Psykolog eller socialrådgiver søges til Studenterrådgivningen i Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København S

Brænder du for at bidrage til styrket studietrivsel via terapeutiske samtaler med studerende og forebyggende indsatser med uddannelserne? Finder du arbejdsglæde i at arbejde selvstændigt for en god sag i en organisation, hvor vi er ambitiøse på de studerendes vegne og er stolte over det, vi sammen udretter? Så har du nu muligheden for at søge en stilling som rådgiver i Studenterrådgivningens Fremskudte Indsats.

Studenterrådgivningen har realiseret et ønske om at være i mere direkte kontakt til studerende og uddannelsessteder og har derfor etableret samarbejder med en lang række uddannelser og institutioner uden for de 4 største uddannelsesbyer. Indsatsen er organiseret i et team af rådgivere, der fysisk er placeret på de lokale uddannelsesinstitutioner med opgaven at varetage korttidsterapeutisk rådgivning individuelt og i gruppe samt opbygge og indgå i tillidsfulde relationer med uddannelsesinstitutionerne.

I stillingen får du stor frihed til selv at forme din arbejdsdag, når bare du har blikket skarpt rettet mod at styrke de studerendes studietrivsel og er indstillet på at dette sker i samarbejde med studerende og medarbejdere på studiestederne.

Du skal have lyst til at indgå i og bidrage til et stærkt og fagligt orienteret fællesskab i afdelingen, i en virkelighed hvor dine ca. 14 kolleger er spredt ud over hele den danske uddannelsesgeografi.

Vi skal bruge en dygtig rådgiver, der har gode netværksevner og den terapeutiske kernefaglighed i orden og som får energi af en fleksibel hverdag med plads til at eksperimentere for at forbedre studietrivslen for de studerende med afsæt i de studerendes behov og uddannelsernes specifikke udfordringer.

Stillingen er på fuld tid og til besættelse pr. 15. august 2022.

Ansøgningsfrist på stillingen er 8. juni. Ansættelsessamtaler forventes afholdt ugen efter.

Hvad kommer du til at lave?

Du kommer til at varetage korttidsterapeutisk rådgivning, individuelt og i grupper og samarbejde med uddannelserne om tilbud og ydelser, som de studerende finder nyttige og attraktive. Du bliver ambassadør for Studenterrådgivningen på ’dine’ uddannelsessteder, og du vil altid have resten af dit team i den fremskudte indsats i ryggen til sparring, supervision, kollegialt sammenhold og støtte.

Øvrige opgaver kan eksempelvis inkludere deltagelse i interne møder på ’dine’ institutioner, formel og uformel sparring med ansatte og studerende på uddannelsesstedet, understøttelse af trivselsfremmende studenterinitiativer, afholdelse af workshops, oplæg, supervision mm., afhængig af behovet på uddannelsesinstitutionerne.

Hvem er du?

  • Du har en uddannelse som cand. psych. eller socialrådgiver med relevant psykoterapeutisk overbygning og du har erfaring med terapi
  • Du er initiativrig
  • Du trives med at være opsøgende og udadvendt og er indstillet på selv at skabe relationerne på “dit” uddannelsessted
  • Du kan lide både at have en hverdag som selvstændig og at bidrage til arbejdsfællesskabet i afdelingen og Studenterrådgivningen
  • Du skal have mod på at mødes fysisk i teamet ca. hver 2. måned rundt om i landet


Studenterrådgivningen (SRG) hjælper hvert år mange tusinde studerende på de videregående uddannelser til et bedre studieliv. I vores kliniske praksis kan vi påvise høje effekter i indsatsen for at vende studerendes mistrivsel til studietrivsel. Vi arbejder specifikt med at styrke vores korttidsorienterede behandlingsmetoder, ligesom vi løbende arbejder med feedback fra de studerende bl.a. via Feedback Informed Treatment; FIT.

Et stigende antal engelsktalende studerende søger vores hjælp, og du skal derfor kunne beherske engelsk i tale og skrift.

Hvor?

Vi har mange samarbejdspartnere, der har stor glæde af at have en rådgiver på campus! Stillingen har til huse på UC Syds campus i Esbjerg med mulighed for at dække flere campusser i Esbjerg på sigt, så vi sikrer afveksling og bredt kendskab til målgruppen.

Du vil typisk sidde på campus 4 dage om ugen og derudover have 1 ugentlig hjemmearbejdsdag.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rådgiver Hans Verner Pedersen på 2189 6960 eller afdelingsleder Josephine Thomas på telefon 2189 6928.

Stillingen søges gennem vores elektroniske rekrutteringssystem.

Studenterrådgivningen ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Studenterrådgivningen er en institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet, og ansættelse sker i henhold til de statsligt aftalte fællesoverenskomster. Studenterrådgivningen er ikke lønførende.

Om os

Studenterrådgivningen er en institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Vores hovedopgave er at yde psykologisk og socialfaglig rådgivning og behandling til studerende på videregående uddannelser. Studenterrådgivningens formål er at bidrage til, at de studerende med studiemæssige, personlige eller sociale udfordringer gennemfører deres studier. Læs mere om os på www.srg.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København S
  • Onsdag den 08. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København S over tid

Dato Alle jobs som psykologer
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1