Receptionist/administrativ blæksprutte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

3C RETAIL A/S - er en ambitiøs vækstkoncern med mere end 200 medarbejdere. 3C RETAIL-koncernen omfatter foruden L’EASY bl.a. også D|E|R Privat Finans, samt Thorn i Norge og Sverige.

Receptionist/administrativ blæksprutte til 3C RETAIL A/S


Vil du være en del af en dynamisk kundeserviceafdeling? Er du vant til at tale med kunder, gæster og samarbejdspartnere og kan du holde hovedet koldt i alle situationer? Så er du måske vores nye receptionist.

Afdelingen Receptionen er omdrejningspunktet i forhold til de mange gæster, der dagligt besøger os. Vores reception benyttes ikke kun af 3C RETAIL´s gæster men også samarbejdspartnerne Facit Bank og Føniks Inkasso som også holder til i samme kontorbygning, hvor vi deler mødelokaler, reception og kantine. Det er i vores reception, hvorfra alle gæster til hele huset modtages.

Vores reception er placeret under vores Kundeserviceafdeling, hvor du bliver en del af et engageret og fagligt velfungerende team, som alle brænder for den gode service og mødet med kunden.

Kundeservice i verdensklasse Du kommer til at arbejde med en god blanding af service, administrative- og kontorrelateret opgaver. Eftersom en del af arbejdet er, at være første indgang til virksomheden både fysisk, telefonisk og via mail skal du være indstillet på, at en stor del af dit arbejde kommer til at foregå via telefon og mail.

Idet en af arbejdsopgaverne også er at skulle ligge nyheder/info på virksomhedens intranet, er det vigtigt at du er god til at kommunikere skriftligt på dansk.

Som 3C RETAIL´s receptionist skal du sætte en ære i at levere en høj grad af service og imødekommenhed over for både gæster og kollegaer. Det er dit ansvar at sikre, at alle føler sig velkomne og bliver taget godt imod.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • At byde gæster velkommen, og registrerer dem i vores online gæste system
  • At give professionel service til gæster og til resten af husets medarbejdere
  • At håndtere lokalereservationer på mail og telefon
  • At sikre mødelokalerne står pænt og rydeligt efter hvert møde
  • At bestille forplejning til møder
  • At bestille og holde styr på diverse admin ting f.eks ved nye medarbejderes opstart
  • At håndtere booking af mødelokaler for vores samarbejdspartnere
  • At bestille og udlevere diverse kontorartikler
  • At ligge div. info opdateringer på virksomhedens intranet
  • At varetage diverse ad hoc opgaver, såsom styring af 3C RETAIL’s massageordning

Arbejdstiden er på fuldtid og fast fordelt i receptionens åbningstid på hverdage (kl. 08:00-16:00) - dvs. du skal forvente at din arbejdstid ligger fast i tidsrummet mandag til torsdag kl. 7.45-16.00 og fredag kl. 07:45-15:00.

Hvem er du? Der kan være flere indgange til stillingen, men den ideelle ansøger har erfaring fra en lignende receptionist/ blæksprutte stilling eller med kundeservice. Vi sørger for en grundig oplæring.

Stillingen kræver, at servicegenet er medfødt, og at du kan skabe en rytme, hvor du selvstændigt, men med god sparring fra dine kolleger kommer i mål med dine opgaver. Du skal være en stabil bruger af IT-programmer, gerne Word, Outlook, og Excel. Derudover er det en fordel du kan skal du kunne formulere dig godt og tydeligt i skrift og tale.

Du har en professionel tilgang til dit arbejde, og får afsluttet hver opgave effektivt og med høj kvalitet. Samtidig sætter du en ære i at yde god kundeservice, ligesom du er en fleksibel og struktureret medarbejder.

  • Du motiveres af at skabe den bedste oplevelse for husets gæster og medarbejdere
  • Du trives med at arbejde selvstændigt med en positiv tilgang til både rutine- og hasteopgaver
  • Du er en god kommunikator, der møder gæsten i øjenhøjde, og formår at bruge din empati og gode kommunikationsevner til at finde den bedste løsning for såvel gæsten som for 3C RETAIL
  • Du trives med en varieret hverdag, hvor der også arbejdes med deadlines.

Interesseret? Du tilbydes et godt fuldtidsjob i en dynamisk virksomhed, hvor dagligdagen er præget af høj aktivitet. Vi har et uformelt arbejdsklima, hvor vi hjælper hinanden og udvikler os sammen. Du får gode ansættelsesforhold, pensionsordning og fast løn. Derudover tilbyder 3C RETAIL en række personalefordele, bl.a. kantine- og massageordning.

Din arbejdsplads bliver på 3C RETAIL’s hovedkontor i Odense C - lige ved siden af Banegården.

Vi glæder os til at høre fra dig

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Kundeserviceafdelingen Alex Larsen på telefon 30 80 86 62.

Der er ansøgningsfrist den 2. maj 2022, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende vurderer de indkomne ansøgninger, og lukker stillingen når vi har fundet den rette.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • København
  • Mandag den 02. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som receptionister i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i København over tid

Dato Alle jobs som receptionister
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 10
26. august 2024 9
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 11
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 12
18. august 2024 12
17. august 2024 12
16. august 2024 11
15. august 2024 11
14. august 2024 11
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4

Værd at vide når du søger job som receptionist i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer