Autoriseret psykolog til Familiehuset i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Autoriseret psykolog til Familiehuset i Lejre Kommune - forlænget ansøgningsfrist

Er du autoriseret psykolog, der brænder for at gøre en forskel for børn, unge og deres familier? Har du lyst til at udvikle og varetage en bred psykologfunktion i Familiehuset? Trives du med både behandlings- og undersøgelsesopgaver? Så er denne stilling måske noget for dig.

Om jobbet

Familiehuset under Familierådgivningen i Lejre Kommune søger 1 autoriseret psykolog, som sammen med Familiehusets ledelse og medarbejdere skal udvikle en bred psykologbetjening. Vi har netop ansat en erfaren psykolog og mangler nu kun dig.

Psykologernes opgaver vil bestå blandt andet af;

  • Selvstændige behandlingsopgaver – herunder
    • Familiesamtaler
    • Forældresamtaler
    • Ungesamtaler


  • Supervisions – og undervisningsopgaver
    • Supervision af kollegaers behandlingsarbejde
    • Afholdelse af faglige workshops med fokus på løbende opkvalificering af Familiehusets behandlingspraksis


  • Psykologisk assesment af igangværende behandlingsforløb. Den psykologiske assesment har til formål at hjælpe de ansvarlige behandlere til en justering af behandlingsindsatserne i fastlåste / komplekse behandlingsforløb. De specifikke assesmentfoci afklares i samarbejde med familien samt familiens behandler og den henvisende familierådgiver. Der kunne eksempelvis være tale om;
    • Samtaler med – og observation af - forældre og børn med henblik på vurdering af mentalisering og affektforvaltning
    • Kortere testning af børn og forældre med henblik på at afdække specifikke psykologiske udfordringer med behandlingsmæssige implikationer – eksempelvis depression, angst eller traumatisering.
    • Kortere deltagelse i igangværende komplekse behandlingsforløb med henblik på afprøvning af nye behandlingsfoci og vurdering af familiens respons på disse



  • Udarbejdelse af forældrekompetenceundersøgelser samt børnepsykologiske undersøgelser. Der vil i udgangspunktet være 2 psykologer involveret i arbejdet med forældrekompetenceundersøgelser, ligesom der vil være tilbud om løbende ekstern supervision på undersøgelsesarbejdet.

Om dig

Vi vil så gerne høre fra dig, der er autoriseret psykolog og allerede har oparbejdet en bred erfaring med behandlings – og undersøgelsesopgaver. Hvis du har en terapeutisk uddannelse baseret på systemiske/narrative/mentaliseringsbaserede ideer vil det være en fordel. Der er desuden vigtigt, at du har lyst til at inddrage løbende klientfeedback via Feedback Informed Treatment (FIT) i dit behandlings – og supervisionsarbejde. I forhold til undersøgelses– og assesmentarbejde vil det være rigtig fint, hvis du er bredt funderet i forhold til testning, observation og analysearbejde.

Det skal gerne være en kvalitet for dig, at du skal være med til at udforme og opbygge nye indsatser, og du kender dig selv godt nok til, at du ved, du vil trives heri.

Som person har du masser af god energi og har lyst til at bidrage til et godt kollegialt fællesskab. Du ser fordele i at løfte i flok og kan se dig selv i masser af tværfagligt samarbejde.

Det er afgørende, at du er god til at skabe relationer og er tillidsvækkende i kontakten med andre samt at du er positiv, imødekommende og serviceminded i din tilgang.

Om os

Familierådgivningen består af Børn og Ungerådgivningen med 24 medarbejdere, primært socialrådgivere, placeret på Hvalsø Rådhus, samt Familiehuset med i alt 15 medarbejdere, herunder 11 Familiekonsulenter, 3 ungekonsulenter og 1 miljøterapeutisk medarbejder. Familiehuset ligger i Ejby og har egen teamleder, der aktuelt er på barsel.

Som psykolog vil du primært blive tilknyttet Familiehuset, men du vil have et tæt samarbejde med medarbejderne i Børn og Ungerådgivningen også.

Familiehusets indsatser består af gruppeforløb samt individuel råd og vejledning efter servicelovens §11, Familiebehandling, praktisk pædagogisk støtte samt kontaktpersonsopgaver.

Familiehuset er et hus med høj faglighed, og hvor vi løbende har prioriteret opnormeringer og faglig kompetenceudvikling. Det er et hus, hvor dine kollegaer altid står klar til sparring og en hjælpende hånd, hvor der er åbenhed. Der er et lavt sygefravær og stort set ingen udskiftning - kort sagt et sted med et rigtigt godt arbejdsmiljø. Familiehuset har stærke traditioner med at udvikle nye indsatser og gå de længder, det ofte kræver i arbejdet med udsatte børn og unge og deres familier.

Vi prioriterer ekstern supervision, kollegial sparring og relevant videreuddannelse.

Løn og ansættelse

Du skal helst begynde den 1. januar 2023. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aflønnes efter kvalifikationer. Stillingerne er på 37 timer ugentligt – færre timer kan aftales.

Du vil referere til teameder for Familiehuset, Carina Bom, som aktuelt er på barsel og kommer tilbage i december 2022.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder og konstitueret afdelingsleder Carina Bom på tlf. 2051 7291.

Vil du gerne have en fornemmelse af din kommende nærmeste kollega, er du også velkommen til at kontakte Thomas Hansen på. tlf.nr. 2636 2539. Thomas er netop blevet ansat som psykolog i Familiehuset.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 16. december 2022 kl. 8.00. Vi indkalder løbende til samtale.

Arbejdssted vil være Ejby Strandvej 2B, 4070 Kirke Hyllinge.

Lejre Kommune er et fællesskab af 49 små byer og landsbyer. Her bor i alt ca. 28.000 mennesker, og stadig flere kommer til. Som kommune arbejder vi for at skabe det gode liv på landet, nu og for fremtidige generationer. Det handler om at tænke naturen ind i alt, hvad vi laver. At finde løsningerne i fællesskab og fællesskaber, og at skabe frirum, hvor borgere, foreninger og virksomheder kan udfolde sig.

Vi har i alt omkring 2000 medarbejdere, som arbejder for at skabe velfærd i et nært samarbejde med alle dem, som indsatsen har betydning for.

Det er derfor, vi kalder Lejre Kommune for Vores Sted.

I Lejre Kommune er der røgfri arbejdstid.

I Lejre Kommune indhenter vi straffeattester og børneattester til en række stillinger. Vær derfor opmærksom på, at du kan blive bedt om at give tilladelse til indhentning af disse, i de stillinger hvor det er relevant.

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder Carina Bom på tlf. nr. 2051 7291.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 16. december 2022 kl. 08:00.

Arbejdssted vil være Ejby Strandvej 2B, 4070 Kirke Hyllinge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

  • Psykolog i Slagelse

    I Afdeling for Retspsykiatri søger vi 4 sygeplejersker i delte stillinger. Stillinger er fordelt mellem at være i dagvagter på hverdage på et af vores retspsykiatriske afsnit (SL9, SL10, SL11,.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    Vil du være med til at understøtte kvalitets- og forbedringsarbejdet i implementeringen af 10 års planen i Psykiatrien? I forbindelse med det allerede påbegyndte arbejde med at implementere 10-.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    Vi søger to psykologer/specialpsykologer til Regionsfunktionen for PTSD og Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Psykiatrien Vest, 3 dage i Slagelse og 2 dage i Vordingborg. Vi søger psykologer..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Har du personlige erfaringer med at være pårørende til et menneske, som er blevet behandlet i ældrepsykiatrien? Ønsker du at bruge dine erfaringer som pårørende til gavn for andre pårørende? Har du..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som psykologer
5. juli 2024 29
4. juli 2024 26
3. juli 2024 22
2. juli 2024 21
1. juli 2024 21
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 19
27. juni 2024 20
26. juni 2024 20
25. juni 2024 20
24. juni 2024 21
23. juni 2024 22
22. juni 2024 22
21. juni 2024 21
20. juni 2024 22
19. juni 2024 22
18. juni 2024 25
17. juni 2024 31
16. juni 2024 30
15. juni 2024 30
14. juni 2024 30
13. juni 2024 33
12. juni 2024 28
11. juni 2024 31
10. juni 2024 36
9. juni 2024 38
8. juni 2024 36
7. juni 2024 37
6. juni 2024 34
5. juni 2024 35