Rekrutteringsfirma

Receptionist søges til Vestforsyning Erhverv A/S i Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Receptionist søges til Vestforsyning Erhverv A/S i Holstebro


Er du serviceminded, og motiveres du af glade kunder og kollegaer? Trives du i en alsidig blæksprutterolle, og brænder du for at levere den optimale kundeservice? Så hører vi gerne fra dig!


Om Jobbet

Stillingen er organisatorisk placeret i receptionen i Vestforsyning Erhverv. Kundeserviceafdelingen er en stabsfunktion og udfører tværgående opgaver inden for hele forsyningsområdet hos Vestforsyning.

Med reference til kundeservicechefen vil du indgå i et team på i alt 2 receptionister med forskelligt opgavefokus. I sparrer og koordinerer indbyrdes og har et fælles ansvar for at få opgaverne løst og tager over for hinanden efter behov, fx i forbindelse med møder, fridage og ferie.

Dine primære opgaver vil bl.a. indbefatte:

  • Telefonisk betjening af virksomhedens kunder - herunder kundeservicering samt personlige henvendelser og mailkorrespondance
  • Betjening af virksomhedens receptionsskranke/gæstehåndtering m.m.
  • Betjening af kundeservice mailindbakke

Derudover løser du sekundære opgaver som:

  • Afløsning af adm. receptionist, herunder SMS-Service, VF-mailindbakke samt eventuelt posthåndtering
  • Tjekke rykkerstatus
  • Returpost
  • P-data liste
  • Indhentning af manglende oplysninger i forbindelse med flytninger
  • Håndtering af flytninger via flytteformular
  • Opdatering af viden om ny lovgivning inden for GDPR
  • Ad hoc-opgaver

Arbejdstiden vil være mandag-torsdag kl. 07.30-15.45 og fredag kl. 07.30-14.00.

Om dig

Du har erfaring fra en lignende stilling som receptionist eller kundeservicemedarbejder, og du trives i en travl og uforudsigelig hverdag med mange samtidige opgaver i spil. Du evner at sætte dig ind i kundens behov, kan navigere i kaos og holder hovedet koldt, når det går stærkt. Har du branchekendskab, er det en fordel, men det er ikke et krav. Vigtigst er det, at du har en personprofil, som matcher vores dreamteam.

Som person er du serviceminded, proaktiv, hjælpsom og imødekommende. Du arbejder selvstændigt, men er samtidig en teamplayer, som sammen med dine kollegaer løfter i flok. Du har et fightergen, er på forkant og tager ejerskab over dine opgaver. Du er omstillingsparat og fleksibel, og din strukturerede tilgang til opgaveløsning hjælper dig til at bevare overblikket. Derudover prioriterer du både dine arbejdsopgaver og arbejdstid på en effektiv måde.

Vestforsyning tilbyder

En stilling i en spændende multiforsyningsvirksomhed med et stærkt fagligt miljø. Arbejdspladsen er kendetegnet ved dedikerede og erfarne kollegaer, et godt arbejdsmiljø, høj faglighed og godt humør samt frihed under ansvar. Du bliver en del af en stabil virksomhed med lav personaleomsætning, flextid, en aktiv personaleforening og fokus på medarbejdertrivsel. Du får tilbudt løn efter kvalifikationer, pension samt sundhedsforsikring.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Vestforsyning

Vestforsyning er et multiforsyningsselskab som har stort fokus på klima-, miljø- og udviklingsprojekter. Samtidig sætter vi en stor ære i at levere en sikker forsyning til vores kunder. Vi forsøger hele tiden at optimere forsyningen og tænker det grønne ind i alle løsninger, hvor det er muligt.

Der er ca. 180 ansatte inden for mange forskellige faggrupper. Vi er organiseret i forskellige driftsafdelinger, økonomi og administration mv., men samarbejder også på tværs af vores koncern.

Du kan læse mere om virksomheden her: www.vestforsyning.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Holstebro
  • Torsdag den 15. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som receptionister
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1