Erfaren psykiatrisk sygeplejerske med lyst til at deltage i opbygningen af nyt interventionsteam i den intensive ungd...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Brænder du for mødet med den unge patient? Og trives du i situationer hvor kritisk syge patienter har brug for din behandling og dit nærvær – ofte også akut? Er svaret ja, så er det lige præcis dig vi søger som sygeplejerske til ungdomspsykiatrisk afsnit U1 intensiv.

Vi har fået en stor opnormering på U1 intensiv og er i den forbindelse bl.a. gået i gang med at etablere et interventionsteam. Du vil blive en del af en erfaren tværfaglig gruppe medarbejdere (klinisk sygeplejespecialist, udviklingsinstruktør, afd.sygeplejerske, specialpsykolog og ledende psykolog), der sammen står for at lave uddannelsesprogram og udvikle teamet.

Interventionsteamet
Teamet består af to personer i et specifikt tidsrum udvalgt ift. antallet af tvangsepisoder. Teamet kan tilkaldes i situationer, hvor der er risiko for tvang eller optræk hertil. Teamet kan også tilkaldes forebyggende, hvis der er en patient med kendt tvangshistorik. Interventionsteamets primære opgave er at sparre med afsnittets medarbejdere, lægge forebyggende planer eller evt. overtage den direkte kontakt med patienten, hvis der er behov for en udskiftning i patient/medarbejder kontakten. Teamet er etableret på baggrund af erfaring med at det kan medvirke til at antallet af nedbringe tvangsepisoder.

Udover arbejdet med interventionsteamet vil du komme til at tage del i det almindelige miljøterapeutiske arbejde med vores unge patienter.

På U1 intensiv modtager vi unge op til 18 år med et bredt udsnit af psykiatriske diagnoser og problemstillinger og som alle har behov for intensiv pleje og behandling.

Heidi, sygeplejerske på U1 fortæller:
”Som intensiv sygeplejerske på U1 er du med i hele behandlingsforløbet. Dine observationer, faglige viden og refleksioner bruges ligeværdigt i samarbejde med det tværfaglige team. Dét at være med fra start og følge en ung i sygdomsudvikling, fremgang, op- og nedture og være noget for nogen og gøre en forskel, giver stor arbejdsglæde og mening”.

På U1 intensiv prioriterer vi, og sætter tid af til, relationsarbejdet med patient og familie. Vi arbejder ud fra en mentaliseringsbaseret, miljøterapeutiske ramme og er organiseret i teams.

Vi ønsker et sikkert miljø for såvel vores unge patienter som for personalet. Det arbejder vi aktivt på gennem en mentaliserende og deeskalerende tilgang, og det er enormt motiverende at vi gang på gang lykkes med at undgå tvang gennem lige netop disse principper. I fællesskab får vi løst svære udfordringer.

At vi vægter arbejdsmiljø og hinanden som kolleger højt er ikke kun ord men også praksis.

Heidi fortsætter:
”Mine kollegaer og arbejdsmiljøet er fundamentet for at behandling og arbejdsglæde kan finde sted. På U1 vægtes arbejdsmiljøet og det kollegiale højt. I praksis kommer det bl.a. til udtryk ved, at der i hver vagt er sat tid af til kollegial dialog. Vi samles, får set hinanden i øjnene, får grint og delt og rummet hinandens oplevelser”

Kvalifikationer og kompetencer

  • Du besidder dansk autorisation som sygeplejerske
  • Du har erfaring med børne- og ungdomspsykiatri og/eller voksenpsykiatri
  • Du har erfaring med nedbringelse af tvang i psykiatrien, deeskalering og safewards
  • Du har relevant miljøterapeutisk uddannelse
  • Du besidder fagligt engagement
  • Du udstråler og besidder personlig balance, robusthed og imødekommenhed
  • Du kan tage ansvar og gå forrest i komplekse situationer
  • Du trives med komplekse sygeplejefaglige opgaver
  • Du bidrager til arbejdsfællesskabet og har en central funktion i at sikre godt arbejdsmiljø

Derudover værdsættes følgende personlige kompetencer:

  • Du er en god formidler og kan vejlede personalet
  • Du finder det naturligt at skabe gode relationer til kolleger, patienter og deres familier
  • Du trives i varierende arbejdstempi
  • Du er humoristisk med glimt i øjet og ansvarlig for, at vi i fællesskab skaber god energi og stemning

Vi tilbyder dig
Et arbejde i de smukke omgivelser ved Roskilde Fjord, dem bruger vi så meget som muligt året rundt. Vi har en spændende og dynamisk arbejdsplads blandt både erfarne og nyere kolleger, hvor refleksion og faglig udvikling er en del af hverdagen.

Caroline, sygeplejerske på U1 opsummerer hvorfor hun er glad for at arbejde på U1:

"U1 er et fantastisk afsnit at arbejde på. Det er en afdeling hvor fagligheden er i højsædet, som har sit kernefokus på den gode behandling og det miljøterapeutiske forløb, og hvor der er højt til loftet samt plads til forskellighed. Man føler sig aldrig alene i arbejdet eller beslutninger på U1. Det er en afdeling som gør mig glad, fordi jeg føler at jeg gør en kæmpe forskel hver dag, for både patienter, pårørende og mine kollegaer. Alle burde prøve at være en del af team U1!"

Ungdomspsykiatrisk Afsnit U1, intensiv
U1 intensiv består af 4 modtagesenge og 8 intensive senge.
Afsnittet er etableret ned til Roskilde Fjord, i en bygning fra 2012 som er bygget til på bedste vis at understøtte de børne- og ungdomspsykiatriske opgaver i relation til døgnregi, herunder både individuel behandling og miljøterapi. I samme bygning er der desuden et selvstændigt afsnit til børn med 9 pladser.

Læs mere om afsnit U1 her

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til overenskomst.
Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende børne- og straffeattest til offentligt brug

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri
Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I Regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af 9 kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 350 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Tina Fibiger Gildberg eller overlæge Christine Anhøj på 58 53 80 20 eller ledende oversygeplejerske Poul Erik Ravnsmed på 29 27 12 66.

Ansøgningsfrist: 19. november 2021,men vi indkalder løbende til samtaler, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansættelsesdato: 1. januar 2022 eller efter aftale

Ansættelsessamtaler: Løbende


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Roskilde
  • Fredag den 19. november 2021

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    På SL 8 har vi høj faglighed og tid til at fordybe os i den enkelte patient håb, drømme og behov. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikke..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    I Afdeling for Retspsykiatri søger vi 4 sygeplejersker i delte stillinger. Stillinger er fordelt mellem at være i dagvagter på hverdage på et af vores retspsykiatriske afsnit (SL9, SL10, SL11,.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    Vil du være med til at understøtte kvalitets- og forbedringsarbejdet i implementeringen af 10 års planen i Psykiatrien? I forbindelse med det allerede påbegyndte arbejde med at implementere 10-.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som psykologer
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 4
27. juni 2024 3
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 5
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 5
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 5
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4