Socialpsykiatrisk medarbejder til Kærvang i Nykøbing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Mors

Er du nysgerrig på socialpsykiatri, så har du muligheden nu. Vi søger en Socialpsykiatrisk medarbejder til bostedet Kærvang, Nykøbing Mors.

Kærvang er et frugtbart sted – hele tiden er der flere gravide, det er besluttet, at lave faste stillinger i stedet for, at barselsvikar stillingerne vikarbesættelser. Der søges ergoterapeut, sygeplejerske, pædagog og social-og sundhedsassistent
Som sygeplejerske vil der være mulighed for funktion og eventuel uddannelse som klinisk vejleder.

Har du lyst til, at arbejde med dit fag på en helhedsorienteret måde, hvor dit fornemmeste mål er, at bidrage til, at beboerne kan mestre tilværelsen og beholde et godt liv.
Aktuelt har Kærvang en særlig spændende opgave, som kræver ekstra medarbejder ressourcer. Vi søger derfor socialpsykiatriske medarbejdere, der ser muligheder for udvikling i beboernes livsproces, uanset diagnose.

En af dine kommende kollegaer siger sådan her om at arbejde hos os: ”Her er mulighed for at arbejde med det, der virkelig tæller.. og det bedste af det hele er, at du gør det side om side med fantastiske kollegaer, som alle brænder for, vi hjælper hinanden på tværs af forskellige faglige baggrunde.”

Gør en forskel hos os
På Bostedet Kærvang arbejder vi målrettet med, at reducere beboernes behov for psykofarmaka, og på at tilbyde noget andet i stedet for PN – dette er blandt andet nærvær, og 100% opmærksomhed. Du bliver en del af dette arbejde. Det forventes, at du på sigt deltager i forskellige mono- og tværfaglige sammenhænge vedr. de udviklingsprojekter, Kærvang deltager i på regionsplan. Du bliver således en del af en arbejdsplads, hvor udvikling har en stor plads i hverdagen.

Som vores nye socialpsykiatriske medarbejder kommer du til at arbejde med Relations-dannelse, som er en meget stor del af indsatsen på Kærvang. Det er derfor vigtigt, at du er bevidst om, at bidrage til, og skabe struktur, genkendelighed og overblik i hverdagen, som bærende element til, at skabe tryghed, udviklingsmuligheder og mulighed for at beboerne kan mestre eget liv og trives.

På Kærvang løser vi de særlige opgaver! Og målrettet relations-arbejde er en forudsætning for, at dette kan lykkes.

Vores forventninger til dig
Vi ønsker os en kollega med gode relationskompetencer, og at du kan skabe autentisk kontakt til andre. Du er bevidst om værdien af non-verbal kommunikation, og du er i stand til, at bevare roen og nærværet, også når beboeren har det svært. Du er i stand til at arbejde med sygeplejefaglige og psykiatriske udfordringer, eller villig til at lære det. Du bidrager med godt humør, glæde og engagement i hverdagen.

Vi ønsker at du
  • har erfaring fra social psykiatri og/eller demens, men ikke et krav.
  • har gode relationskompetencer, kan være til stede når beboeren har det svært.
  • er en god til at kommunikere - både verbalt og non-verbalt
  • er fleksibel og loyal overfor beslutninger.
  • kan bidrage med engagement, inspiration og glæde til gavn for at godt arbejdsmiljø.
  • har gode skriftlige kompetencer, og kan lide at arbejde målrettet med dokumentation og evalueringer.
  • har gode samarbejdsevner og evnen til selvrefleksion.
  • har overblik og ro i akutte situationer.

Opstarten og din faglige udvikling hos os
Vi forventer ikke, at du er verdensmester til alt. Vi er gode til at lære fra os, og vi strikker ét introforløb sammen til netop dig – uanset om du helt ny inden for området, eller har mange års erfaring.
Vi har fokus på, at vi er hinandens bedste forudsætninger, og at det er sammen, vi skaber det gode og udviklende arbejdsmiljø. Det kræver tillid, ansvarlighed og åbenhed. Du får gode og kompetente kollegaer, nogle er helt nye og mens andre har mange års erfaring.

Derudover tilbyder vi
  • Målrettet og individuel introforløb over 14 dage med tilknyttet mentor.
  • Daglig fælles medarbejder refleksion (kaldes filtrering) i dagtid og aftentid.
  • Fast supervision i afdelingerne af ekstern supervisor.
  • Deltagelse i faglige dage hver 8. uge og teammøder hver 8.uge.
  • Deltagelse i monofaglige møder.
  • Deltagelse i Intern Relations uddannelse - Kærvangs model til succesfuld indsats til mennesker med demens og svær psykisk sårbarhed.
  • Undervisning i validering.
  • Varetagelse af ansvarshavende funktion på hele Kærvang efter konkret vurdering og oplæring.
  • Mulighed for at lægge vagtønsker ind i ”min tid” appen, som gør arbejdsplanen fleksibel for den enkelte og derved mulighed for at tilpasse arbejdet til familieliv og fritid.

Mere om os
Bostedet Kærvang er et regionalt social-psykiatrisk botilbud, til voksne mennesker med svær psykisk sårbarhed i form af skizofreni, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse, dobbeltdiagnoser eller svær demens sygdom. Kærvang består af 3 afdelinger, Kærvang Midtbyen med 20 lejligheder og Kærvang Fjorden stuen med 13 lejligheder og Kærvang Fjorden 1.sal med 12 lejligheder. Kærvang tilbyder også dagtilbud og bostøtte.

Kærvang er en lærende organisation hvor medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat med bl.a. sygeplejersker, ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter og pædagoger. Kærvang er uddannelsessted for social og sundhedsassistentelever, sygeplejestuderende og pædagogstuderende.

Kærvangs formål er at skabe de bedste muligheder for, at beboerne kan leve livet godt.
Du kan læse mere om Kærvang på
Praktisk
For stillingen gælder, at du frit kan vælge mellem 30-35 timer ugentlig. Der forventes ligelig fordeling mellem dag- og aftenvagter, og du må forvente weekendarbejde hver 2. weekend. Tiltrædelse: snarest muligt. I din ansøgning må du gerne skrive hvilken afdeling du har som 1.prioritet.

Der er ansøgningsfrist 10.9. Ansættelses samtaler finder sted d. 14. september. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og fagforbund.
Har du spørgsmål kan du kontakte en af Kærvangs afdelingsledere på mail eller telefon: Anne Berit Danielsen på mail [email protected] / telefon 97 64 54 76,Annette Dahlgaard Boerris på mail [email protected] eller telefon 97645449, Mia Schnefelt Sørensen på mail [email protected] eller telefon 97645453

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Mors.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Nykøbing Mors
  • Fredag den 10. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Nykøbing Mors

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Nykøbing Mors over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Nykøbing Mors over tid

Dato Alle jobs som psykologer
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0