Psykolog søges til Ambulatorium for psykoterapi på Psykiatrisk Center Amager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi søger en psykolog til en fast stilling på Ambulatorium for psykoterapi – et afsnit med et godt tværfagligt samarbejde, gensidig respekt og ansvarlighed for fælles opgaver.

Om jobbet
Som psykolog bliver du en del af den samlede psykologgruppe på Psykiatrisk Center Amager. Opgaverne favner bl.a.:

  • Indledende vurderinger
  • Gruppeterapi
  • Individuel terapi
  • Psykoedukation af patienter og pårørende
  • Supervision
  • Deltagelse i udviklings- og forbedringsarbejdet i afsnittet
  • At du ud over det primære arbejde i ambulatoriet deltager i psykologernes tværgående opgaver i form af lejlighedsvist psykologiske testninger, tværfaglig supervision på ét af centrets afsnit/teams og deltagelse i månedlige psykologmøder.

Vi tilbyder
Du vil blive en del af et afsnit, hvor vi lægger vægt på høj faglighed, et godt tværfagligt samarbejde, selvstændighed, gensidig respekt og ansvarlighed for fælles opgaver.

Ambulatorium for psykoterapi består af læger, psykologer, tværfagligt behandlerpersonaler, socialrådgiver og lægesekretærer. Aktuelt er vi 28 medarbejdere i afsnittet.

Vores målgruppe er patienter med ikke-psykotiske lidelser i henhold til beskrivelserne for ”pakke-forløb”. Vi varetager behandling af patienter med depressiv enkeltepisode og periodisk depression på hovedfunktionsniveau samt behandling af patienter med personlighedsforstyrrelser på både hoved- og regionsfunktionsniveau.

Vi har et fagligt frugtbart og dynamisk miljø i psykologgruppen på PCA. Vi er omkring 40 psykologer (heraf cirka 10 specialpsykologer og spu´ere) under faglige ledelse af chefpsykolog. Der er fælles psykologmøde en gang månedligt med fagligt oplæg. Du forventes at løse opgaver på tværs i organisationen, - efter kvalifikationer og interesser. Der er stort engagement i forhold til hvordan vi klogest løser og udvikler de fælles opgaver. Der er en bred vifte af supervisionstilbud og mulighed for efteruddannelse.

Vi forventer, at du:

  • Er cand.psych. med autorisation.
  • At du har uddannelse og erfaring med mentaliseringsbaseret terapi, da dine terapeutiske opgaver primært vil være indenfor denne referenceramme.
  • Du vil blive en del af Team A, som bl.a. varetager regionsfunktionsbehandling af mennesker med personlighedsforstyrrelse, hvorfor det er en fordel du har psykiatrisk erfaring med målgruppen.
  • Det er en fordel, at du har viden om MBT-MIT metoden, som vi i ambulatoriet er i gang med at implementere i behandling af personer med ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse.
  • Engagerer dig i den daglige drift og bidrager med din faglighed
  • At du udviser fleksibilitet.
  • Bidrager aktivt og med initiativ til fortsat at sikre et godt arbejdsmiljø og sikre et godt tværfagligt samarbejde.
  • At du har en positiv indstilling og en god portion humor.


Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på fuld tid, og er til besættelse d. 01.01.22 eller efter aftale.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst indgået mellem forhandlingsberettigede organisation og Regionernes Lønnings- og Taktsnævn.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse skal, ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningen skal indeholde oplysninger om fuldt cpr-nr., CV, autorisations/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser.

Ansøgningen skal sendes via linket herunder.

Der indhentes altid, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Ansøgningsfristen er d. 24.11.21.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet er du velkommen til at kontakte afsnitsledende psykolog Kirsten Bonderup Kirstein på e-mail: [email protected] eller ved at kontakte sekretariatet på 38641887 og bed om at blive ringet op.

Om Psykiatrisk Center Amager
Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 270.000 borgere, og der forventes en yderligere befolkningstilvækst.

Centret har såvel døgnafsnit som ambulante funktioner. Der er 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne sengeafsnit, samt et modtageafsnit og dertilhørende psykiatrisk akutmodtagelse.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed. Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier og til uddannelse af specialpsykologer.

Psykiatrisk Center Amager har siden 2011 arbejdet med LEAN som metode til at skabe en forbedringskultur.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København S
  • Onsdag den 24. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København S over tid

Dato Alle jobs som psykologer
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1