Rekrutteringsfirma

receptionist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

For vores kunde AAK beliggende i Aarhus C søger Randstad en serviceminded og energisk receptionist. Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor man i den første periode vil være ansat gennem Randstad og efterfølgende bliver fastansat hos AAK.

Om AAK


AAK er en af verdens førende producenter af vegetabilske olier og specialfedtstoffer, som anvendes i alt lige fra cremer til modermælkserstatninger. I Aarhus er de specialister i fremstilling af olier og fedtstoffer til chokolade- og konfektureindustrien. De producerer og sælger deres produkter udelukkende Business to Business, og deres kundeportefølje spænder fra små lokale producenter til store globale spillere på markedet.

AAK Denmark A/S er centralt placeret på Sydhavnen i Aarhus, og de har i dag ca. 245 kompetente og engagerede medarbejdere. De har stort fokus på sikkerhed, og at udvise den rette sikkerhedsadfærd og medvirke til opretholdelse af sikkerhedskulturen er en vigtig del af deres daglige arbejde.

Arbejdsopgaver


Som receptionist vil du være den første gæster i huset møder, og du er derfor i høj grad AAK’s ansigt udadtil. Sammen med din kollega vil du have en meget bred kontaktflade i organisationen og et job med mange forskellige facetter. Du og din kollega er ansvarlige for at alle, der får adgang til sitet, er sikkerhedsgodkendt. Som udgangspunkt vil dine primære arbejdsopgaver bestå af følgende:
- Sikring af, at alle gæster, nye medarbejdere og især eksterne håndværkere kender og forstår AAK’s sikkerhedsstandarder inden de kommer ind på sitet
-Betjening af telefonomstilling, receptionsmail, modtagelser og registrering af gæster og udstedelse af gæstekort
-HR-administration, indkaldelser til jobsamtaler, registrering af (få) arbejdsulykker, branding og onboarding-aktiviteter, styring af kandidatdatabase.
- Servicering af husets ansatte samt en bred vifte af forskellige administrative opgaver, herunder bla. kursusadministartion for sitet etc.
-Referent i samarbejdsudvalget
-Koordinering af interne møder og kursusadministration af lovpligtige og frivillige kurser

Din profil


Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund fra et udadvendt og administrativt job, hvor du er vant til højt tempo og mange sceneskift. Du har gerne erfaring som receptionist, og det vil være en fordel, hvis du har arbejdet i en større gerne international virksomhed, hvor sikkerhed også var højt prioriteret.

Du har stærke administrative færdigheder og IT-kompetencer og kan samtidig løse dine opgaver effektivt og selvstændigt.

Derudover vil følgende kvalifikationer være essentielle:
-Du er ansvarsbevidst, mødestabil, engageret, serviceminded og har kundefokus
-Du er fleksibel og kan håndtere mange afbrydelser
-Du kan se muligheder og løsninger og forstår at prioritere opgaverne
-Du kan lide at arbejde i en kompleks organisation i vækst og have overblik over organisationen
-Du er imødekommende, loyal og kvalitetsbevidst
-Du har gode IT-færdigheder og er erfaren bruger af Office-pakken og gerne kendskab til SAP. Derudover vil det være en fordel hvis du har kendskab til adgangskontrolsystemer
-Du behersker dansk i skrift og tale, og i stand til at kommunikere på engelsk og også gerne på tysk

Vi tilbyder


I teamet vil du opleve en spændende, udfordrende og varieret hverdag med frihed under ansvar. Du vil få dygtige kolleger i et miljø med en uformel omgangstone, hvor humør er en naturlig del af hverdagen. De har et aktivt foreningsliv og gode fitness-faciliteter, og på globalt plan har de AAK’s bedste kantine.

Udover dette vil du få følgende hos AAK:
-Løn og vilkår efter kvalifikationer
-Arbejde i en organisation i forandring og vækst
-Et godt, velfungerende og positivt arbejdsmiljø, hvor kvalitet og service er i centrum
-Arbejdstiden er 37 timer ugentligt og vil være i tidsrummet 6.45-15.45

Ansøg


AAK ønsker at ansætte en ny medarbejder hurtigst muligt, men venter gerne på den rette. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mie Larsen på tlf. 29293124

Denne proces varetages af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Århus C

Lignende jobs

  • Receptionist i Århus N

    Vi har travlt i vores reception og derfor søger vi en ny kollega, pr. 1. august 2024 Du vil få en spændende hverdag, som vil stille store krav til, at du kan bevare overblikket samt den indre r..
    • Receptionist
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i Århus C over tid

Dato Alle jobs som receptionister
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2