Vi søger dygtig Receptionist til vores globale hovedkontor i Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Job description:

Ansøgningsfrist: 10. oktober 2022

Brænder du for at gøre en forskel for andre ? Så er det måske dig vi søger som receptionist til vores globale hovedsæde (barselsvikariat).

Vores globale hovedsæde, som er beliggende i Søborg, har et helt unikt facility team, som hver dag gør en kæmpe forskel for de 250 travle ansatte, der arbejder i huset.

Hvis du brænder for at gøre en forskel for andre ved at levere service i verdensklasse, så har du nu muligheden for at blive en del af dette fantastiske team, idet vores reception søger en barselsvikar.

Vi har et mål om altid at være den reception, som selv andre receptioner taler om! Måske har du allerede erfaring som receptionist eller lignende, eller måske har du bare fået en brændende lyst til at være en del af et team, hvis fornemmeste opgave er at sprede glæde og give de bedste oplevelser indenfor service og værtskab.

HVEM ER DU ?
  • Du har erfaring som receptionist – men ikke et krav – måske har du en spændende baggrund, som du kan bringe i spil og bidrage til verdens bedste service oplevelser
  • Du elsker at gøre en forskel, har en udpræget sans for detaljer og brænder for den gode service
  • Du er kompetent og bevidst om det høje niveau på kvalitet i oplevelser, og du er altid klar til at gå den ekstra mil.
  • Dit smil er en helt naturlig del af både din uniform og dit visitkort, og du trives med at yde en ekstra indsats for kunder, gæster og kolleger på alle niveauer – både på telefonen og ved skranken.
  • Du kan altid bevare overblikket og arbejde selvstændigt, men nyder at være en del af et helt unikt team
  • Du både taler og skriver dansk og engelsk på flot højt niveau, samtidig har du en god forståelse for de nordiske sprog
  • Du har erfaring med Outlook og Teams som arbejdsredskab, men det er ikke et krav


Da ISS og kunden har en mangfoldig medarbejdersammensætning, forventes det derfor, at du kan navigere på alle organisatoriske niveauer og kommunikere på tværs af faglighed. 

I din grundnatur er du et positivt og udadvendt menneske, som elsker at have med mennesker at gøre, samtidigt med at du formår at have flere bolde i luften på samme tid og fortsat levere det højeste niveau af service i verdensklasse.

Du vil aldrig opleve 2 dage som er ensMen lad os blot nævne nogle af de mest fremkommelige opgaver vi løser hver dag:

  • Byder ansatte og gæster velkommen i huset, på en uforglemmelig måde
  • Besvarer e-mails, og sikrer korrekt videresendelse til den rigtige kontaktperson
  • Booking af mødelokaler, samt forplejning
  • Oprettelse af adgangskort
  • Conciergeopgaver, herunder at assistere med udlån af cykler, taxi booking, bestilling af blomster, kontorartikler, kurerservice, postsortering og meget andet.


Som receptionist skal du kunne bevare overblikket selv på travle tidspunkter af dagen. Der kan enten komme mange gæster samtidig eller hvor der kan forekomme mange ad-hoc opgaver samtidig. Du skal kunne hjælpe til ved såvel stort som småt, og være fleksibel i forhold til at hjælpe dine kolleger.

I din dagligdag som receptionist skal du være imødekommende og smilende. Det forventes, at du har fokus på serviceleverancen og samtidig sikrer en god serviceoplevelse til såvel gæster som kunder i receptionen.

Hvad kan vi tilbyde?
Du bliver ansat af ISS med en dagligdag hos vores kunde beliggende i Søborg. Du bliver en del af et receptionsteam på i alt fire medarbejdere. Derudover bliver du en del af et større ISS Team på omkring 20 ISS’ere, der dagligt befinder sig på denne lokation. Disse medarbejdere er fordelt på forskellige servicelinjer. Receptionen opfattes som husets hjerte, da man har en stor berøringsflade med alle husets brugere og øvrige gæster af huset.

Stillingen vil være på 37 timer pr. uge og du vil indgå i en vagtplan mandag til fredag, hvor arbejdstiderne vil være fra kl. 07:00 til 17:00.

Stillingen gælder pr. d. 1. december 2022

AnsøgningLyder dette som en stilling for dig, så send os din ansøgning vedlagt CV via linket senest d. 10. oktober 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stilling, kontakt venligst: Servicemanager Anne-Mette Bakkemose på tlf: 2670 7074.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Education level: Ingen
Work experience: 2-3 år

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Søborg
  • Lørdag den 15. oktober 2022

Lignende jobs

  • Receptionist i København

    Perfekt studiejob – eller job til dig der ønsker at supplere din indtægt! Bliv receptionist hos Kelly, hvor du gør en forskel hos vores kunder. Vi søger servicemindede receptionister til afl..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist (vikar) i København

    Receptionister til vikariater i spændende virksomheder Er du udadvendt, koordineringsstærk og serviceorienteret? Kan du smile med øjnene og trives du med daglig kontakt til mange forskellige .
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist i Karlslunde

    Receptionist søges til organisation/virksomhed i 2690 Karlslunde
    • Receptionist
    • Karlslunde
    Få mere info
  • Receptionist (vikar) i København

    Receptionister til vikariater i spændende virksomheder Er du udadvendt, koordineringsstærk og serviceorienteret? Kan du smile med øjnene og trives du med daglig kontakt til mange forskellige .
    • Receptionist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i Søborg over tid

Dato Alle jobs som receptionister
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1