Plan B søger en fagligt kreativ psykolog med et skarpt socialfagligt blik til vores dynamiske undersøgelsesteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Plan B er i stor udvikling og vi får hele tiden spændende opgaver ind i hele Danmark, der skal løses. Vi opnormerer derfor med en ekstra psykolog til vores Psykologhus, med lokation i København.

Plan B er en social- og psykologfaglig organisation, der samarbejder med kommuner i hele landet om at skræddersy fleksible, specialiserede og bæredygtige indsatser til udsatte børn, unge og familier med særlige behov.

Stillingsindhold og profil

Som psykolog hos Plan B vil du blive en del af et velfungerende undersøgelsesteam, hvor dine primære opgaver vil være at udfærdige forældrekompetenceundersøgelser, psykologiske undersøgelser af børn og unge, traumeudredninger mm. Endvidere vil der også være mulighed for at varetage behandlings- og familieopgaver samt blive koblet på VISO-forløb, da vi i Plan B er VISO-specialister på børn- og ungeområdet inden for omsorgssvigt, udviklingstraumer, kompleks PTSD, seksuelle overgreb, fysisk og psykisk vold samt seksuel bekymrende adfærd.

Det er et krav at du er autoriseret og har kendskab til undersøgelsesområdet samt det specialiserede børn- og ungeområde. Lige så vigtigt er, at du er relationel kompetent og kan møde alle typer mennesker i øjenhøjde og med respekt og i de rammer der giver mening for dem. Når vi i Plan B laver undersøgelser, er vi altid to om det og har en kultur, hvor vi prioriterer sparring og fællesskab og tager et fælles ansvar for, at alle er klædt på til opgaverne. Vi har et tæt samarbejde med landets kommuner og løser nogle af de mest komplicerede sager her. Omsorgssvigt og traumer fylder ofte meget hos familierne og vi arbejder overordnet ud fra en traume- og tilknytningsteoretisk, neurosekventiel samt systemisk, narrativ og mentaliseringsbaseret referenceramme.

Plan B rummer både et psykologhus og en afdeling for kontaktpersoner og familiebehandlere. I alt er vi cirka 36 ansatte, og vi arbejder sammen på kryds og tværs for at skabe de mest fagligt solide indsats. Vi har en værdi om, at vi ikke arbejder i isolerede indsatser, men tænker hele barnets/familiens hverdag, øvrige kontekster og relationer ind i arbejdet. Derudover sætter vi en ære i at gøre, hvad der skal til for den pågældende borger og tænker gerne ud af boksen for at løse vores opgaver. Du vil komme ind på en dynamisk arbejdsplads med højt til loftet, travlhed og godt humør – og altid plads til nye idéer.

Vi har lokaler i København NV, men har også ansatte på Sydfyn.

Opgaverne er primært i det storkøbenhavnske område og på Sjælland, men kan være i hele Danmark, hvorfor der vil være rejseaktivitet i jobbet.

Vi kigger derfor efter en der:

  • Brænder for arbejdet med børn, unge og familier og er med på, at hele netværket og de forskellige kontekster, som barnet/familien befinder sig i, skal tænkes ind, når et barn skal i trivsel.
  • Kan lide at samarbejde med andre fagligheder og sætte din faglighed i spil i et fagligt kreativt rum, hvor vi tænker i mulige interventionsformer og undersøgelsesdesign.
  • Kan møde alle mennesker i øjenhøjde, anerkendende og se de gode intentioner bag handlinger og livsførelse.
  • Forstår værdien af kvalificeret dokumentation og som er god til at skrive.
  • Forstår dig på at arbejde i et system, der er underlagt lovgivning, tidsfrister og dokumentation.
  • Kan lide et uformelt arbejdsmiljø, hvor dagene er forskellige og hvor opgaverne varierer alt efter, hvad der kommer ind i huset

Vi forventer, at du:

  • Er autoriseret psykolog med erfaring målrettet børn, unge og familier
  • Har erfaring med undersøgelser og ønsker at opnå større kompetencer inden for dette felt
  • Har evne til at tænke ud af boksen, kreativt og nytænkende
  • Kan arbejde selvstændigt og fleksibelt, er ansvarsfuld og er god til at planlægge og strukturere din tid.
  • Har kørekort

Vi tilbyder:

  • En veletableret arbejdsplads i rivende udvikling
  • Et spændende job med stor afveksling i de daglige opgaver
  • God mulighed for faglig udvikling og efteruddannelse
  • Dedikerede og engagerede kollegaer, der alle brænder for det socialfaglige felt
  • En arbejdsplads med højt til loftet og en uhøjtidelig omgangstone
  • Attraktiv lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Vi afholder samtaler i uge 20 og 21.

Stillingen kan være deltid eller fuldtid.

Om Plan B

Plan B er en social- og psykologfaglig organisation, der samarbejder med kommuner i hele landet om at skræddersy specialiserede og bæredygtige indsatser til udsatte børn, unge og familier med særlige behov. Det er vores vision og erfaring, at vi med denne tilgang bidrager til at skabe tydelige og varige forandringer, der også rækker ud over vores indsats. I Plan B løfter vi sager med mangeartede problemstillinger og høj kompleksitet inden for det social- og psykologfaglige felt, og vores kompetente medarbejdere har hver for sig og tilsammen en bred og samtidig specialiseret viden om sociale, psykologiske, udviklingsmæssige og kulturelle problematikker.

Plan B er ligeledes VISO-leverandør for Socialstyrelsen, og en del af vores medarbejdere er blandt andet specialister inden for områderne omsorgssvigt, udviklingstraumer, seksuelle overgreb, fysisk og psykisk vold samt seksuel bekymrende adfærd mm. Derudover varetager Plan B også en række samtaleforløb i både kommunalt og privat regi.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=81def71b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København NV
  • Søndag den 15. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København NV over tid

Dato Alle jobs som psykologer
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0