Forsker til Veterancentrets Videncenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Interesserer du dig for forskning i arbejdsmiljø og ønsker at omsætte forskningen til viden for Forsvarets ansatte? Og har du din kvantitative værktøjskasse i orden og erfaring med kvalitative studier?

Veterancentrets forskningsenhed søger en projektforsker, der har viden om arbejdsmiljø og undersøgelser af arbejdslivet og som sætter en ære i at omsætte forskningsresultater til konkret viden i Forsvaret og for Veteraner. På baggrund af eksisterende data og data du selv er med til at indhente, skal du eksempelvis undersøge arbejdsmiljøfaktorer og deres betydning for hvordan veteraner klarer sig efter udsendelse, eller forhold såsom risici for at medarbejdere stopper deres ansættelse i Forsvaret. Du skal selv identificere og behandle data, hvorfor et forudgående kendskab til spørgeskemaer og kvantitative metoder er en fordel.

Du vil få en bred berøringsflade med et Forsvar, som har en stor appetit på at få forskningsbaseret viden, hvorfor erfaringer med fremlæggelse af videnskabelige resultater til ikke-specialister er en fordel.

Om os

Veterancentrets Videncenter varetager forskning i danske krigsveteraner og deres pårørende, samt formidler ny viden som videnskabelige publikationer og gennem nyhedsformidling. Hertil vil du skulle samarbejde tæt med Forsvarets Personalestyrelse, om produktion af Business Intelligence på baggrund af HR-data. Videncenteret er metodisk specialiseret i at undersøge udsendtes forhold før, under og efter mission, med en lang række forskellige metoder. Samtidig er forskerne vant til at støtte ind i nye projekter med forskningsfaglig viden.

Om stillingen

Du vil blive ansat i Veterancentrets Videncenter, hvor de 12 ansatte, dækker en bred forskningspallette indenfor forskningen i veteraner. Du vil operere i et miljø, som har mangeårig erfaring med forskning i soldater, veteraner og deres forhold.

En del af dine opgaver bliver at:
- Indgå i den videnskabelige produktion af viden på baggrund af eksisterende data, data fra Danmarks Statistik og nye dataindsamlinger.
- Afrapportere videnskabelig resultater som artikler, rapporter og oplæg.
- Opdyrke brugen af forskelligartede HR-data, såsom APV, med henblik på at levere forskningsbaseret ledelsesinformation.

Om dig

Vi forventer, at du har afsluttet din ph.d.-uddannelse eller har tilsvarende forskningsmæssige kvalifikationer indenfor eksempelvis psykologi eller folkesundhedsvidenskab.

Det er vigtigt, at du er struktureret, har gode dansk- og engelskkundskaber og trives i et tæt samarbejde med andre forskere og specialister inden for HR-området.

Vi ser gerne, at du har et godt kendskab til surveyforskning, samt udvikling og dokumentation af surveyredskaber og du har en solid erfaring med kvantitative forskningsmetoder.

Du har gode kommunikationsevner og kan afrapportere både på videnskabeligt niveau og til forskellige niveauer i Forsvaret. Du kan arbejde selvstændigt, kan prioritere og tilrettelægge opgaverne og overholde deadlines. Du er engageret, initiativrig og har lyst til at præge fagligheden i Videncentret.

Du har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation og erfaring med eller viden om Forsvaret ses som en fordel.

Vi tilbyder et spændende og uformelt arbejdsmiljø med et godt kollegialt samarbejde. Vi har en travl, men spændende og velfungerende hverdag med dygtige og engagerede kollegaer.

Ansættelsesvilkår

Afhængig af din baggrund, vil du enten blive ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for ansatte i staten eller på individuel kontrakt. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Dertil kommer en fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Tjenestestedet er Veterancentret, Garnisonen 1, 4100 Ringsted. Det er dog gode muligheder for at arbejde fleksibelt og hjemmefra.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Videncentret, ph.d. og psykolog Søren Bo Andersen på mail: [email protected] eller telefon 7216 3321.

Har du spørgsmål vedr. løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Birgit Jepsen på telefon 7281 9183.

Ansøgningsfrist er den 18. september 2022. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Søg stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter; bl.a. ansøgning inkl. dine foreløbige tanker om projektet, CV og gerne karakterblad fra din uddannelse.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Videncentrets forskning:
https://www.veterancentret.dk/da/viden/forskning/videncentret/

OM VETERANCENTRET
Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsats rettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse. Udover de forebyggende indsatser har alle veteraner og pårørende adgang til tværfaglig støtte fra socialrådgivere, beskæftigelsesrådgivere, opsøgende rådgivere og psykologer, hvis behovet er relateret til udsendelse. Vi samarbejder med myndigheder, virksomheder og frivillige foreninger, der er i kontakt med vores veteraner. Opgaverne omfatter bl.a. forskning og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Ringsted
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

  • Psykolog i Slagelse

    Vi søger to psykologer/specialpsykologer til Regionsfunktionen for PTSD og Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Psykiatrien Vest, 3 dage i Slagelse og 2 dage i Vordingborg. Vi søger psykologer..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Har du personlige erfaringer med at være pårørende til et menneske, som er blevet behandlet i ældrepsykiatrien? Ønsker du at bruge dine erfaringer som pårørende til gavn for andre pårørende? Har du..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    Vi søger en specialpsykolog eller psykolog gerne med erfaring fra psykiatrien. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling. Stillingen er til besættelse pr.1. oktober 2024. I stilli..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Er du ved at falde i søvn over dårlige jobopslag? Så er det nu du skal finde kaffen frem og læse videre… For vi søger en dygtig psykolog der elsker familiearbejde. Vores kompetente og imøde..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som psykologer
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1