GENOPSLAG - [xxxxx] og Vejle Arrest søger klinisk psykolog til sædelighedsprojektet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Snede

Vi mangler en ansvarsbevidst, fleksibel og selvstændig psykolog til Nørre Snede Fængsel og Vejle Arrest, som har lyst til at gøre en vigtig forskel og bidrage til at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet. Er det dig, så læs videre…

I Nr. Snede Fængsel vil du skulle varetage opgaver i fængslets åbne afdeling, der fortrinsvis huser indsatte der er dømt for sædelighedskriminalitet.

Du vil skulle varetage opgaver inden for individuel udredning og motivation af indsatte, samt sparring og rådgivning af personalet.

Du vil indgå i et tværfagligt samarbejde i afdelingen med ledelse, socialrådgivere, fængselsbetjente, undervisere, misbrugsbehandlere, sygeafdeling mv. Et væsentligt element i det tværfaglige samarbejde vil være at understøtte og bevare det trygge miljø i afdelingen; hvilket er en afgørende betydning for motivationsarbejdet med de indsatte. Desuden vil du i Nr. Snede Fængsel i høj grad skulle beskæftige dig med motivationsprogrammet MOVE – både som instruktør og som supervisor.

(Lidt om Motivationsprogrammet MOVE: I Kriminalforsorgens regi hører motivationsprogrammet MOVE til kategorien af kognitive programmer baseret på RNR-principperne. MOVE er et gruppeprogram, der sigter mod at fremme indsattes motivation for adfærdsændringer og at sætte mål for disse. Hvert forløb af MOVE varer i 8 uger, består af to ugentlige gruppesessioner á 2 ½ times varighed og ledes af to instruktører).

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du tager uddannelsen i Motivationsprogrammet MOVE.

I Vejle Arrest vil du skulle varetage opgaver inden for individuel udredning, støtte og motivation af indsatte, samt sparring og rådgivning af personalet. I Vejle arrest vil du også 4 gange om året supervisere personalet, delt op i 2 grupper. Desuden indgå i et tværfagligt samarbejde med ledelse, fængselsbetjente samt øvrige samarbejdspartnere tilknyttet arresthuset.

Der vil i arbejdet være løbende kontakt med Rigshospitalets sexologiske klinik samt de retspsykiatriske ambulatorier i Middelfart og Skejby, hvor en del indsatte går i sexologisk behandling.

Dine opgaver

  • Individuel udredning, støtte og motivation af indsatte til at deltage i sexologisk behandling.
  • Fastholde indsatte i et fortsat behandlingsforløb.
  • Sparring med og rådgivning af personalet.
  • Bredt samarbejde og sparring med det øvrige personale vedrørende socialfaglige indsatser.
  • Samarbejde med eksterne samarbejdspartnere herunder misbrugsbehandlere og terapeuter.
  • Motivere indsatte til deltagelse i MOVE.
  • Deltage i undervisning af de indsatte i MOVE.
  • Deltage i sparring og feedback til instruktørerne i MOVE.

Hvem er du?

  • Du er uddannet psykolog.
  • Du må gerne have klinisk erfaring med et psykosocialt belastet klientel.
  • Du har en god kontakt- og indlevelsesevne, kombineret med evnen til at være konfronterende og grænsesættende.
  • Du kan arbejde systematisk, målrettet og helhedsorienteret.
  • Du har gode samarbejdsevner og lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde, men også evner at arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder

  • Et alsidigt og udfordrende arbejde i et utraditionelt miljø.
  • Fast supervision.
  • Mulighed for tilknytning til Herstedvester Fængsels psykologgruppe med mulighed for erfaringsudveksling og supervision. Der vil også i forbindelse med ansættelsesstart være dage i Herstedvester som introduktion til området og arbejdet med målgruppen.
  • En anderledes arbejdsplads.
  • En stor mulighed for indflydelse på rammerne for eget arbejde.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og er omfattet af aftale om Ny løn. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Stillingen er på 37 timer pr. uge og din arbejdstid fordeles mellem Nr. Snede Fængsel, Vejlevej 45, 8766, Nr. Snede og Vejle Arrest, Skolegade 3b, 7100 Vejle efter nærmere aftale med institutionerne. Dit primære tjenestested er Nr. Snede Fængsel, og med tiltrædelse den 1. juni 2021 eller efter aftale.

Hvem er vi?

Vi er en del af Kriminalforsorgen under Områderne Midt- og Nordjylland samt Syddanmark, som vi har tæt samarbejde med. Jurister og andet socialfagligt personale fra områderne indgår i den daglige opgavevaretagelse.

Nr. Snede Fængsel er en alsidig arbejdsplads med en lukket og en åben afdeling. I åben afdeling er der plads til 85 indsatte med medarbejdere fra mange faggrupper. Vi arbejder i teams, hvor der samtidig er fokus på det selvstændige ansvar og opgavefordeling. Klientellet består fortrinsvis af afsonere henvist til sexologisk behandling, samt afsonere der under deres afsoning har afvist tilbud om sexologisk behandling.

Vejle Arresthar 32 pladser til varetægtsarrestanter fordelt på 3 afdelinger, hvor de 2 afdelinger er til sædeligheds sigtede/dømte og hvor 1 afdeling fungerer, som venteafdeling for indsatte der afventer overførsel til Herstedvester Fængsel. Der er her tale om skrøbelige indsatte der ikke kan trives i fællesskab med sigtede/dømte der er sigtet/dømt for anden kriminalitet end sædelighed.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 12. april 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler den 20. april 2021.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelsen skal vi have modtaget dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe originalt eksamensbevis for den ansættelsesgivende uddannelse, sammen med identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger af fagligt karakter om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte psykolog Marianne Fuglesved (mellem kl. 10.00 – 15.00 på hverdage) på telefon 2926 8488.

Oplysninger om det indholdsmæssige kan fås ved henvendelse til enhedschef Leo Hansen, Nr. Snede Fængsel, telefon 7255 6020 eller enhedschef Jørn Støvring Kristensen, Vejle Arrest, telefon 7255 8581.

Oplysninger om de ansættelsesmæssige forhold i stillingen kan fås ved henvendelse til HR-konsulent Cathrine Randrup, Områdekontor Hobro, telefon 7255 5561.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Snede.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Nørre Snede
  • Mandag den 12. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Nørre Snede

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Nørre Snede over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Nørre Snede over tid

Dato Alle jobs som psykologer
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0