2 aut. psykologer til udarbejdelse af psykologiske undersøgelser med fleksibel arbejdstid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skibby

Psykologselskabet Toftemosegaard Aps, oplever en voksende tilgang af opgaver vedr. udarbejdelse af psykologiske undersøgelser, primært forældrekompetenceundersøgelser og børnepsykologiske undersøgelser. Vi søger derfor 2 aut. Psykologer til fuldtidsstillinger (evt. deltid), til vores nuværende team, bestående af 4 aut. Psykologer.

Vi udarbejder psykologiske undersøgelser af forskellig karakter for en række kommuner i landet, primært Sjælland. Vores forældrekompetenceundersøgelser og børnepsykologiske undersøgelser udarbejdes efter Socialstyrelsens nyeste Retningslinjer for udarbejdelse og anvendelse af forældrekompetenceundersøgelser fra januar 2021. Vi lægger vægt på en høj faglighed og kvalitet i vores arbejde.

Da vi ofte udfører undersøgelsen hos klienten, kræver det kørekort og egen bil, ligesom en stor fleksibilitet er altafgørende, da vi ofte har travlt og arbejder med korte deadlines. Du har mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdstid, men skal samtidig kunne arbejde struktureret og være indstillet på til tider at arbejde sent eftermiddag og undtagelsesvis også i weekender.

Vi vægter ansøgere, der har erfaring med psykologiske tests og erfaring med undersøgelser af børn og familier. Et grundigt kendskab til tilknytningsteori, udviklingspsykologi og psykopatologi hos børn og voksne foretrækkes.

Arbejdet består bl.a. af deltagelse på opstartsmøder, planlægning af forløb for undersøgelsen, samtaler med børn, unge, voksne og samarbejde med institutioner; observation af samspil/samvær, testning af børn, unge og voksne; analysearbejde og udarbejdelse af en samlet erklæring, samt afsluttende fremlæggelse.

Vi tilbyder:

Et job med stor frihed, hvor du selv kan planlægge sin arbejdstid, og kan arbejde hjemmefra. Der er kun mødepligt på kontoret i Skibby, når vi afholder fælles personalemøde hver anden mandag formiddag, eller i forbindelse med kurser og sociale arrangementer.

En arbejdsplads med stor rummelighed, sparring og humor.

Vi arbejder både selvstændigt og i teams på opgaver efter behov. Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig i gang med grundig introduktion, evt. følordning, kurser og supervision, så du kan være tryg i dit arbejde og aldrig føler du står alene.

Vi vægter et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø højt og bruger dagligt hinanden til sparring på udfordrende opgaver, hvor høj faglighed er en prioritet. Her er mulighed for at præge eget arbejdsmiljø i høj grad.

Mulighed for intern og ekstern supervision.

For den rette person vil det være muligt at udføre andre psykologfaglige opgaver, så som terapi, supervision, undervisning og konsulentopgaver.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn. Der indhentes børne- og straffeattest samt udvidede referencer.

For nærmere information om stillingen kontakt indehaver af Psykologselskabet Toftemosegaard Flemming Zuschlag Christiansen på tlf. 2040 8370.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skibby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Skibby
  • Mandag den 17. oktober 2022

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    På SL 8 har vi høj faglighed og tid til at fordybe os i den enkelte patient håb, drømme og behov. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikke..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    I Afdeling for Retspsykiatri søger vi 4 sygeplejersker i delte stillinger. Stillinger er fordelt mellem at være i dagvagter på hverdage på et af vores retspsykiatriske afsnit (SL9, SL10, SL11,.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    Vil du være med til at understøtte kvalitets- og forbedringsarbejdet i implementeringen af 10 års planen i Psykiatrien? I forbindelse med det allerede påbegyndte arbejde med at implementere 10-.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Skibby

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Skibby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Skibby over tid

Dato Alle jobs som psykologer
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1