Autoriseret psykolog til Familiehuset i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Er du autoriseret psykolog, der brænder for at gøre en forskel for udsatte børn og unge og deres forældre? Og har du erfaring med at udarbejde forældrekompetenceundersøgelser eller børnepsykologiske udredninger? Søg denne stilling og vær med til at udvikle Lejre Kommunes brug af disse undersøgelser i et forebyggende sigte. Det bliver mega spændende!

Om jobbet

Familiehuset under Familierådgivningen i Lejre Kommune søger to autoriserede psykologer primært til udarbejdelse af forældrekompetenceundersøgelser og børnepsykologiske udredninger.

Vi synes, det helst skal være både udfordrende og sjovt at gå på arbejde. Du vil derfor opleve at få stor indflydelse på, hvordan din arbejdsdag skal tilrettelægges. Samtidig vil du opleve nærværende ledelse, både personalemæssigt og fagligt, og du vil få relevant sparring og ekstern supervision.

I Lejre er vi - på tværs af hele kommunen - i gang med flere forskellige udviklingstiltag, der alle har to centrale formål; at gøre samarbejdet med den enkelte borger og den samlede familie til det vigtigste udgangspunkt, og at gøre det mere gennemskueligt at være borger i Lejre Kommune. Dette arbejde udspringer af den fælles kerneopgave, defineret i ”Vores Sted”.

Konkret betyder det for hele Familierådgivningen, at vi har fokus på mere bevidsthed omkring, hvilke indsatser vi tilbyder børn og familier, når vi ser et særligt behov for støtte. Familiehusets pallette af tilbud er udvidet løbende og vi ser os nu klar til at udvide medarbejdergruppen med to psykologer, der kan biddrage til at understøtte indsatser og behandlingsarbejde mere målrettet ved at undersøge forældre og børns forudsætninger for udvikling, både individuelt og i relation til hinanden.

Hvordan vi konkret skal gøre dette, ønsker vi, at du skal være med til at udvikle og beskrive. Jobbet er derfor for dig, der har indgående kendskab til arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier og har erfaring med udredning af børn og unge og/eller deres forældre.

Dine opgaver:

  • Udarbejdelse af børnepsykologiske udredninger og/eller forældrekompetenceundersøgelser (afhængigt af din kompetenceprofil)
  • Indgå i det eksisterende arbejde i Familiehuset, herunder både behandling og vejledning
  • Deltage i udviklingen af Familiehusets indsatser
  • Opbygge en psykologfaglig praksis i Familiehuset
  • Bistå kollegaer og samarbejdspartnere med sparring og vejledning

Om dig

Vi vil så gerne høre fra dig, der er autoriseret psykolog og allerede har oparbejdet en hvis erfaring, herunder særligt med udredningsarbejdet. Vi ønsker, at du kender til udsatte børn og unge og har neuropsykologisk og/eller børnepsykologisk erfaring.

Det skal gerne være en kvalitet for dig, at du skal være med til at udforme og opbygge nye indsatser, og du kender dig selv godt nok til, at du ved, du vil trives heri.

Som person har du masser af god energi og har lyst til at biddrage til et godt kollegialt fællesskab. Du ser fordele i at løfte i flok og kan se dig selv i masser af tværfagligt samarbejde.

Det er afgørende, at du er god til at skabe relationer og er tillidsvækkende i kontakten med andre samt at du er positiv, imødekommende og serviceminded i din tilgang.

Om os

Familierådgivningen består af Børn og Ungerådgivningen med 24 medarbejdere, primært socialrådgivere, placeret på Hvalsø Rådhus, samt Familiehuset med i alt 15 medarbejdere, herunder 11 Familiekonsulenter, 3 ungekonsulenter og 1 miljøterapeutisk medarbejder. Familiehuset ligger i Ejby og har egen teamleder, der aktuelt er på barsel.

Som psykolog vil du primært blive tilknyttet Familiehuset, men du vil have et tæt samarbejde med medarbejderne i Børn og Ungerådgivningen også.

Familiehusets indsatser består af gruppeforløb samt individuel råd og vejledning efter servicelovens §11, Familiebehandling, praktisk pædagogisk støtte samt kontaktpersonsopgaver.

Det er et hus, med høj faglighed, suverænt kollegaskab og stærke traditioner med at udvikle nye indsatser og gå de længder, det nogle gange kræver i arbejdet med udsatte børn og unge og deres familier.

Vi prioriterer ekstern supervision, kollegial sparring og relevant videreuddannelse.

Løn og ansættelse

Du skal helst begynde den 1. oktober 2022. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aflønnes efter kvalifikationer. Stillingerne er på 37 timer ugentligt – færre timer kan aftales.

Du vil referere til teamlederen for Familiehuset.

Vi indkalder til samtale, efter ansøgningsfristen er udløbet. Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og 34.

Vi vil meget gerne besvare eventuelle spørgsmål. Afdelingsleder Pia Fussing Nielsen holder ferie i uge 28-31 men kan i disse uger kontaktes ved at sende en besked på LinkedIn eller en mail til teamleder Anders Poulsen på [email protected], der vil videreformidle og sikre opkald.

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Pia Fussing Nielsen på tlf. nr. 2937 3516.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 11. august 2022 kl. 12:00.

Arbejdssted vil være Ejby Strandvej 2B, 4070 Kirke Hyllinge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    På SL 8 har vi høj faglighed og tid til at fordybe os i den enkelte patient håb, drømme og behov. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikke..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    I Afdeling for Retspsykiatri søger vi 4 sygeplejersker i delte stillinger. Stillinger er fordelt mellem at være i dagvagter på hverdage på et af vores retspsykiatriske afsnit (SL9, SL10, SL11,.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    Vil du være med til at understøtte kvalitets- og forbedringsarbejdet i implementeringen af 10 års planen i Psykiatrien? I forbindelse med det allerede påbegyndte arbejde med at implementere 10-.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som psykologer
2. juli 2024 21
1. juli 2024 21
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 19
27. juni 2024 20
26. juni 2024 20
25. juni 2024 20
24. juni 2024 21
23. juni 2024 22
22. juni 2024 22
21. juni 2024 21
20. juni 2024 22
19. juni 2024 22
18. juni 2024 25
17. juni 2024 31
16. juni 2024 30
15. juni 2024 30
14. juni 2024 30
13. juni 2024 33
12. juni 2024 28
11. juni 2024 31
10. juni 2024 36
9. juni 2024 38
8. juni 2024 36
7. juni 2024 37
6. juni 2024 34
5. juni 2024 35
4. juni 2024 36
3. juni 2024 52
2. juni 2024 52