Værtinde/receptionist til fast stilling søges til Fredericia Dyrehospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Trekantens Dyrlæger er en moderne smådyrspraksis, hvor kunde og patientfokus er i højsædet. Vi ønsker at give vores kunder og patienter den allerbedste oplevelse. Her kommer du ind i billedet. Vi søger dig, som brænder for service og som elsker at kommunikere med kunder, patienter og kollegaer.

Trekantens Dyrlæger består af én dyreklinik og ét dyrehospital. Vi er 7 dyrlæger, 4 veterinærsygeplejersker, to klinikassistenter og to veterinærsygeplejerskeelever. Taulov Dyreklinik fungerer som satellitklinik og henviser større udredninger og kirurgiske indgreb til Fredericia Dyrehospital. Fredericia Dyrehospital er et moderne ISO certificeret smådyrshospital fyldt med fantastiske kollegaer og fedt udstyr.

Det skal være sjovt at gå på arbejde! Vores hold er fyldt med humor og ingen tager sig selv alt for højtidelig. Der er altid plads til grin med kollegaer og klienter, selv om vi har travlt.

Vores succes afhænger meget af dig og derfor gør vi rigtig meget ud af, at du udnytter dine evner optimalt, har det godt og trives med dine opgaver.

Vis os viljen – så viser vi vejen.

Vi forventer engagement, holdånd og godt humør af dig. Som person er du flittig, ansvarsbevidst, mødestabil og samarbejdsvillig. Du kan have mange bolde i luften på én gang og vigtigst af alt, så skal du kunne trives i at være vores ansigt udadtil.

Kommunikation i højsædet

Vi forventer, at du lytter til kundernes behov og er i stand til at yde en ekstraordinær service. Service og hjælpsomhed er kerneværdier hos os. Hvis du har let til smil og humor vil du passe godt ind. Det er vigtigt for os, at du er åben, og ikke er bange for at tage fat.

Du vil blive ansvarlig for vores petshop på Fredericia Dyrehospital og vigtigst af alt, bliver du det smilende ansigt udadtil. Du vil blive ansvarlig for at bestille foder og petshopartikler samt at sørge for, at butikken er flot og præsentabel. I dagligdagen vil dit fokus være vores kunder i butikken og i telefonen, så dit servicegen kan udfolde sig til glæde for kunder, patienter og kollegaer.

Vi forestiller os, at du er uddannet veterinærsygeplejerske eller har erfaring med salg/receptionsarbejde i lignende branche.

Stillingen er på 25-35 timer om ugen.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2021 men helst hurtigst mulig. Tiltrædelse omkring 1/-10 -2021 (men vi venter gerne på den rette kandidat) og samtaler afholdes løbende indtil vi finder den rette kandidat.

Ansøgning sendes til . Ved spørgsmål kontakt endelig Søren Hornbæk eller Henrik Harpøth på 75 56 20 88.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Receptionist i Vejle

    Receptionist søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Receptionist
    • Vejle
    Få mere info
  • Receptionist (studiejob) i Vejle

    Receptionist søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Receptionist
    • Vejle
    Få mere info
  • Receptionist i Billund

    Natportier søges til Airport Hotel i BillundVi søger netop nu en natportier med en stærk profil og store ambitioner til Airport HotelPå Airport Hotel Billund servicerer vi både forretnings- o..
    • Receptionist
    • Billund
    Få mere info
  • Receptionist i Vejle

    <p>Er knivskarp koordinering en del af dit DNA og elsker du en arbejdsdag med stor afveksling, så er dette job måske noget for dig? [xxxxx]s Facility Management afdeling søger en ny kollega..
    • Receptionist
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som receptionister
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1