Psykolog til Ungeenheden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Psykolog søges til indsatsen for udsatte unge i alderen 15-30 år
Ungeenheden i Gladsaxe søger en grundig, ambitiøs og faglig kompetent psykolog, der kan gøre vores indsats for unge endnu bedre og ligesom os brænder for arbejdet med unge mennesker.

Hvorfor har vi brug for dig?


Vi har én psykolog ansat, hvis metodiske tilgang er den kognitive teori. Vi har også mange unge med psykiske og/eller sociale udfordringer. Vi søger derfor endnu en psykolog, som kan understøtte den tværfaglige indsats i enheden, og som via samtaler kan skabe progression og selvindsigt hos de unge.

Dine opgaver


Som vores nye medarbejder bliver dine opgaver at understøtte udvikling og afklaring af arbejdsevnen hos kommunens ledige unge med fokus på, at de får fodfæste på arbejdsmarkedet eller starter i uddannelse. Derudover kommer du til at understøtte den forebyggende indsats for unge mellem 15-17 år. Du skal motivere behandlingskrævende unge i retning af behandling og råde og vejlede omkring deres muligheder og kunne bygge bro til behandlingssystemet.

Konkret vil dine arbejdsopgaver bestå af
  • Samtaler i og udenfor Ungeenheden, da nogle unge er isoleret i eget hjem.
  • Varetagelse af Ungeenhedens psykologiske anonyme ungerådgivning med din kollega, hvor du skal afholde kortere samtaleforløb om mestring og tro på egne evner. Samtalerne er af støttende, rådgivende karakter.
  • Hjælpe nogle unge videre i rette behandlingstilbud.
  • Vejledning af sagsbehandlere og ungerådgivere i sager hvor borgernes psykiske problemstillinger udgør en væsentlig hindring for deltagelse i opfølgningssamtaler og aktivering i kommunalt regi.
  • Motivation af unge til at tage imod støtte og i samarbejde med ungerådgiveren være med til at pege på den rette støtteforanstaltning.
  • Deltagelse i opfølgningssamtaler sammen med sagsbehandlere og ungerådgivere i tilfælde, hvor kommunen har en bekymring for den unge, f.eks. i forhold til den unges evne til at deltage i kommunens tilbud men også i forhold til om den unge vil gøre skade på sig selv.
  • Skriftlig dokumentation af dine observationer og samtaler samt jævnligt understøttende udtalelser til praktiserende læger i forbindelse med visitation til udredning/behandling. Du skal også kunne beskrive forløb, som ikke er anonyme, og som har en aktiv sag i Ungeenheden.


Du vil modtage ekstern supervision.

Hvad forventer vi af dig?


  • Du har kendskab til - og gerne erfaring med - psykiatrien, og du formår at bygge faglig og tillidsfuld bro til psykiatriske tilbud.
  • Du trives med ansvar for at yde råd og vejledning om spørgsmål med stor betydning for de unge og deres familie og afholdelse af samtaler med borgere i udsatte positioner.
  • Du er fleksibel og omstillingsparat, da lovgivning og trends hele tiden ændrer ungeområdet – og du trives med disse ændringer.
  • Du skriver et enkelt, forståeligt dansk og er bevidst om, at de mennesker, der skal forstå os, har vidt forskellige forudsætninger.
  • Du er god til og kan lide at samarbejde. Vi er mange forskellige fagligheder i Ungeenheden, som alle samarbejder støttende og inddragende omkring de unge, derfor kan du lide at samarbejde og sparre på kryds og tværs af professioner.

Vi tilbyder


  • Kompetente og engagerede medarbejdere og kolleger på en arbejdsplads, hvor vi tager afsæt i værdierne Ordentlig, Fælles og Faglig.
  • Et fagligt udfordrende arbejdsmiljø med alsidige opgaver og gode muligheder for udvikling.
  • En arbejdsplads med fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og højt humør.
  • Gode faglige drøftelser og udviklingsinitiativer.
  • En ambitiøs arbejdsplads, hvor vi altid er opmærksomme på at dygtiggøre os.
  • Vi er en velfungerende afdeling, der er præget af et godt samarbejde på tværs.

Du bliver en del af Ungeenheden


I Ungeenheden er der i alt 90 medarbejdere og enheden er placeret i Beskæftigelses- og Socialafdelingen i Gladsaxe Kommune. Vi arbejder udelukkende med unge ud fra et fælles mål om at hjælpe dem i uddannelse eller arbejde og støtte dem i at leve et selvstændigt liv.

Beskæftigelses- og Socialafdelingen arbejder rehabiliterende og recovery-orienteret og har fokus på borgerinddragelse. Vi er ambitiøse og optagede af, hvordan vi hele tiden kan blive bedre til gavn for borgerne. Vi arbejder på tværs af faggrupper og teams internt i Ungeenheden og i hele Beskæftigelses- og Socialafdelingen.

Værdierne "Ordentlig, Fælles og Faglig" er vores DNA, og de gælder i hele afdelingen, uanset hvor du er ansat. Ordentlig, fælles og faglig er måden, hvorpå vi møder og samarbejder med borgere, virksomheder, ledere og medarbejdere.

Løn og ansættelsesforhold


Stillingen er på fuld tid.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål til stillingen med forventet tiltrædelse 1. januar 2022, er du velkommen til at kontakte psykolog i Ungeenheden Anne Kristine Wedel Auken på telefon 20 52 48 51 eller på [email protected].

Ansøgningsfrist


Du kan søge stillingen frem til 26. oktober 2021 kl. 12.00.

Vi afholder samtaler 1. november 2021.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som psykologer
2. juli 2024 35
1. juli 2024 34
30. juni 2024 36
29. juni 2024 37
28. juni 2024 37
27. juni 2024 41
26. juni 2024 47
25. juni 2024 52
24. juni 2024 51
23. juni 2024 52
22. juni 2024 53
21. juni 2024 55
20. juni 2024 60
19. juni 2024 65
18. juni 2024 68
17. juni 2024 77
16. juni 2024 75
15. juni 2024 77
14. juni 2024 77
13. juni 2024 78
12. juni 2024 83
11. juni 2024 88
10. juni 2024 92
9. juni 2024 90
8. juni 2024 90
7. juni 2024 88
6. juni 2024 80
5. juni 2024 78
4. juni 2024 81
3. juni 2024 98
2. juni 2024 100