Vikarstilling: PPR søger psykologer til to faste stillinger og et vikariat på 30-37 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Vestjylland

PPR søger psykologer til to faste stillinger og et vikariat på 30-37 timer

Brænder du for at skabe trivsel og udvikling for børn og unge? At bidrage til et tværfagligt samarbejde for at fremme ressourcer og understøtte udvikling hos børn og unge såvel som de nære voksne? Har du lyst til at sætte dine kompetencer i spil tværfagligt og psykologfagligt samt bidrage til den fælles opgaveløsning? Så er måske en af vores nye kollegaer.

Vi får i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) fra d. 1. november 2021 og fra d.3. januar 2022 brug for to psykologer til faste stillinger på 30-37 timer. Herudover har vi et vikariat på minimum ½ år med evt. mulighed for forlængelse på 37 timer med ansættelse hurtigst muligt.

Vi er i kommunen på tværs af flere afdelinger i gang med at implementere Nye veje, som bl.a. har fokus på tidlig indsats og et tættere koordineret tværfagligt praktiskfokuseret samarbejde omkring børn og unge i dagtilbud og skoler. Herudover arbejder vi i PPR med et satspuljeprojekt om fremskudt psykiatri, hvor fokus er på børn og unge med skolevægring, som vi er i gang med at gøre til et fast tilbud i kommunen. Et anden projekt vi også har fået midler til er et toårigt projekt om lettere angstbehandling i PPR, hvor vi har startet to gruppeforløb - et for unge og et for børn med autisme samt deres forældre.

I Ringkøbing-Skjern Kommunen bygger vores fælles Børne- og Ungesyn på en systemisk og narrativ forståelse.

Om jobbet:
I PPR er følgende faggrupper ansat: Psykologer, tale-hørekonsulenter og pædagogiske konsulenter. Deres opgaver består i rådgivning og vejledning af forældre, dagplejere, pædagoger, lærere, skole- og institutionsledere i såvel private som kommunale dagtilbud og på skoler samt i specialcentre og på specialskoler. Målgruppen er børn og unge i alderen 0-18 år.
Det tværfaglige samarbejde i PPR har fokus på en tidlig og forebyggende indsats i samarbejde med øvrige fagenheder i Børn & Familie og Dagtilbud & Undervisning. De nære voksne er de vigtigste personer i forhold til det enkelte barns trivsel og dermed dets muligheder for at deltage og at danne relationer i de sociale fællesskaber, som er en forudsætning for udvikling og læring.
Psykologerne og tale-hørekonsulenterne er fordelt i et Øst-, Vest- og Syddistrikt. PPR-kontoret er fysisk placeret i Videbæk, hvor vi har aktivitetsbaserede arbejdspladser. Vi har hjemmeområder, stille områder og flexrum, så opgaven definerer arbejdspladsen og dermed muligheden for såvel fagfaglig som tværfaglig sparring i hverdagen. Organisatorisk er PPR forankret i Børn og Familie sammen med Socialrådgivningen, Sundhedsplejen, Familiecentret og Tandplejen. Den administrative del af Dagtilbud og Undervisning er også placeret i Videbæk. Familiecentret og Tandplejen er naturlige samarbejdspartnere i det daglige, selvom de ikke fysisk er placeret i Videbæk.

Om os:
Vi tilbyder et spændende tværfagligt arbejdsfelt blandt engagerede kollegaer, på en arbejdsplads, hvor et godt fysisk og psykosocialt arbejdsmiljø vægtes højt. Vi arbejder aktivt med at skabe optimale rammer for opgaveløsning i et komplekst arbejdsfelt, der er præget af kontinuerlig udvikling og ændring. Vi tilbyder gode faglige udviklingsmuligheder, sparring og supervision.

Du bliver en del af et psykologfagligt fællesskab bestående af 13 psykologer fordelt på de tre distrikter. I hvert distrikt er der tilknyttet en teamkoordinator, og en fagkoordinator er tilknyttet psykologgruppen.

Om dig:
Vi vægter, at ansøgere har et bredt og solidt fagligt kendskab til 0-18 årsområdet, herunder bl.a. har erfaring med den konsultative metode og med udredning af børn og unge i denne alder. Vi tilbyder høj grad af fleksibilitet og frihed i tilrettelæggelse af arbejdsugen, hvor der også er mulighed for hjemmearbejdsdage. Dette stiller krav til, at du selvstændigt kan strukturere, planlægge og udføre opgaver i en kompleks hverdag.

Det er afgørende, at du er god til skabe relationer og en tillidsfuld kontakt, at du er positiv, imødekommende og servicemindet. Samtidig er det nødvendigt, at du har en indre psykisk ro og er robust, så du kan være med til at skabe udvikling, også i pressede situationer, hvor der kan være mange forskellige interesser og følelser i spil.

Løn og arbejdsvilkår efter gældende regler.

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte team- og fagkoordinator for psykologerne i PPR Maren Stoltze på tlf. 21 34 07 24 eller leder af PPR Pernille Funder på tlf. 51 42 26 86.

Ansøgning:
www.job.rksk.dk

Der er kvalificerede intern ansøgere til de faste stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Vestjylland
  • Mandag den 20. september 2021

Lignende jobs

  • Psykolog i Vestjylland

    Udrednings- og Behandlingsteamet i Familierådgivningen, [xxxxx], søger en ny psykolog hurtigst muligt.Udrednings- og Behandlingsteamet består af i alt fire psykologer, som varetager d..
    • Psykolog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Psykolog i Hele Danmark

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Psykolog
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Psykolog i Brande

    Brænder du for at medvirke til at borgere med en sårbarhed får mulighed for personlig udvikling og recovery, så har vi stillingen til dig. Vi søger en psykiatrimedarbejder gerne med erfaring indenf..
    • Psykolog
    • Brande
    Få mere info
  • Psykolog (vikar) i Brande

    Brænder du for at medvirke til at borgere med en sårbarhed får mulighed for personlig udvikling og recovery, så har vi stillingen til dig. Vi søger en psykiatrimedarbejder, gerne med erfaring inden..
    • Psykolog
    • Brande
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Vestjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Vestjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer i Vestjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Vestjylland over tid

Dato Alle jobs som psykologer
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 2
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 6
18. juni 2024 10
17. juni 2024 15
16. juni 2024 12
15. juni 2024 12
14. juni 2024 12
13. juni 2024 15
12. juni 2024 13
11. juni 2024 14
10. juni 2024 13
9. juni 2024 13
8. juni 2024 12
7. juni 2024 10
6. juni 2024 9
5. juni 2024 9