Public Affairs

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

UNICEF er en af verdens største børneorganisationer, også når det kommer til hjælp til børn i humanitære situationer. UNICEF har humanitære indsatser over hele verden indenfor bl.a. ernæring, sundhed, uddannelse, rent vand, sanitet og hygiejne samt beskyttelse af børn. Verdens største humanitære varelager ligger i København hos UNICEF Supply Division.

UNICEF Danmark vil gerne styrke indsatsen og indsamlingen af midler til børn, der befinder sig midt i en humanitær katastrofe. Vi vil gerne i højere grad engagere os i akutte klimakatastrofer, der rammer udsatte børn. Vi ønsker også fortsat at støtte op om den nuværende globale indsats mod coronavirus, hvor UNICEF i den globale vaccinealliance COVAX arbejder for lige, retfærdig og global adgang til COVID-19 vacciner.

UNICEF Danmark har igennem mange år samlet midler ind hos især private donorer. De seneste år er interessen for at støtte UNICEF Danmarks humanitære indsatser også vokset hos vores partnere. Der er derfor brug for at styrke videreformidlingen af UNICEFs humanitære arbejde og inddrage relevante og interesserede partnere som fonde, virksomheder og medlemsorganisationer m.fl.

Samtidig med at vi oplever en stigende interesse for UNICEFs humanitære arbejde, er vores behov for intern koordinering, support og rådgivning også vokset. Med en fornyet styrkelse af vores humanitære fokus og potentiale for yderligere fundraising er vi også i gang med at udvikle og styrke vores tværgående klimaarbejde herunder en solid forståelse af UNICEFs respons og indsats i forbindelse med klimakatastrofer.

Arbejdsopgaver
  • Koordination af katastrofearbejdet for alle afdelinger i UNICEF Danmark inklusiv kontakt til UNICEFs globale relevante katastrofeenheder
  • Ansvarlig for organisationens katastrofeplan herunder færdiggørelse, implementering og løbende opdatering af planen
  • Indsigt i og videreformidling af UNICEFs indsats i både de akutte og stille katastrofer herunder koblingen til langsigtede udviklingsindsatser.
  • Overblik og monitorering af UNICEFs humanitære appeller kaldet: Humanitarian Action for Children (HAC)
  • Ansvarlig for udvikling og klargøring af formater til brug for fundraising herunder rådgivning og support af key accounts og deres henvendelser til relevante partnere og donorer.
  • Ansvarlig for generiske humanitære afrapporteringer
  • Koordinere og udvikle inddragelsen af Verdenslageret hos UNICEF Supply Division i forbindelse med humanitære katastrofer og international advocacy aktiviteter
  • Medansvarlig for vores internationale advocacy arbejde med fokus på klima, vand og vaccination herunder COVAX
  • Bidrage til koordinering af Klimapå-tværs gruppen, som er en tværgående arbejdsgruppe i UNICEF Danmark, der sikrer vidensdeling, udvikling af og retning for UNICEF Danmarks klima-indsats. I den forbindelse koble og styrke klimavinklen i UNICEFs katastrofearbejde, når det er muligt
  • Input til Internationale Programmer og Public Affairs teamets faglige udvikling og løsning af ad hoc opgaver


Kvalifikationer
  • Et godt indblik i humanitært arbejde indenfor eksempelvis ernæring, sundhed, rent vand, uddannelse og beskyttelse af børn
  • Mindst 2-3 års erfaring med humanitært arbejde og helst fra en større international organisation, hvor du måske har arbejdet i felten i en periode
  • Erfaring med kommunikation og fundraising i forbindelse med akutte katastrofer og humanitært programarbejde
  • Erfaring med og interesse for klimaproblematikker og klimaindsatser gerne inden for klimakatastrofer eller eksempelvis bæredygtig energi
  • Fungere godt i et til tider hektisk arbejdsmiljø og uden at miste overblikket, når katastrofen pludselig rammer ude i verden og UNICEF Danmark skal etablere en fælles indsats på meget kort tid
  • Du er en god facilitator, der formår at skabe effektive og solide arbejdsprocesser i forbindelse med koordinering af en hel organisations katastrofeindsamling
  • Dygtig til at yde rådgivning og support til forskellige afdelinger og typer af partnere og donorer
  • Gode skriftlige kompetencer på både dansk og engelsk er en nødvendighed
  • Gode samarbejdsevner, professionalisme, holdånd samt høj faglighed


Den ledige stilling som Emergency Coordinator i International Programmes & Public Affairs teamet er i vores Kommunikationsafdeling med reference til Head of International Programmes & Public Affairs. Stillingen er i første omgang begrænset til knap 1,5 år og med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen. Arbejdspladsen er på Rentemestervej 62, 1. 2400 København NV.

Ansøgningen skal være på dansk og fristen er den 22. august med start 1. oktober, 2021. Der indkaldes løbende til samtale. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of International Programmes & Public Affairs, Maria Dyrberg Dige på mail: [email protected] eller tlf. 29248211

Om UNICEF
UNICEF er den organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. UNICEF arbejder for alle verdens børn, dog med et særligt fokus på verdens mest udsatte børn. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor og deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer. Vi redder børns liv, fra de er inde i deres mors mave, til deres voksenliv begynder. For mere information besøg www.unicef.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Public affairs-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Public affairs-konsulent
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som public affairs-konsulenter i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte public affairs-konsulent i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal public affairs-konsulenter i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte public affairs-konsulenter i København over tid

Dato Alle jobs som public affairs-konsulenter
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 2
21. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1

Værd at vide når du søger job som public affairs-konsulent i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer