Psykolog ved Stressreduktionsklinikken, Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling, Bispebjerg Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Ved Stressreduktionsklinikken, Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling, er en stilling på 26 timer/uge som psykolog ledig til besættelse 01.01.24 eller snarest herefter. Arbejdet vil dreje sig om rådgivning og behandling af patienter med arbejdsrelateret stress, herunder specielt gennemførelse af Mindfulness Baseret Stressreduktions-forløb. Stillingen ønskes besat med en psykolog.

Jobbet

Stressreduktionsklinikken ved Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling tilbyder stress-reduktionsforløb til patienter med arbejdsrelaterede stress- og udmattelsestilstande henvist fra egen læge og arbejdspladser. Tilbuddet varetages i øjeblikket af en overlæge, en psykolog, en læge og en psykiatrisk konsulent. Du skal primært arbejde med behandling af patienterne. Arbejdet omfatter at visitere patienter til behandling, lede grupper i mindfulnessbaseret stressreduktion (MBSR) og afholde individuelle samtaler med patienterne. Arbejdet kan også indebære virksomhedsrettede aktiviteter. I behandlingen vil der være fokus på patientens mestring af stresstilstanden og håndtering af arbejdsmæssige og organisatoriske sammenhænge. Der lægges vægt på udvikling og evaluering af behandlingen.

Vi kan tilbyde dig:

  • Spændende og afvekslende opgaver med stor tværfaglig kontaktflade både internt og eksternt
  • Fagligt samarbejde på tværs i afdelingen
  • Dygtige og engagerede kollegaer og et godt arbejdsmiljø
  • God mulighed for sparring og supervision
  • Velindrettede lokaler til afholdelse af samtaler og MBSR-hold

Om os

Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling er en afdeling med ca. 50 ansatte, primært læger, sekretærer og forskere. Afdelingen varetager ambulant udredning af patienter med arbejdsrelaterede symptomer og sygdomme. Som del heraf har Stressreduktionsklinikken fungeret siden 2015 og de senere år med start af nyt MBSR-hold ca. hver måned. Udover den kliniske funktion har vi et aktivt forskningsmiljø i en stor forskningsenhed under ledelse af vores professor. Der er i afdelingen fokus på forskning og udvikling, og vi deltager i præ- samt postgraduat undervisning.

Om dig

Du er den rette kandidat, hvis du har

  • Autorisation som psykolog eller er på vej til at blive autoriseret
  • Uddannelse i MBSR
  • Erfaring med klinisk arbejde, herunder samtaleterapi, mindfulness og compassion
  • Interesse for arbejds- og organisationspsykologi

Der lægges vægt på, at du er fagligt engageret og interesseret i forskning, resultat- og udviklingsorienteret, åben, empatisk og har gode samarbejdsevner.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til overlæge Nanna Eller, psykolog Mia Herskind eller læge Lone Ross Nylandsted, telefon 38 63 61 72.

Du kan læse mere om Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling på http://www.bispebjerghospital.dk/ , hvor du finder link til Stressreduktionsklinikken.

Er du interesseret, kan du sende en ansøgning samt CV og autorisation via nedenstående link senest 13.11.23 kl.23.59. Der afholdes ansættelsessamtaler den 20.11.23 kl. 13-16.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København NV
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København NV over tid

Dato Alle jobs som psykologer
3. juli 2024 1
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2