Pårørendepeer-medarbejder søges til S1, Psykiatrien Syd [xxxxx], Vordingborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vil du være med til at gøre en forskel for pårørende til en med psykisk lidelse? Så er du måske vores nye pårørendepeer-medarbejder i Psykiatrien.

Har du personlige bearbejdede erfaringer med at være pårørende til en med psykisk lidelse, som er blevet behandlet i Psykiatrien? Ønsker du at bruge dine erfaringer som pårørende til gavn for andre pårørende? Så er du måske den pårørendepeer-medarbejder, vi søger til Psykiatrien Region Sjælland i Vordingborg.

Det er en ny spændende stilling, hvor du som pårørendepeer-medarbejder på sengeafsnit S1 i Vordingborg har samtaler med pårørende med afsæt i dine egne erfaringer. Du deltager også i pårørendecaféen samt i pårørendegrupper, når de afholdes. Du skal som pårørendepeer-medarbejder støtte pårørende i deres proces ud fra dine egne erfaringer med at være pårørende til en i Psykiatrien. Det er derfor afgørende, at du har erfaring med at være pårørende til en, som har eller har haft et forløb i på et sengeafsnit i Psykiatrien, og du er klar til at dele dine erfaringer som pårørende. Jobbet som pårørendepeer-medarbejder er 8-15 timer om ugen med mulighed for fleksibel arbejdstid, det er dog en fordel, hvis du kan arbejde i tidsrummet kl. 14-20, og du skal kunne arbejde hver tirsdag, når der afholdes pårørendecafé i Vordingborg i tidsrummet kl. 16-18.

Hvad rummer stillingen?

  • Du har samtaler med pårørende, som ønsker dette, samt deltager i andet pårørenderelateret arbejde. Samtalerne kan foregå individuelt og i grupper og kan afholdes ved fremmøde, telefonisk og virtuelt over skærm.
  • Du skal byde ind med pårørendeperspektiver i samarbejdet med det øvrige personale.
  • Du gennemgår et introduktionsforløb og deltager løbende i faglig sparring samt får en mentor tilknyttet.
  • Du modtager supervision sammen med personalegruppen i din enhed.
  • Du skal løse mindre administrative opgaver såsom at kommunikere med kollegaer via mail og kalender i Outlook.

Vi forventer, at du:

  • har været eller er pårørende til en, som er eller har været indlagt på et sengeafsnit i Psykiatrien.
  • er kommet så langt i din egen pårørendeproces, at dine erfaringerne som pårørende er bearbejdede, og du kan dele dine erfaringer og skabe håb for pårørende i samtalerne.
  • kan tage udgangspunkt i den pårørendes behov og herigennem lytte og spejle deres følelser ud fra dine egne erfaringer.
  • kan skabe forståelse for, hvordan den pårørende indgår som et vigtigt led i recoveryprocessen hos deres nærmeste med psykisk lidelse.
  • kan støtte den pårørende i processen med at samarbejde med personalet i Psykiatrien.
  • har lyst til at sætte egne erfaringer i spil i det tværfaglige samarbejde.
  • har gode samarbejdsevner, en anerkendende tilgang til andre mennesker og kan arbejde selvstændigt.

Der er ingen formelle uddannelseskrav, men det er en fordel, hvis du har erfaring med at indgå i relationer med andre. I forbindelse med opstart deltager du i et introduktionsforløb.

Om din nye arbejdsplads

S1 er et intensivt akut afsnit med 3 højintensive senge og 22 senge i alt, fordelt med 12 senge i afsnit 29, som er et frontstageafsnit og 10 senge i afsnit 32 med en højintensiv skærm, hvor der er fokus på et roligt miljø og nedbringelse af tvang.

De højintensive forløb er meget komplekse og der arbejdes under indlæggelsen med at stabilisere patientens psykiske tilstand, patientens problematikker og udfordringer. Samtidig skal samarbejdspartnere involveres så tidligt som muligt med henblik på at lave en god udskrivelsesplan, som støtter patienten efter udskrivelsen.

S1 er kendetegnet ved en åben, uformel og omstillingsparat kultur med stor fællesskabsfølelse, sammenhold og tværfaglig kvalificeret opgaveløsning. Vi har et stort ønske om og vilje til at udvikle og forbedre, hvilket kun opnås gennem inddragelse og sparring mellem faggrupper og øvrige enheder. Du vil indgå i en tæt arbejdsrelation med engagerede og dedikerede kollegaer i en travl og udfordrende hverdag, hvor der er en respektfuld omgangstone.

Plejepersonalet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og socialpædagoger, som arbejder i kontaktpersonsordning og derfor er tilknyttet enten arbejdsgruppen i afsnit 29 eller 32. For de højintensive patienter etables et kontaktpersonsteam der har de faglige kompetencer der matcher patientens problemstillinger.

Vi er et tværfagligt team, som foruden plejepersonale og sekretær består af læger, peer, socialrådgivere, psykolog, fysioterapeuter, miljø- og aktivitetsmedarbejdere og terrænsikkerhedsvagt.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingerne er på 8-15 timer ugentligt, gerne med start fra 1. april. Du vil blive aflønnet efter FOAs gældende overenskomst for peermedarbejdere.

Søg jobbet

Lyder jobbet som noget for dig, så send en motiveret ansøgning med CV og evt. anden relevant dokumentation.

Ansøgningsfrist er d. 28. februar

Samtalerne forventes at finde sted d. 5.marts

Yderligere oplysninger

Du kan få flere oplysninger om jobbet hos oversygeplejerske Connie Pedersen på mobil 40222471 eller mail [email protected]. Du kan også læse mere om sengeafsnittet på www.psykiatrienregsj.dk/behandlingssteder/afsnit-s1-vordingborg.

Hvis du gerne vil have oplysninger om peerstøtte til pårørende, kan du kontakte PsykInfo i Region Sjælland på telefon 70 250 260 eller mail [email protected].

Du kan læse mere om peerstøtte til pårørende på www.regionsjaelland.dk/paaroerendepeer.

Straffeattest: I forbindelse med ansættelse skal der, jf. Regionernes politik herom, indhentes straffeattest.

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagram profil: Psykiatrien Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Vordingborg
  • Onsdag den 28. februar 2024

Lignende jobs

  • Psykolog i Vordingborg

    Vil du være med til at skabe udvikling til gavn for patienter og medarbejdere i Psykiatrien, så er dette stillingen for dig. Vi søger en kvalitets- og forbedringskonsulent, der skal være med ti..
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog (studiejob) i Vordingborg

    Vi søger dig som sygeplejerske med minimum et års erfaring og gerne kendskab til det psykiatriske regi. Hvis du har interesse i eller brænder for at hjælpe vores sygeplejestuderende godt på vej gen..
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Vordingborg

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 4760 Vordingborg
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Faxe

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 4640 Faxe
    • Psykolog
    • Faxe
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som psykologer
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4