Teamleder til Psykologerne ved Børne & Familiecentret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Teamleder til Psykologerne ved Børne & Familiecentret.

Vi søger en faglig stærk teamleder med blik for helhedsorienteret opgaveløsning.

Om jobbet


Vi søger en engageret og ambitiøs teamleder til vores Psykologer, som brænder for udsatte børn, unge og familier og ikke mindst faglig- & personaleledelse.

Teamet består pt. af 12 psykologer, som udfører psykologisk og terapeutisk behandling af børn og unge, der har været udsat for traumatiske begivenheder i form af svigt, vold, seksuelle overgreb, dødsfald mm. Der er tale om såvel familieterapeutisk samt individuel indsats med et tæt samarbejde med forældre eller de voksne, der har barnet i deres varetægt. Teamet udarbejder psykologiske undersøgelser af børn, og der rådes over lokaler til legeterapi, sandplay, maleaktivitet og theraplay. Ligeledes vil forældrekompetenceundersøgelser i løbet af året blive en del af teamets opgaveløsning.
Teamets kultur er præget af høj grad af fagprofessionalisme, hvor der er lyst til udvikling, en anerkendende tone, og hvor godt kollegialt samarbejde er værdsat.

Sagerne er typisk visiteret efter servicelovens §11.3 og §52, og Psykologerne leverer primært ydelser til Vejle Kommunes Familie- og Handicaprådgivning.

Psykologerne er optaget af at tilpasse og udvikle metoder, faglighed og ydelser. Én af dine vigtigste opgaver er at arbejde med flow i de enkelte sager, og ligeledes i samarbejde med teamet og det øvrige Børne- og Familiecenter at implementere og udvikle nye og helhedsorienterede ydelser.

Børne- og Familiecentret anvender Feedback Informed Treatment, og du vil som leder få en central rolle i videreudviklingen heraf. Ligeledes er teamet i gang med en opkvalificering ift. at udbyde forældrekompetenceundersøgelser.

Tiltrædelse 1. juli 2021 eller efter aftale.

Vi forventer af dig


  • Du har ledelseserfaring – gerne fra en politisk styret organisation, gennemslagskraft og mod på faglig- & personaleledelse.
  • Du har en uddannelse som psykolog eller en socialfaglig grunduddannelse som eks. socialrådgiver eller pædagog.
  • Du er en tydelig, lyttende, nærværende og omsorgsfuld leder, der har gode kommunikative kompetencer.
  • Du er udadvendt, initiativrig og vægter relationel såvel som systemisk ledelse.
  • Du vægter egen som andres trivsel, udvikling og arbejdsmiljø.
  • Du vægter og understøtter sammenhængskraften i BFC. Du kører ikke kun solo, men er også loyal mod ledelsesteamet og ikke mindst organisationen. Du har en god organisationsforståelse.
  • Du betragter faglighed, dokumentation, opfølgning, struktur og overblik som en naturlig del af egen og andres praksis.
  • Du har fokus på sagsflow og samarbejdet med teamets faglige koordinator, som understøtter dig i din ledelse og refererer til dig.
  • Du kan sætte retning og sikre følgeskab igennem en anerkendende, tillidsbaseret og delegerende ledelsesstil.
  • At du har kørekort, da der kan forekomme samarbejdsmøder mv. ude af huset.

Vi tilbyder dig


Du bliver en del af en organisation, der vægter udvikling, nytænkning af indsatser og samarbejde på tværs af faglighed og kompetencer. Vi er et hus, der byder nye idéer og engagement velkommen. Du vil blive en del af et lederteam, der med et højt ambitionsniveau supplerer hinanden og brænder for den udvikling, BFC står midt i.

Vi er et ledelsesteam, der vægter sammenhængskraften i BFC og betragter ledelse som et fag. Vi prioriterer vores fælles ledermøder, sparringsrum og sikrer en fælles kurs i vores opgaveløsning.

Vi har flotte trivselsmålinger, værner om vores gode arbejdsmiljø og nyder et godt grin! Vi værdsætter forskelligheder og tror på, at forskellige fagligheder og kompetencer er berigende og udviklende for såvel faglige fællesskaber som for den opgaveløsning, vi bidrager med til vores børn, unge og familier.

Ansættelsesvilkår


Løn- & ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn.

Stillingen er en teamlederstilling på 37 timer uden højeste arbejdstid.

Om os


Teamlederen vil blive en del af Børne- & Familiecentret, som består af 4 teams med pt. 90 medarbejdere. Børne- & Familiecentret er et dagbehandlingstilbud under Familie- & Forebyggelse, Vejle Kommune. Målgruppen er udsatte børn, unge og familier. Personalet består primært af psykologer, pædagoger, lærer, socialrådgivere og social- & sundhedsassistenter.

Børne- & Familiecentret har egne lokaler på Staldgårdsgade 10 C og på Boulevarden 19K.

Teamlederen vil få sin faste base på Boulevarden og refererer til lederen af Børne- & Familiecentret.

I Børne- & Familiecentret arbejder vi efter BUM-modellen (Bestiller, udfører, modtager), hvor vi primært leverer ydelser, der bestilles af Vejle Kommunes Familie- & Handicapafdeling.
I fællesskab med vores øvrige kollegaer i Familie og Forebyggelse arbejder vi med Helhedsorienteret indsats og fokus på netværksinddragende metoder.

Flere oplysninger


Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte leder af Børne- & Familiecentret, Anja Hansen på tlf. 29450877.

Hvis du vil vide mere: www.bfc.vejle.dk

Ansøgningsfrist


Vi skal have din ansøgning senest 9. maj 2021. Vi gennemfører to samtalerunder og forventer at afholde 1. samtale torsdag 20. maj 2021 og 2. samtale afholdes onsdag 26. maj 2021.
Der vil være en personlighedsanalyse mellem 1. og 2. samtale og testen vil finde sted fredag 21. maj 2021.

Profilanalyse


Vi benytter personprofilanalyse og eventuelt cases i forbindelse med ansættelsen.

Børneattest


Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Vejle
  • Søndag den 09. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Vejle over tid

Dato Alle jobs som psykologer
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 1
20. august 2024 2
19. august 2024 4
18. august 2024 5
17. august 2024 4
16. august 2024 5
15. august 2024 6
14. august 2024 6
13. august 2024 5
12. august 2024 4
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 4
8. august 2024 5