Medarbejdere til det socialpsykiatriske område i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vi søger to friske og initiativrige medarbejdere til ansættelse, der er delt mellem det socialpsykiatriske botilbud Kollegiet (SEL § 107) og de nyetablerede deleboliger i Frederiksberg Kommune (SEL § 85).

Der er tale om faste fuldtidsstillinger med forventet tiltrædelse den 1. maj 2020.
I den ene stilling ligger der også opgaver af koordinerende karakter vedr. den daglige praksis på bostederne.

Det socialpsykiatriske botilbud Kollegiet ligger på Svanholmsvej. Botilbuddet har plads til 13 beboere med psykiatriske diagnoser, der spænder over angst, depression, skizofreni, spiseforstyrrelser og personlighedsforstyrrelser. Derudover kan autismespekterforstyrrelser, afledt misbrug og lettere udviklingshæmning også være repræsenteret i målgruppen. Fælles for beboerne er, at de qua deres udfordringer, har svært ved at håndtere deres hverdag. Den pædagogiske indsats er derfor primært afklaring og udvikling af kompetencer til at håndtere et hverdagsliv, herunder at etablere og udvikle egen boevne, samt fokus på beskæftigelse. Arbejdet foregår dels individuelt og dels fællessocialt, så den enkelte beboer mødes på flere niveauer. Som medarbejder på Kollegiet kommer du ind i en etableret institution med kollegaer, som kender beboerne og det pædagogiske arbejde med disse.

Deleboligerne består for nuværende af tre lejligheder på Falkoner Allé. Der er plads til foreløbig 10 beboere. Boligerne er under etablering og forventes indflytningsklare pr. 1 maj 2020. Beboere til deleboligerne bliver visiteret fra Frederiksberg Kommune. Den pædagogiske indsats består i at støtte beboerne på deres vej til en endnu mere selvstændig tilværelse. I stillingen skal du medvirke til at udvikle, etablere og forankre en solid pædagogisk retning for tilbuddet. Du skal også evne at fastlægge og beskrive rammerne samt sikre gennemførelse af disse.

For at få succes i disse stillinger skal du have en solid personlig ballast, god og bred faglighed samt evne til både at samarbejde og til at arbejde alene og selvstændigt. Du skal kunne fungere med en bred målgruppe og se målgruppens mange og forskelligartede udfordringer som det, der er med til at gøre arbejdet både spændende og udfordrende. Du skal kunne arbejde i blandende vagter, herunder dag-, aften- og weekendvagter.

Vi ønsker os medarbejdere med flere af nedenstående kompetencer:
  • En pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund, eller anden relevant erfaring
  • Evne til at være konstruktiv og fagligt velreflekteret i samarbejdet med både beboere og kollegaer
  • I stand til at tage ansvar for at relationsarbejdet udføres med høj kvalitet
  • Evne, vilje og lyst til at arbejde selvstændigt med alsidige opgaver på to forskellige matrikler
  • Naturlig autoritet, dialogskabende og stærk til at facilitere udviklende fællesskaber
  • Stabil og psykisk robust og en klar erkendelse af egne ressourcer og grænser
  • Parat til at være delagtig i den daglige drift af begge tilbud, herunder både praktiske opgaver og andet som er nødvendigt for at få tilbuddene til at fungere
  • Motiveret og indstillet på at tilegne ny teori og nye metoder
  • Forståelse for hvorfor dokumentation er vigtig i det socialfaglige arbejde
  • Samarbejdende medarbejder og kollega, også når udfordringerne opstår.

Konkret for den koordinerende stilling:
De koordinerende funktioner, som vedrører den ene stilling, omfatter medansvar for drift og udvikling af det pædagogiske arbejde på begge matrikler. Rollen vil eksempelvis indbefatte opgaver som at sikre det daglige pædagogiske arbejde, vagtplansoverblik med mere. Den koordinerende rolle er ny i enheden, og de konkrete opgaver vil derfor udvikles i tæt samarbejde med ledelsen.

Som koordinerende medarbejder skal du evne at agere i krydsfeltet mellem koordinering af praktiske og pædagogiske indsatser og at være medarbejder i den daglige drift.

Vi kan tilbyde:
  • Hyggelige beboere, som til trods for deres udfordringer arbejder hårdt for at få et mere selvstændigt liv
  • Et arbejde med spændende faglige udfordringer, masser af mening og en stor portion kvalificeret faglig sparring
  • Stor indflydelse på egen arbejdssituation
  • En arbejdsplads i konstant udvikling
  • Dygtige og engagerede kollegaer
  • Stort fokus på faglig udvikling gennem intern/ekstern undervisning, kurser og ekstern supervision.


Vi ønsker en relevant ansøgning, hvor din uddannelse, dine relevante erfaringer og din motivation for at søge stillingen tydeligt fremgår.

Det er vigtigt, at du tydeligt angiver hvilken stilling, du søger, eller om du ser dig selv i begge funktioner.

Ansøgningsfrist: Mandag den 2. marts 2020
Samtaler: Fredag den 13.marts 2020
Forventet ansættelsesstart: 1. maj 2020.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst med Socialpædagogisk Landsforening, uanset din uddannelsesbaggrund, da vi arbejder på det socialpædagogiske overenskomstområde.

Der skal fremvises straffeattest (den udvidede/offentlige) inden ansættelse til stillingen.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til faglig leder Lise Kivijervi på telefon 2898 0281 (ferie i uge 7).

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København
  • Mandag den 02. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København over tid

Dato Alle jobs som psykologer
19. september 2024 23
18. september 2024 23
17. september 2024 23
16. september 2024 23
15. september 2024 25
14. september 2024 24
13. september 2024 26
12. september 2024 25
11. september 2024 29
10. september 2024 37
9. september 2024 34
8. september 2024 37
7. september 2024 37
6. september 2024 37
5. september 2024 37
4. september 2024 33
3. september 2024 36
2. september 2024 31
1. september 2024 28
31. august 2024 31
30. august 2024 30
29. august 2024 28
28. august 2024 28
27. august 2024 29
26. august 2024 29
25. august 2024 30
24. august 2024 30
23. august 2024 27
22. august 2024 23
21. august 2024 27
20. august 2024 23

Værd at vide når du søger job som psykolog i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer