VIA søger en erfaren netværksfacilitator for erhvervskontakt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Trives du i en udfordrende og udadvendt stilling i krydsfeltet mellem det offentlige og det private? Vil du være med til at styrke og koordinere VIAs erhvervskontakt? Og har du lyst til at blive en del af én af Danmarks største uddannelsesinstitutioner, hvor du får en unik mulighed for at gøre en afgørende forskel? Så læs videre her:
Som en del af afdelingen Erhvervskontakt, entreprenørskab & studentervæksthuse vil du komme til at arbejde med at styrke VIAs relationer til det private erhvervsliv. Arbejdet vil tage afsæt i en række allerede eksisterende samarbejder og indsatser og samtidig har vi store forventninger til, at der med denne nyoprettede stilling vil blive udviklet yderligere tiltag i forhold til erhvervssamarbejdet.

Opgaverne består bl.a. af strategisk udvikling, netværksopbygning og videndeling:
En af dine første store opgaver bliver at tage ansvar for en kortlægning af VIAs mange eksisterende erhvervsindsatser. Med afsæt i kortlægningen medvirker du efterfølgende til at udvikle en strategi for, hvilke indsatsområder VIA skal satse på fremadrettet. Formålet er at sikre en større videndeling på tværs af VIA og også sikre at der sker videndeling blandt de mange samarbejdende virksomheder. Dette kan eksempelvis indebære at der udvikles nye partnerskabsmodeller, strategiske samarbejder og stærkere netværk på tværs af erhvervslivet og VIA.

I overskrifter vil du arbejde med:
• Udvikle VIAs mange samarbejder med private virksomheder og erhvervsorganisationer, erhvervsfremmesystemet, kommuner og de lokale erhvervsråd
• Oprette netværk og afholde udviklingsdage for erhvervskontaktområdet
• Du skal være med til at etablere et nyt og endnu stærkere setup for erhvervskontaktområdet fremadrettet med bl.a. videreudvikling af model for single point of contact for erhvervskontaktområdet og strategisk partnerskabsmodel for samarbejde med virksomheder på tværs af VIA
• Forberede møder med virksomheder så repræsentanterne fra VIA er klædt bedre på til møderne
• Bidrage til at skabe et mere professionelt setup i forhold til videndeling, virksomhedsbesøg samt strategiske satsninger
• Bidrage til at planlægge virksomhedsbesøg og klæde VIAs chefer på med strategisk viden
Bidrage til at VIA kan påvirke dagsordenen inden for erhvervspolitikområdet

Den ideelle profil til stillingen:

Der kan være mange indgange til stillingen. Det vigtigste er, at du har minimum 5 års relevant erhvervserfaring, har solid erfaring med at opbygge et erhvervsnetværk og har en god forståelse for samarbejdet mellem en offentlig institution og det private erhvervsliv. Derudover forventer vi, at du har en lang videregående uddannelse, gerne med et kommercielt fokus - og vi forventer at du har forståelse for at arbejde i en stor politisk styret organisation. Det er en fordel, hvis du har kendskab til uddannelsesområdet men ikke et krav.

Som person har du stor gennemslagskraft og er en dygtig facilitator og netværker. Du trives i en rolle hvor du skal forene mange forskellige perspektiver og arbejde med at simplificere høj kompleksitet. Du er energisk, visionær og tydelig i din formidling - både mundtligt og skriftligt. Det er naturligt for dig at netværke, du er udadvendt og du trives med en bred kontaktflade i dit arbejde. Derudover skal du kunne engelsk på et højt niveau.

Kort om afdelingen Erhvervskontakt, entreprenørskab & studentervæksthuse
Du bliver en del af en attraktiv og udviklingsorienteret afdeling, der er organiseret i en matrixorganisering omkring tre fokusområder: Erhvervskontakt, entreprenørskab og studentervæksthuse. Enheden består af få ansatte, som er stærke ressourceprofiler inden for områderne. Afdelingen er nyoprettet 1. maj, så du har masser af muligheder for at påvirke vores kultur. Det der pt. kendetegner afdelingen er, at vi er selvstændige og har mange forskellige arbejdsopgaver, men hjælper hinanden. Derudover skal der altid være plads til et godt grin.

Løn- og ansættelsesforhold:
Dit primære arbejdssted vil være på Campus Aarhus N eller Campus Horsens beliggende på hhv. Hedeager 2 og Chr. M. Østergaards Vej 4A. Stillingens virkefelt er hele Region Midtjylland og det er derfor et krav, at du har bil til rådighed.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsordning.
Hvis ansættelsen sker efter Finansministeriets og Akademikernes Centralorganisations Overenskomst for akademikere i staten, sker indplacering som specialkonsulent.

Stillingen er til besættelse pr. 1.1.2020. Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer ugentligt.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Erik Løvgren Brejner , tlf. 8755 4411, mail: [email protected].

Din ansøgning skal være os i hænde senest søndag den 17. november 2019.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 47 og i uge 48.

For kandidater der går videre til anden samtalerunde vil der muligvis indgå et testforløb.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på www.via.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Public affairs-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Public affairs-konsulent
  • Midtjylland
  • Søndag den 17. november 2019

Statistik over udbudte jobs som public affairs-konsulenter i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte public affairs-konsulent i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal public affairs-konsulenter i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte public affairs-konsulenter i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som public affairs-konsulenter
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1