Radiograf til Afsnit for Brystundersøgelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi søger en ny kollega med lyst til at arbejde i mammografispecialet. Udover vores afdeling i Roskilde, Afsnit for Brystundersøgelser, der varetager alle kliniske undersøgelser, varetager vi mammografiscreeningen i Region Sjælland. Stillingen er på 37 timer per uge, primært hverdage og dagstid, men med mulighed for enkelte lørdagsvagter.

Om afdelingen: Vi udfører mammografi, ultralyd og biopsier samt supplerende undersøgelser af mammae som stereotaktiske biopsier, kontrastmammografier og TAG-markeringer forud for operation. Vi har fokus på gode patientforløb, så brænder du for tekniske udfordringer og omsorg for patienten skal du søge hos os.

Alt personale veksler mellem at screene og arbejde med de kliniske undersøgelser. Screeningen er bredt ud på én fast enhed i Roskilde samt tre mammografibusser, der flyttes rundt i Regionen.

Afdelingen inklusive mammografiscreeningen er fuldt digitaliseret. Der anvendes Carestream RIS-PACS system.

Afdelingen modtager radiografstuderende samt lægesekretærelever.

Vi kan tilbyde: En spændende arbejdsplads med mulighed for at fordybe sig indenfor alle områder af det mammaradiologiske speciale. Vi er en afdeling der er præget af faglig stolthed og et godt kollegialt sammenhold. Vi prioriterer balancen mellem arbejdsliv og fritid højt, og strækker os langt for at imødekomme ønsker til vagtplanen.

Vi søger en kollega: Der har lyst til at fordybe sig i specialet, og som brænder for både de tekniske detaljer og for at yde omsorg for patienterne. Udover ønsket om at arbejde med mammaspecialet ønsker vi en kollega der, ligesom vi, vil arbejde for at vi fortsat har et godt arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold.

Er du blevet nysgerrig:

Har du fået lyst til at vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mie Ebert Flindt på [email protected] eller telefonisk på tlf. 29 24 79 36. Mie byder gerne på en kop kaffe og en rundvisning, hvis du har brug for at høre mere om afdelingen og specialet forud for ansøgningen.

Samtaler forventes afholdt i uge 11.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Radiograf", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Radiograf
  • Roskilde
  • Søndag den 14. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som radiograf i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte radiograf i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal radiograf.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte radiograf i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som radiograf
19. august 2024 1