Psykologer med erfaring indenfor autismeområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

I Center for Autisme udvider vi med psykologer i afdelingen for rådgivning, udredning og kurser (RUK). Vores målgruppe er børn, unge og voksne med autisme, hvoraf mange også har andre tilstødende neuroudviklingsforstyrrelser og/eller psykiske udfordringer.

Vi har en målsætning om at gøre en forskel for personer med autisme, deres pårørende og fagpersoner indenfor autismeområdet, ligesom vi har et mål om hele tiden at udvikle vores faglighed.

Afhængigt af efterspørgslen af vores ydelser fra kommuner, statslige institutioner, virksomheder og privatpersoner varetager vi en bred variation af arbejdsopgaver med mulighed for at præge eget arbejdsfelt i den retning, som den enkelte ønsker og har kvalifikationer til.

I RUK er vi 12 medarbejdere (1 sekretær, 7 psykologer, 3 specialpædagogiske vejledere, en faglig koordinator) og en afdelingsleder.

I februar 2022 fusionerede fonden Center for Autisme (CfA) med Incita. Det betyder, at CfA nu er en del af Incita, som dermed har skabt et nyt kraftcenter på det specialiserede social- og beskæftigelsesområde. CfA har siden 1994 givet faglig kvalificeret vejledning og viden til mennesker med autisme samt deres familier og fagfolk omkring dem. Incita er en erhvervsdrivende fond og registreret socialøkonomisk virksomhed.

En rar og imødekommende arbejdsplads

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, som bærer præg af høj faglig ekspertise og af stor ordentlighed, ydmyghed og en respektfuld tilgang til vores målgruppe og samarbejdspartnere.

Du vil modtage oplæring og sparring alt efter kompetence og erfaring med de konkrete arbejdsopgaver. Der er høj grad af mulighed for indflydelse på de konkrete opgavers indhold og tilrettelæggelse.

Der er mulighed for stor fleksibilitet ift. arbejdstid, som du tilrettelægger efter aftale med borgere, myndigheder og andre samarbejdspartnere. Du vil kunne udføre en del skrivearbejde hjemmefra, hvis du ønsker det.

Fordi vi alle i langt de fleste opgaver arbejder meget selvstændigt, vægter vi intern og ekstern sparring højt samt deltagelse i sociale aktiviteter som fælles frokost mv.

Endvidere tilbyder vi:

  • Et job i en mangfoldig og ambitiøs arbejdsplads. Hele virksomheden er i en rivende positiv udvikling.
  • Et job, hvor du hver dag kan gøre en væsentlig forskel for mange af dine medmennesker.
  • En moderne arbejdsplads som investerer i medarbejdernes udvikling - fordi vores medarbejdere er det, som gør os til noget særligt.
  • Fællesskab og succes igennem et godt socialt og fagligt arbejdsmiljø, hvor vi lykkes sammen.
  • En velfungerende personaleforening og sociale arrangementer.
  • En virksomhed som arbejder konkret med at realisere verdensmål.
  • Et fagligt stærkt og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Røgfri arbejdstid
  • Gode IT-løsninger og IT-support
  • Ansættelse på overenskomst eller eventuelt som konsulent
  • Jobbet er som udgangspunkt på 37 timer – færre timer kan eventuelt forhandles

Hvilken type psykologer søger vi?

  • Du er uddannet psykolog, eventuelt med en relevant specialist- eller anden efteruddannelse, og har:
  • Flere års psykologfaglig erfaring med at arbejde med personer med autisme
  • Erfaring med psykologisk testning og rapportskrivning
  • Erfaring med eller interesse for at varetage undervisning af fagpersoner
  • Erfaring med behandling ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk eller metakognitive tilgang og/eller behandling af personer med autisme og komorbiditet vil være en fordel

Du trives med:

  • Have evne til at arbejde selvstændigt, være struktureret og kunne planlægge og bevare overblikket i en hverdag, hvor du f.eks. selv er ansvarlig for at planlægge din tid, for journalisering og for rapportskrivning
  • Være god til at skabe kontakt og være nærværende
  • Kunne facilitere møder
  • Være indstillet på, at en del arbejdsopgaver foregår udenfor centeret i forskellige kommuner og kan kræve en del kørsel
  • Være indstillet på at bidrage til samarbejdet med dine kollegaer, herunder til intern faglig sparring og supervision

Om arbejdsopgaverne:

  • At rådgive personer med autisme ift. egen diagnose, ressourcer og udfordringer, udvikling af strategier til håndtering af situationer og forhold i hverdagen mv.
  • At rådgive pårørende til børn, unge og voksne med autisme om typiske problemstillinger, som kan opstå i familien
  • At rådgive fagpersoner i forhold til forskellige aspekter af autisme (afhængig af f.eks. alder, funktionsniveau, tilstødende psykiske vanskeligheder, type af tilbud mv.)
  • At afholde kurser/undervisning for fagpersoner i relevante emner indenfor autismeområdet
  • At beskrive individuelle ressourcer og udfordringer samt behov hos personer med autisme på baggrund af f.eks. testning og interviews
  • behandling af komorbiditet hos personer med autisme
  • varetagelse af opgaver for VISO (Socialstyrelsen) bestående af rådgivning og udredning i komplekse sager om personer med autisme

Nysgerrig

Har du spørgsmål eller er du bare nysgerrig for at høre mere, så ring eller skriv til faglig koordinator og specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri Dorte Bek-Pedersen [email protected], mobil: 5251 3128 eller til områdechef Christine Pedersen [email protected], mobil: 6144 1747

Lyder dette som et job for dig?

Så ser vi frem til at modtage din ansøgning via knappen "Send ansøgning" mærket "Psykolog til CfA" i emnefeltet senest søndag 29. maj 2022.

Samtaler afholdes formodentlig 13. juni 2022. Tiltrædelse 1.8.2022 eller evt. 1.9.2022

Fonden Incita har siden 1966 hjulpet mennesker med at mestre deres udfordringer, så de kan leve et aktivt og ligeværdigt liv, som del af fællesskabet på arbejdsmarkedet. Vi arbejder for at udvikle det rummelige arbejdsmarked og opfordrer alle – uanset køn, alder og etnisk oprindelse – til at søge jobbet.

I samarbejde med kommuner, virksomheder og aktører i civilsamfundet leverer Incita velfærdsløsninger, der er økonomisk og socialt bæredygtige. Vores medarbejdere er fagspecialister og motiveres af at gøre en forskel, når psykiske eller fysiske udfordringer står i vejen for et aktivt liv på arbejdsmarkedet. Incita er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at gøre arbejdsmarkedet mere rummeligt - ved at skabe særlige arbejdspladser hos os selv og gennem partnerskaber med private og offentlige arbejdsgivere i Danmark.

Se mere på www.incita.dk

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København SV
  • Onsdag den 08. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København SV over tid

Dato Alle jobs som psykologer
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3