Psykolog til ét af [xxxxx]s intensive døgnafsnit på Gentofte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Da vores dygtige psykolog har fået nyt job, søger vi nu en psykolog, der vil være med til at styrke den psykologfaglige behandlingsindsats på det intensive døgnafsnit 19.1

Du vil blive en vigtig ressource for mennesker med svære psykiske lidelser, og du vil få en vigtig rolle i det fortsatte arbejde med nedbringelse af tvang i Psykiatrien – et område hvor 19.1 allerede har rigtig flotte resultater.

En styrket indsats
For at styrke behandlingstilbuddet til patienterne på vores intensive (lukkede) sengeafsnit, har vi gennem de seneste år øget den psykologfaglige tilstedeværelse på disse afsnit. Psykologerne er blevet en væsentlig ressource på vores intensive sengeafsnit og er med til at påvirke udviklingen og kvalificeringen af den intensive behandling af mennesker med svære psykiske lidelser.

De intensive døgnafsnit
De psykiatriske intensiv-afsnit varetager den initiale behandlingsindsats for patienter med akutte psykotiske tilstande og/eller alvorlige affektreaktioner, suicidale impulser, selvskade m.v. samt patienter indlagt i henhold til retslig foranstaltning. Behandlingen hviler på en bio-psyko-social forståelse af psykisk sygdom og omfatter såvel medicinske som miljøterapeutiske og psykologiske behandlingsmetoder.

Vi har netop taget hul på en stor indsats vedr. kompetenceudvikling i kognitiv miljøterapi af medarbejderne i vores døgnafsnit. Som psykolog vil du blive tovholder i forbindelse med implementering og fastholdelse af de nye kompetencer.

Hvilke arbejdsopgaver får du??
Du skal være en synlig og tilgængelig ressource for patienter og kollegaer i dagligdagen, med det formål at styrke det psykologfaglige aspekt af behandlingen. Du skal afholde samtaler med patienterne og deres pårørende, samt bidrage med faglig sparring til dine tværfaglige kollegaer i afsnittet.

Sammen med dine øvrige kollegaer i afsnittet deltager du i undervisning og supervision.

Du er med til at sikre sammenhæng i den miljøterapi, der anvendes af de forskellige medarbejdergrupper på afsnittet og sikre en kvalificeret behandlingsindsats i dagligdagen.

På afsnit 19.1 arbejdes systematisk med nedbringelse af tvang, og vi er nået rigtig langt med vores målrettede indsats. Som psykolog bliver du en aktiv del af indsatsen ved at bidrage med din psykologfaglige viden i det tværfaglige behandlingsteam til at lave forbyggende indsatser samt have ansvar for eftersamtaler med patienter udsat for tvang.

Herudover kan følgende arbejdsopgaver nævnes:

  • Individuel samtalebehandling og psykoedukation med patienter i afsnittet
  • Mulighed for tværfaglige samtalegrupper på afsnittet
  • Støttende og psykoedukative samtaler med pårørende
  • Samarbejde med øvrigt personale omkring tilrettelæggelsen af miljøterapeutiske og kognitive interventioner.
  • Medvirken til analyse af konfliktsituationer mhp. deeskalering og forebyggelse af tvang (herunder ansvar for eftersamtaler efter anvendelse af tvang med patienter)
  • Understøttelse af personalets fokus på recovery- og Safewards-tilgangen i det miljøterapeutiske arbejde.
  • Facilitering af lystbetonede aktiviteter med patienterne i afsnittet
  • Medvirken til forberedelse af patienternes udskrivning og hensigtsmæssige overgang til ambulant behandling
  • Evt. medvirken ved psykologgruppens opgaveløsning på tværs af Psykiatrisk Center Københavns behandlingsenheder (f.eks. psykologisk krisevagt, supervision af tværfagligt personale eller testpsykologiske opgaver).

Ønskede kvalifikationer:

  • Cand.psych. og autorisation (eller tæt på dette).
  • Psykiatrisk erfaring og interesse for arbejdet i intensivpsykiatrien
  • Erfaring med psykoterapi/samtalebehandling, og gerne med supervision
  • Lyst og evne til at indgå i tværfagligt samarbejde med læger, plejepersonale, ergoterapeuter, fysioterapeuter, socialrådgivere og lægesekretærer

Hvad kan vi tilbyde?

  • Vi sørger for, at du får en målrettet introduktion, der bl.a. omfatter kurser i kognitiv miljøterapi, præsentation af konflikthåndteringsmodellen ”Safewards” og undervisning.
  • Du får struktureret faglig sparring og supervision af dit behandlingsarbejde.
  • Du får tæt kollegial kontakt med psykologerne på vores andre intensive døgnafsnit og deltager i faggruppemøder og andre faglige aktiviteter for psykologgruppen på Psykiatrisk Center København.

Løn- og ansættelsesvilkår
Følger gældende overenskomst.

Forud for ansættelse og efter aftale med den udvalgte ansøger, vil der blive indhentet referencer fra tidligere ansættelser jf. regionens retningslinjer.
Find flere informationer om Psykiatrisk Center København på vores hjemmeside.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lisbeth Kristensen på telefon 40101645 eller mail [email protected]. eller ledende psykolog Karen Dissing Sandahl på mail [email protected]

Ansøgning
Ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse sendes online via linket her på siden senest mandag den 3. oktober 2022

Ansættelsessamtaler planlægges afholdt i uge 40.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København Ø
  • Mandag den 03. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København Ø over tid

Dato Alle jobs som psykologer
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2