PPR søger psykologer og specialpædagogiske konsulenter til nyoprettede stillinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Fra 2022 skal Høje-Taastrup videre i arbejdet med strategi for inkluderende børne- og ungefællesskaber på hele børne- og ungeområdet, herunder et projekt om bekymrende skolefravær. PPR er med og har derfor fået tildelt opnormering af vores psykolog- og konsulentfaglige ressourcer. Der er tale om nyoprettede stillinger.
Lyder det som noget for dig?

PPR i Høje-Taastrup består aktuelt af 17 psykologer, 12 tale-høre konsulenter, 2 specialpædagogiske konsulenter samt 2 interne specialskoler. PPR er en del af Børne- og Ungerådgivningscentret, hvor vi arbejder tæt sammen i opgaveløsningen med sagsbehandlere, familiepsykologer, familievejledere, støttekontaktpersoner samt sundhedsplejerker og børne- ergoterapeuter. Vi arbejder stærkt tværfagligt opgaveløsningen, og det gør vi bl.a. gennem en veludviklet monofaglighed.

Vi ønsker stillingerne besat af psykologer og specialpædagogiske konsulenter.

Fælles for stillingerne er det, at man vil komme til arbejde med kerneopgaverne inden for det pædagogisk psykologiske område. Samtidig er I med til at implementere indsatser for inkluderende børne- og ungefællesskaber. Arbejdet sker gennem vores tætte samarbejdspartnere i Institutions- og Skolecenteret samt Ungecenteret. Sammen skaber vi deltagelsesbaner for børn og unge i Høje-Taastrup. Det styrende kompas for vores strategi er tættere samarbejde mellem børn, forældre og professionelle, hurtigere håndtering af vanskeligheder, når de opstår, og bedre plads til forskellighed i hverdag og overgange.

Der skal gennem opnormeringen til PPR også ske et systematiseret fokus på, at børn og unge med særligt omfattende støttebehov, f.eks. i regi af §32 dagtilbud og skoledagbehandlingstilbud, sikres den til enhver tid rette indsats gennem systematisk psykologfaglig opfølgning på indsatsen.

Om os:
I PPR arbejder vi understøttende, konsultativt, løsningsfokuseret og ressourceorienteret ind i opgavefællesskaber. Vi er med til at sikre god udvikling for alle børn og unge. Arbejdet består både af undersøgelser og deltagelse i samskabende processer og helhedsbetonede indsatser omkring børn/unge til gavn for både dem og deres fællesskaber. Som psykolog og konsulent hos os er du en stærk aktør ind i tværfaglige opgavefællesskaber, hvor du vil kunne være både undersøger, rådgiver, vejleder, supervisor, samskaber og formidler til både det professionelle netværk og til forældre/børn/unge.

Særligt for stillingen som psykolog:
Hos os er psykologerne i berøring med både småbørn og skolebørn samt det almene og det specialiserede. På den måde holder vi fast i centrale udviklingsperspektiver i grænseflader. Hver psykolog indgår desuden i et specialiseret fagteam. Udover at bistå kerneopgaver i det pædagogisk psykologiske indsatsarbejde er vi i fuld gang med tværgående og spændende indsatser og projekter, bl.a. styrket tidlig indsats og behandling for børn i psykisk mistrivsel (STIME), tidlig opsporing (ADBB og efterfødselsgrupper), angstindsatser (Cool kids og Chilled), NEST-klasser og specialiserede løsninger i det almene (de såkaldte ”mellemformer”).

Vi forventer at du er uddannet cand.psych. eller cand.pæd.psych.

Særligt for stillingen som specialpædagogisk konsulent:
Som specialpædagogisk konsulent i PPR arbejder du tæt sammen med psykologer og talehørekonsulenter i praksisnær understøttelse af den pædagogisk didaktiske praksis i børns/unges læringsmiljøer. Det gør du gennem vejledning til læringsmiljøets aktører og gennem udarbejdelse af inkluderende indsatser. På nuværende tidspunkt arbejder vores konsulenter på henholdsvis småbørnsområdet og skoleområdet. Vi kunne godt tænke os at udvide specialkonsulenters domæne til at være både småbørn og skolebørn. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med indsatsarbejde i læringsmiljøer på tværs af dagtilbud og skole.

Vi forventer, at du er uddannet lærer eller pædagog med en masteroverbygning som f.eks. pæd.pæd.psyk, specialpædagogisk diplomuddannelse eller lignende.

For begge stillingstyper forventer vi:
At du har viden om og gerne erfaring med rådgivning og vejledning samt pædagogisk psykologisk indsatsarbejde og undersøgelse.
At du har interesse for at arbejde bredt med den pædagogiske psykologi.
At du er i stand til at bringe din faglighed konstruktivt i spil i tværfaglige samarbejdsfora.
At du er initiativrig og kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre.
At du har interesse for at arbejde med udviklingen af fagområdet som helhed.

Vi tilbyder:
Et spændende og alsidigt job med høj faglighed og gode muligheder for udvikling.
En velfungerende PPR, hvor vi har det godt med hinanden og vægter den sociale værdi og kollegiale omsorg i arbejdet.
En arbejdsplads med højt til loftet og tillid, og hvor der er mulighed for at sætte sit præg.
Et strategisk fokus på samarbejde, engagement og kreativitet.
En arbejdsplads hvor vi arbejder i teams og opgavefællesskaber og derfor aldrig står alene i opgavehåndteringen.
En høj prioritering af supervision og uddannelse, og hvor vi er flere ansatte med tilknytning til universiteter og efteruddannelser i Danmark.

Vilkår, yderligere oplysninger og datoer:
Stillingerne er på fuld tid og til besættelse snarest muligt eller 1. marts 2022. – Vi venter dog også gerne lidt længere på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation.

Du kan få yderligere oplysninger hos leder af PPR Pernille Strøbæk på telefon 40 14 63 86 eller efter den 3. januar PPR psykolog og tillidsrepræsentant Lasse Meinert Jensen på telefon 51430053. Specifikt for spørgsmål til opgaverne i konsulentstillingen, kan specialpædagogisk skolekonsulent Dorte Hagen Mortensen kontaktes for uddybning. Dorte kan kontaktes efter den 3. januar på telefon 29 64 57 86.

Vi læser ansøgninger løbende, men vi skal have din ansøgning med bilag senest mandag den 17. januar 2022 kl. 09:00.

Ansættelsessamtaler kan ske løbende, men forventes ellers afholdt i uge 3 og 4.

Send din ansøgning med cv, uddannelsesbevis og evt. andre relevante papirer.
Mærk din ansøgning tydeligt, om du søger psykologstilling eller konsulentstilling.

I forbindelse med eventuel ansættelse indhentes referencer samt straffe- og børneattest.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Taastrup
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

  • Psykolog i Søborg

    Gå tilbage til ledige stillinger Governmental Public Affairs & Communications Head Are you a strategic communicator motivated by change and relationship-building in a global environmen..
    • Psykolog
    • Søborg
    Få mere info
  • Psykolog i Brøndby

    Brøndby PPR udvider og søger psykolog til fast stillingI PPR Brøndby er vi optaget af at bidrage til at skabe afgørende positive forandringer for børn og unge i deres udviklingsmiljøer og fælle..
    • Psykolog
    • Brøndby
    Få mere info
  • Psykolog i Taastrup

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Psykolog
    • Taastrup
    Få mere info
  • Psykolog (praktik) i København

    <p>We invite you to bring your climate resilience planning and engineering competencies to play as you contribute to next practice sustainable urban development and high quality solutions. To..
    • Psykolog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som psykologer
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1