Specialpsykolog - erfaren psykolog søges til Sociallægeinstitutionen, Aarhus Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Trives du i et miljø, hvor du kan arbejde selvstændigt, og samtidig være en del af et fagligt stærkt fællesskab? Kunne du tænke dig at få en nøglerolle i den faglige udvikling? Kunne du ønske dig både at blive en del af et tværfagligt sundhedsteam og en del af et psykologteam i Gratis Psykologhjælp for unge?

Kan du svare ja til de spørgsmål, bør du overveje at søge den ledige fuldtidsstilling i Sociallægeinstitutionen, Aarhus Kommune. Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

Om jobbet:
Du vil blive ansat som (special)psykolog i Sociallægeinstitutionen, der har en bred opgaveportefølje, og hvor der kan være muligheder for at skulle løse flere forskellige psykologfaglige opgaver, herunder psykologiske undersøgelser, supervision mm. Som udgangspunkt vil du blive ansat til at løse opgaverne i henholdsvis Sundhedsteamet på Vejlby Centervej, henholdsvis Gratis Psykologhjælp til Unge, der ligger i Nørre Allé 30.

Sundhedsteamets opgaver:

· Tværfaglige og monofaglige samtaler med sygemeldte borgere med henblik på at understøtte den beskæftigelsesrettede indsats med den rette sundhedsfaglige indsats

· Tæt tværfagligt samarbejde med sociallæger, psykologer, fysioterapeuter og antropologer samt endvidere med myndigheden/jobcenteret

· Udfærdigelse af kortere sundhedsfaglige arbejdsmarkedsrettede vurderinger og kortere procesforløb, gennemført på basis af individuelle eller tværfaglige samtaler med sygemeldte borgere

· Sundhedsfaglig rådgivning på konsultativ basis, formidling af sundhedsfaglige temaer og gruppeforløb for borgere henvist til mestringsforløb

Gratis psykologhjælp til Unge:

Gratis psykologhjælp til Unge er et tilbud til unge med psykisk mistrivsel, i alderen 15 til og med 27 år og som har bopæl i Aarhus Kommune. Den unge kan være anonym, og der kræves ikke henvisning. Der tilbydes, efter et kort visiterende interview, op til 5 samtaler hos en psykolog. Gratis psykologhjælp til Unge har endvidere en social vejviserfunktion og kan pege på andre løsninger ved behov for evt. yderligere hjælp.

Øvrige opgaver:

Sociallægeinstitutionen er en arbejdsplads i konstant udvikling, der skal kunne tilpasse sig i takt med ændret lovgivning og forventninger om nye opgaver. Du skal derfor være indstillet på løbende at bidrage med at udvikle tilbud. Jobbet vil være udfordrende og varieret og foregå i tæt samarbejde med engagerede kollegaer i et tværfagligt team.

Din profil:
Vi søger en psykolog, som:

· Er autoriseret psykolog, gerne specialpsykolog, specialistuddannet med relevant speciale, eller som er godt på vej mod en specialistuddannelse indenfor voksenområdet

· Erfaring med kliniske udredninger, herunder udredning af kognition

· Gerne erfaring med udredning af gennemgribende udviklingsforstyrrelser og gerne ADOS-certificeret

· Har terapeutisk erfaring med individuelle forløb, såvel som med grupper

· Evner kort og fokuseret formidling, skriftlighed og dokumentation

· Har evne og vilje til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde om opgaveløsningerne

· Har lyst og vilje til at medvirke til udvikling af fagområdet.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder:

· En arbejdsplads der er i udvikling, og hvor du selv kan være med til at sætte dit præg på opgaveløsningen

· Mangeartede og udfordrende opgaver

· En arbejdsplads, hvor vidensdeling vægtes højt

· Et godt fagligt miljø med rig mulighed for faglig udvikling

· Et samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst med Dansk Psykologforening. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: Fuldtid

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende psykolog, afdelingsleder i SI-Sundhedsteam Vejlby Centervej og Gratis Psykologhjælp til Unge, Marie Hindø Østergård, på telefon 8940 3093.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 18-08-2021 23:59

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 23. august 2021.

Om os
Sociallægeinstitutionen er Aarhus Kommunes konsulent- og udviklingsafdeling på det sundhedsfaglige og samfundsmedicinske område. Sociallægeinstitutionen har til opgave at bidrage til, at borgere, der er syge, eller har komplekse bio, psyko, sociale og kulturelle problemstillinger, støttes og bringes hurtigst muligt tilbage til højst mulige funktionsniveau. Sociallægeinstitutionens mission er at bidrage til at udvikle funktionsevnen for de borgere i Aarhus Kommune, der har et behov, og hjælpe til forbedring af borgernes muligheder for at leve et godt, deltagende liv i samfundet. Herunder skal Sociallægeinstitutionen medvirke til at hjælpe borgerne tættest muligt på arbejdsmarkedet eller evt. uddannelse.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

18-08-2021 23:59

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Risskov
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Risskov over tid

Dato Alle jobs som psykologer
17. august 2024 1
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2