Er du vores nye psykologkollega?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vil du være psykolog i et stort kollegafællesskab, der gør en forskel for børn og unge?

Og kunne du tænke dig en faglig udfordrende hverdag med gode kolleger og opgaver, du selv har indflydelse på?

Så kan det være dig, vi søger i Furesø PPR. Vi har plads til to nye psykologer i vores store tværfaglige medarbejdergruppe. Vi søger en psykolog til en af vores almenskoler og en til vores gruppeordning for børn med autisme/ socialkognitive udfordringer.

Om os

PPR i Furesø er en visionær og udviklingsorienteret PPR-afdeling, og vi tilbyder gode muligheder for at prøve nye indsatser af og arbejde med samskabende løsninger. Vi arbejder på at styrke interventioner i børn og unges læringsmiljøer og hverdagsliv. Vi er optaget af det tværprofessionelle samarbejde mellem PPR, skole og socialområde. Vi har gennem de senere år igangsat projekt om styrkede og forebyggende fleksible indsatser, NEST-klasser på Søndersøskolen i Værløse, KIT (Koordineret Indsats på Tværs) i samarbejde med Børne- og Ungdomspsykiatrien og STIME (Styrket Tværsektoriel Indsats for børn og unges MEntale sundhed) ligeledes i samarbejde med BUC.

I det daglige er alle i PPR tilknyttet en til to skoler, hvilket muliggør gode lokale samarbejdsrelationer. I Furesø PPR står vi sammen med skolerne på et fælles samarbejdsgrundlag, der danner rammen for et fælles værdiafsæt og er strukturer for vores fælles opgaveløsning. Nye opgaver kommer til PPR via tværfagligt forum, som er et mødefora på hver enkelt skole. Her indstiller et lærerteam en pædagogisk problemstilling til tværfaglig drøftelse med PPR (pædagogisk vejleder, psykolog og talehørekonsulent), skolesocialrådgiver og sundhedsplejerske.

PPR er en del af Furesøs skolevæsen, og vi anvender prøvehandlinger som metode til at udvikle praksis. Prøvehandlinger er en metode til at sikre en løbende læring og tilpasning af de udviklingsaktiviteter, der igangsættes. Prøvehandlinger ses som en virksom og hurtig måde at blive klogere på. Vi kan tænke os til meget, men det er først, når vi får konkrete erfaringer, at vi for alvor kan vide, hvad der skal til for at skabe varige og virksomme forbedringer i praksis.

Vi er et bredt sammensat PPR. Vi er 35 medarbejderne, der arbejder tværprofessionelt med en bred vifte af tilgange fx indenfor pædagogisk psykologi og organisationspsykologi. Psykologerne varetager forskellige opgaver på skoleområdet, og løsninger skaber vi sammen med andre faggrupper på tværs af organisationen. Psykologerne yder praksisnær rådgivning, vejledning og supervision til ledelser, lærere, pædagoger, forældre samt til børn og unge. Vi er ligeledes i gang med at implementere forskellige behandlingsindsatser i PPR og varetager også bredere psykologiske undersøgelser af børn og unge. Vi er også involveret i visitations- og revisitationsprocesser til specialiserede skoletilbud.

Vi tilbyder:

  • Mentorordning, hvor du tilknyttes en af dine kollegaer (både som nyuddannet og mere erfaren psykolog)
  • Mangeartede og varierende psykologfaglige opgaver
  • Tilknytning til én gruppeordning eller én almen folkeskole
  • Mulighed for løbende kollegial sparring i psykologgruppen
  • Et godt kollegialt arbejdsfællesskab med fokus på faglig og social trivsel
  • Mulighed for kompetenceudvikling indenfor det psykologfaglige felt
  • En udviklingsorienteret afdeling, hvor udvikling af de tvær- og monofaglige kompetencer er et vedvarende fokusområde
  • Intern og ekstern supervision i faggruppen og mulighed for sparring med psykologfaglig koordinator
  • Arbejdstid, der primært ligger i skolernes arbejdsuger (ferie/arbejdsfrie dage i skoleferierne)

Kan du se dig selv som ny psykolog i PPR Furesø? Send din ansøgning til os, hvis du har lyst til at blive en del af en arbejdsplads, der er kendetegnet ved et stærkt kollegialt fællesskab, psykologisk tryghed, høj faglighed og udviklingsmuligheder, godt humør og god stemning, hvor vi finder løsninger sammen. Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er den 13. november 2023. Vi forventer at holde samtaler løbende, og senest i uge 47 på Furesø Rådhus, Stiager 2 i Værløse.

Ved et match mellem dig og Furesø PPR indhenter vi reference og børne-og straffeattest i forbindelse med tilbud om ansættelse.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn. Stillingerne er til fastansættelse og som udgangspunkt på 37 timer ugentligt. Ansættelse er efter årsnorm, og ferie lægges i folkeskolernes ferie. Tiltrædelse snarest muligt og gerne senest 1. januar 2024.

Yderligere information

Har du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte psykologfaglig koordinator Tina Engelsgaard, telefon 7216 5201 eller på mail: [email protected] eller afdelingsleder Helene Hjerrild, telefon 7216 5828 eller på mail: [email protected]

Tillidsrepræsentant for medlemmer af Dansk Psykologforening Claudia Kuzmina kan kontaktes på telefon 7216 4067 eller mail: [email protected]


Om Furesø kommune som arbejdsplads

Dialog er det bærende element, der skal sikre kvalitet i opgaveløsningen og værdiskabelse for vores borgere, men også et godt og sundt arbejdsmiljø for ledere og medarbejdere. Vores lokale MED-aftale beskriver i detaljer rammerne for, hvordan dialogen styrkes gennem MED-indflydelse og MED-bestemmelse og sikres på og mellem alle niveauer i organisationen.

I Furesø skal opgaven sætte holdet, og vi sætter en ære i at arbejde på tværs af fagligheder, enheder og områder, når vi sammen udforsker muligheder, afbureaukratiserer og skaber løsninger sammen. Fællesskaber, faglighed og forskellighed går hånd i hånd, og vi har fokus på at arbejde helheds- og udviklingsorienteret gennem sammenhængende og tværgående arbejdsfællesskaber, ikke blot indadtil, men også udadtil. Hos os arbejder vi aktivt med borgerinddragelse og vægter samskabelse højt. Ved at arbejde sammen på tværs kan vi dele viden, inspirere hinanden og tænke nyt, når komplekse problemstillinger kalder på nye indsatser, fagligheder og metoder. Det sker for, at vi som kommune kan tilbyde helstøbte og sammenhængende løsninger og tilbud til borgere og virksomheder.

I Furesø er vores engagerede medarbejdere og ledere afgørende for udviklingen af fremtidens Furesø. Vi vil gerne kendes på vores fælles værdier, som er: Dialog, Engagement, Kvalitet, Udvikling og Respekt (DEKUR).

PPR 6-18 år er en del af et større Forebyggelsesområde organiseret i vores Center for Dagtilbud, Skole og Forebyggelse (CDSF). Du får mulighed for at blive en del af en afdeling med et dynamisk arbejdsfællesskab bestående af psykologer, en psykologfaglig koordinator, tale- og hørekonsulenter, en fysioterapeut, pædagogiske vejledere og en faglig leder for de pædagogiske vejledere. Forebyggelsesområdet består desuden af et sekretariat, PPR 0-6 år, sundhedsplejen og tandplejen.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c75fdee5)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Værløse
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Hørsholm

    Vil du arbejde med at sikre at produktionsmiljøet i vores aseptiske facilitet og det batch-relaterede procesmiljø, lever op til myndighedskrav? Er du omstillingsparat? Trives du i et GMP-styret arb..
    • Psykolog
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Psykolog i Kvistgård

    Vil du tage din karriere til nye højder i en global vaccinevirksomhed? Vi søger en passioneret Environmental Specialist til at blive en del af vores dynamiske team, der udvikler, producerer og sæ..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Hørsholm

    Falder det dig let at lede og sparre selvkørende og fagligt stærke vidensmedarbejdere? Det kan måske lyde nemt, men har du prøvet det, ved du, at det kræver et skarpt hoved, et åbent sind og veludv..
    • Psykolog
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Psykolog i Nordsjælland

    Vil du gøre en forskel og er du klar til nye udfordringer? Er du positiv og har du et godt humør, så skynd dig at sende din ansøgning.Vi søger til vores aften team en Social og Sundhedshjælper på 2..
    • Psykolog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Værløse over tid

Dato Alle jobs som psykologer
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1