Psykolog til vores nye voldsindsats i Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Mødrehjælpen søger en faglig kompetent psykolog, som drømmer om at yde en kvalificeret og professionel rådgivning via telefon, på digitale medier eller ved personlige samtaler, og som brænder for at hjælpe forældre med børn under 18 år, som er udsat for vold eller lider under følgevirkninger af volden.

Den nye voldsindsats skal supplere vores rådgivning, der ydes i Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningstilbud, Holdepunkt, og skal samtidig styrke hjælpen til voldsudsatte i Region Nord.

Holdepunkt er Mødrehjælpens landsdækkende rådgivning, som yder rådgivning og støtte til gravide og forældre med børn under 18 år via telefon, chat og ved personlige samtaler. Rådgivningen henvender sig til familier i hele landet og varetages af rådgivere, som er placeret i et af Mødrehjælpens rådgivningshuse, i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Den nye voldsindsats er organiseret i sammenhæng med Mødrehjælpens behandlingsindsats for voldsudsatte, Ud af Voldens Skygge, der tilbyder en længerevarende behandlingsindsats for voldsudsatte kvinder og børn. Indsatsen er placeret i Aarhus og København.

I Mødrehjælpen er der stort fokus på læring, kvalitetssikring og høj faglig standard. Dette førte bl.a. til, at vores landsdækkende rådgivningstilbud i 2017 blev akkrediteret af Rådgivnings Danmark, ligesom vores behandlingsindsats i Ud af Voldens skygge var særligt medvirkende til, at vi i 2015 modtog SFIs jubilæumspris.

Om indsatsen
Den nye voldsindsats henvender sig til voldsudsatte forældre med tilbud om henholdsvis rådgivningsforløb og terapeutiske/korte behandlingsforløb af 5-10 samtaler i hvert spor.

Indsatsens formål er at

  • understøtte, at den voldsudsatte får en bedre trivsel i hverdagen ift. de reaktioner/symptomer, der opleves i kølvandet på volden
  • øge den voldsudsattes forståelse af sammenhængen mellem egen og børnenes trivsel i forbindelse med volden
  • styrke den voldsudsattes fokus på sine børns behov og trivsel.


Om stillingen
I stillingen vil du skulle varetage og være medansvarlig for den terapeutiske indsats til projektets målgruppe gennem en bred og opdateret viden inden for det psykologiske område.

Du skal have terapeutiske samtaler med brugere fra hele landet via telefonisk rådgivning og/eller digitale medier samt samtaler ved fysisk fremmøde for borgere i Region Nord. Forløbene har til formål at yde hjælp ift. det at være udsat for vold.

Du kommer til at indgå i et tværfagligt team i Rådgivning Vest, som er placeret på to adresser i henholdsvis Aarhus og Aalborg, og som består af fagligt dedikerede og højspecialiserede medarbejdere med særlig viden på voldsområdet, og hvor fokus på metodeudvikling og udvikling af indsatser er i højsæde.

Om dig
Vi forventer, du er uddannet psykolog, gerne med solid og bred erfaring med arbejdet med voldsudsatte.

Den ideelle kandidat til stillingen er proaktiv, arbejder selvstændigt, har stærke samarbejdsevner og er rummelig og empatisk. Vi lægger desuden vægt på, at du kan se dig selv i en hverdag præget af forældre, der er i krise og med komplekse problemstillinger.

Som vores nye kollega har du desuden følgende erfaringer og kompetencer:

  • Mindst fire års erfaring som psykolog
  • Gerne erfaring med at yde støtte og terapeutiske forløb telefonisk og/eller virtuelt samt ansigt-ansigt
  • Erfaring og viden om vold, traumer og kriser
  • Erfaring med målgruppen sårbare familier
  • God forståelse for vilkårene i en socialhumanitær organisation
  • Gode skriftlige formidlingsevner
  • Gerne færdigheder i at kunne yde støttende samtaler på engelsk.


Som person er du åben, god til at lytte, empatisk og kan holde overblikket også i pressede situationer. Samtidig er du idérig og udviklingsorienteret. Du har personlig gennemslagskraft og har evnen til hurtigt at omstille dig i forhold til brugernes meget forskellige pro-blemstillinger. Du evner ligeledes at skabe digital relation og være tydelig på trods af manglende kropssprog.

Løn og ansættelse
Stillingen er på 35 timer om ugen med forventet ansættelsesstart hurtigst muligt eller senest pr 1. oktober 2020.

Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset til 31. december 2021. Du skal forvente at arbejde til klokke 20 én dag ugentligt.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdsstedet er Boulevarden 30 i Aalborg – dog må du forvente at skulle deltage i møder i Aarhus ca. to gange om måneden.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest og giver samtykke til, at Mødrehjælpen må indhente børneattest ifm. ansættelsen og løbende i ansættelsesforholdet.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rådgivningschef Pernille Kristoffersen på [email protected] Hun træffes dog ikke i perioden 8. juli-31. juli grundet ferie.

Alternativt kan du kontakte souschef Tine Winding på [email protected]. Hun træffes dog ikke i perioden 6. juli-17. juli grundet ferie.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 2. august 2020. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 33 og 34.

Søg stillingen via linket her på siden. Mødrehjælpen modtager ikke ansøgning via mail.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København over tid

Dato Alle jobs som psykologer
19. september 2024 23
18. september 2024 23
17. september 2024 23
16. september 2024 23
15. september 2024 25
14. september 2024 24
13. september 2024 26
12. september 2024 25
11. september 2024 29
10. september 2024 37
9. september 2024 34
8. september 2024 37
7. september 2024 37
6. september 2024 37
5. september 2024 37
4. september 2024 33
3. september 2024 36
2. september 2024 31
1. september 2024 28
31. august 2024 31
30. august 2024 30
29. august 2024 28
28. august 2024 28
27. august 2024 29
26. august 2024 29
25. august 2024 30
24. august 2024 30
23. august 2024 27
22. august 2024 23
21. august 2024 27
20. august 2024 23

Værd at vide når du søger job som psykolog i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer