Tryg og grundig oplæring i din jobstart hos os.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vi har en stilling, som radiograf ledig pr. 1. juli eller efter aftale (nyuddannet radiografer sommeren 2021 er velkommen til også at søge)

Vi er i gang med en ny strukturændring af vores radiografer, hvor vi forbereder os på de spændende opgaver, som radiografer skal varetage i vores kommende fælles akut modtagelse (FAM).

Du skal kunne flere modaliteter inden for de akutte undersøgelser, herunder CT, MR, røntgen og ultralyd efter endt oplæring. Du bliver en akut-specialist omkring den akutte patient. Du får derfor kompetencer til at varetage undersøgelser svarende til de patienter, der skal undersøges i FAM.

Vi gør meget ud af at du får en tryg og grundig oplæring, så du kommer godt fra start. Vi vægter at du er sammen med vores superbruger på de forskellige modaliteter, som vil stå for, at du kommer godt igennem din oplæring.

Akut-teamet består af 25 radiografer og 4 Social- og sundhedsassistenter, som sammen med vores radiologer arbejder tæt sammen i et travlt, men godt fagligt og socialt funderet miljø. Vi står alle klar til at tage godt imod dig og sørge for, at du også socialt kommer godt ind i afdelingen. Humor, åbenhed og tolerance kendetegner vores samværsform.

God undersøgelseskvalitet, patienttilfredshed og uddannelse af studerende har høj prioritet i vores hverdag.

Stillingen er med skiftende vagter.

Hvis ovenstående tiltaler dig, og du tillige har forståelse for betydningen af god service og et godt arbejdsmiljø, er det dig vi venter på.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten på området.

Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger hos afdelingsradiograf Omar Muharemovic tlf. 38 62 27 56, eller via mail [email protected]

Ansøgningen sendes via regionens elektroniske system

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Radiograf", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Radiograf
  • Hvidovre
  • Søndag den 16. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som radiograf i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte radiograf i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal radiograf.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte radiograf i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som radiograf
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1