Receptionist med passion for god service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Job description:

Ansøgningsfrist d. 24 august 2022.

Trives du med at modtage og betjene gæster, så de får gode og uforglemmelige serviceoplevelser? Og ønsker du et job med gode arbejdstider, hvor du arbejder mandag-fredag i dagtimerne? Så er du måske vores nye receptionist hos vores attraktive kunde i København.


Fantastisk serviceadfærd er nøgleordet i din arbejdsdag


Hos ISS søger vi lige nu en receptionist til en af vores spændende og attraktive kunder i København med opstart hurtigst muligt. Det er en stilling, hvor serviceniveauet er utrolig højt og for at blive en succes i jobbet skal du som person trives i, at gå den ekstra mil for at skabe uforglemmelige serviceoplevelser. Du vil nemlig blive ISS’ ansigt udadtil, og det bliver din fornemmeste opgave, at vores gæster og andre, der kommer i receptionen, bliver taget godt og personligt imod.

Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være at servicere vores gæster i receptionen samt på mødeetagen, sørge for at give husets brugere besked om ankommende gæster, samt sikre at receptionsområdet altid fremstår præsentabelt og imødekommende. Derudover vil du få til opgave at tage mod opkald på telefonen, bestille taxaer til husets gæster, oprette og udlevere gæstekort samt varetage forskellige indkommende ad-hoc opgaver. Der kan ligeledes forekomme lettere tjeneropgaver.

Det vigtigste er at du møder gæsterne hvor de er, og sørger for, med fantastisk serviceadfærd at løse evt. udfordringer – intet er for småt. Slutteligt vil der også forekomme administrative opgaver – vi ser derfor gerne, at du trives i et job, med et travlt miljø og dermed skal kunne holde mange bolde i luften på en gang.

Du bliver en del af et team på 8, som i høj grad vægter trivsel og det sociale fællesskab højt. Stillingen er på 37 timer mandag til fredag med skiftende mødetider fra kl. 07.30-17.00.


Er det dig, vi søger?


Da du bliver ansat i et stort hus, hvor du hver dag møder alle typer af mennesker samt kommunikerer på tværs af alle afdelinger, er det vigtigt, at du har gode kommunikative evner og sætter en ære i, at skabe et personligt bånd til kunden. Derudover ser vi gerne, at den rette kandidat:

• Er uddannet receptionist og/eller solid erfaring som receptionist, fx fra hotelbranchen
• Trives med en dynamisk hverdag, hvor du selv ved travlhed holder hovedet koldt og fastholder den gode serviceoplevelse
• Kan arbejde selvstændigt, har en god ordenssans samt øje for detaljen
• Kan kommunikere på både dansk og engelsk i skrift og tale
• Har en god IT-forståelse og et godt kendskab til Office pakken

Som person er du frem for alt serviceminded, præsentabel og kvalitetsbevidst. Du skal kunne bevare et solidt overblik, være fleksibel og arbejde selvstændigt, da opgaverne er mangeartede og opstår løbende. Du er smilende og elsker at gå det ekstra lille stykke for at sikre en høj kundetilfredshed. Endeligt er det vigtigt, at du arbejder løsningsorienteret, er struktureret samt ansvarsbevidst.


Du bliver en del af en serviceorganisation


ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.


Ansøgning


Lyder dette som en stilling for dig, så send os din ansøgning med vedlagt CV via linket senest den 24. august 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst: Teamleder Tina Graversen på mail: [email protected].


OBS! Kun ansøgninger modtaget via linket vil blive besvaret!

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Education level: Ingen
Work experience: 1-2 år

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • København V
  • Torsdag den 25. august 2022

Lignende jobs

  • Receptionist i København

    Perfekt studiejob – eller job til dig der ønsker at supplere din indtægt! Bliv receptionist hos Kelly, hvor du gør en forskel hos vores kunder. Vi søger servicemindede receptionister til afl..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist (vikar) i København

    Receptionister til vikariater i spændende virksomheder Er du udadvendt, koordineringsstærk og serviceorienteret? Kan du smile med øjnene og trives du med daglig kontakt til mange forskellige .
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Receptionist
    • København Ø
    Få mere info
  • Receptionist (vikar) i København

    Receptionister til vikariater i spændende virksomheder Er du udadvendt, koordineringsstærk og serviceorienteret? Kan du smile med øjnene og trives du med daglig kontakt til mange forskellige .
    • Receptionist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i København V over tid

Dato Alle jobs som receptionister
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0