bl.a. har til formål via projekter og virksomhedsvendt indsats, at udvikle forskellige målgruppers ressourcer og muligheder i forhold til arbejde og uddannelse.

Teamet består af teamleder, driftskoordinatorer, psykolog, undervisere, vejledere, virksomhedskonsulenter, adm. medarbejder, i alt ca. 50 medarbejdere som tilsammen understøtter jobcenterets øvrige driftsteam via BUM bestillinger samt kommunes virksomheder.

Som psykolog hos os, skal du formå, og have lyst til, at inddrage dine kernefaglige kompetencer, i såvel udviklingen som udførelsen af en række af vores beskæftigelsesindsatser.

Dine primære arbejdsopgave vil være:

  • At udføre psykologiske screeninger/funktionsvurderinger.
  • Udarbejde WAIS test.
  • Afholde støttende samtaler med forskellige målgrupper, ligesom der i forlængelse heraf vil være en stor grad af tværfagligt samarbejde med de øvrige faggrupper på jobcenteret.
  • Bidrage til udvikling af interne udviklende forløb for borgere, ”moduler”, hvis formål er at øge borgernes forudsætning, for at indgå aktivt i såvel forløbet i jobcenteret, som i processen mod arbejdsmarked/uddannelse.
  • Arbejdsfastholdelse på virksomhederne for sygemeldte borgere.
  • I tæt samarbejde med virksomhedskonsulent og borgere at understøtte praktikforløb.

Sidstnævnte opgaver vil indebære et samarbejde med borgere som modtager sygedagpenge, eller deltager i et jobafklaringsforløb. Øvrige opgaver vil være målrettet borgere der er i et ressourceforløb, modtager kontanthjælp eller uddannelseshjælp, samt ledige borgere som er visiteret til et fleksjob. Der vil være stor variation i borgernes psykiske, sociale og fysiske ressourcer, og det er derfor nødvendigt at du som psykolog formår at imødekomme borgeren i denne sted, og evner at foretage psykologfaglige vurderinger, men også har kendskab til aspekter, der kalder på en tværfaglig og virksomhedsrettet indsats.

Din profil
Vi forventer af dig, at du er uddannet psykolog, gerne erhvervspsykolog eller erfaring fra beskæftigelsesrettede indsatser. Du er fagligt stærk og formår at indgå i et resultatskabende samarbejde med de øvrige faggrupper på Jobcenteret, herunder bl.a. rådgivere og virksomhedskonsulenter. Både mundtlig og skriftlig formidling er et vigtigt udgangspunkt for et sådant samarbejde, hvorfor det er vigtigt at du er opsøgende og god til at formulere dig på skrift.

Du bliver del af et projekthus, som er præget af en høj grad medbestemmelse ift. det daglige arbejde, derfor er det vigtigt at du er selvstændig og initiativrig. Det er ligeledes af stor betydning, at du formår at deltage i et tværfagligt team, samt er troværdig og tillidsskabende i dine relationer ift. til kollegaer, samarbejdspartnere og borgere. Her vil der også være mulighed for sparring, internt i Jobcentret samt eksternt i tværfagligt psykolognetværk.

Oplæring i de relevante aspekter af en beskæftigelsesrettet indsats og dine opgaver hos os, vil finde sted ifm. ansættelsen.

Fysisk placering

Jobcentrets Projekthus, Torvet 3A. Kalundborg.

Derfor skal du vælge os
Vi er en arbejdsplads, hvor engagement, faglig bevidsthed, resultater og arbejdsglæde er nøgleord, og hvor du bliver en vigtig del af en dynamisk enhed i et stort team med meget tæt samarbejde med øvrige teams i jobcentret.

Du vil få en travl hverdag med afvekslende arbejdsopgaver og med målrettet indsats i tæt samarbejde med gode kollegaer, hvor daglig sparring er en naturlig del af opgaveløsningen.

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.

Lønnen afhænger af dine kvalifikationer og forhandles efter principperne om NY LØN.

Det er en fast stilling med arbejdstid på 37 timer ugentlig. Stillingen ønskes besat snarest, dog senest den 1. oktober 2019.

Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger kan du få ved at kontakte Driftskoordinator Lasse Gyldholm på telefon 2054 5951. Eller teamleder Kenneth Alstrup på telefon 29128393.

Ansøgning
Skriftlig ansøgning med jobnr. og oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse sendes til: LINK

Så vi har den senest den 19. august 2019, kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt den 26. august 2019.

Om os
Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Kalundborg
  • Mandag den 19. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som psykologer
20. september 2024 4
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 4
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 8
9. september 2024 7
8. september 2024 5
7. september 2024 6
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2