Rekrutteringsfirma

Receptionist til Hotel Christiansminde - Svendborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg



Elsker du også, når gæsten føler sig hjemme?


På Hotel Christiansminde skal det være enkelt at få en god oplevelse. Derfor søger vi en dygtig hotelreceptionist på fuld tid, der kan få gæsten til at mærke, at vi har glædet os til besøget.

Vores receptionister er de første gæsten møder, og gæsten skal opleve at blive taget godt imod med masser af god energi og et glimt i øjet.

Som receptionist på Christiansminde bliver du afsender på det helt særlige overskud og den imødekommenhed, vi dyrker i alt dét, vi gør. Vi er professionelle, men uhøjtidelige. Vi lytter, og så er vi ekstremt fleksible og smilende. Vi har gæster som er på ophold, på ferie, som kun overnatter eller er til konference eller på kursus.

Arbejdstiden vil være fordelt over alle ugens dage.
Vi forventer, at du elsker god service og god stemning, at du vil gå en omvej for gæsten og kollegaerne, og at du er skarp på struktur og har arbejdet i minimum 2 år med booking i Spectra Systems. Og så vil vi ønske, at du får mange gode idéer undervejs, som vil være med til at holde os skarpe og gøre os endnu bedre, fordi vores fælles vision er at blive gæsternes foretrukne hotel på Sydfyn.

Hotel Christiansminde er et sted, hvor både gæsterne og vi selv kan føle os frie, fordi vi altid får det bedste ud af hvert møde. Vi er midt i en rivende udvikling, der bringer stærke traditioner fra fortiden ind i en lys og dynamisk fremtid.

Du vil blive en del af vores lille stærke receptionsteam, hvor arbejdsforholdene er lige så gode som udsigten og værelserne. Vi giver gode løn- og arbejdsvilkår efter gældende overenskomst og plads til personlig udvikling.

Er du interesseret, så send ansøgning til receptionschef Iben S. Poulsen på e-mail: [email protected] eller ring på telefon +45 31 90 44 21.

Vi glæder os til at møde dig.

Hotel Christiansminde
Christiansminde er skabt for alle, der trænger til et godt sted at være, et godt sted at lære eller et godt sted at spise. Du vil føle dig hjemme og genkende alt det gode, også selvom du aldrig har været her før, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen tilbage.

Christiansminde gæstfrihed går aldrig af mode.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Svendborg
  • Onsdag den 04. maj 2022

Lignende jobs

  • Receptionist til nyt hotel i Odense Centrum

    Er du en imødekommende og selvstændig person, der elsker at skabe en hyggelig atmosfære for gæster? Så er du måske den receptionist, vi søger til vores nye og moderne, mindre hotel i hjertet af Ode..
    • Receptionist
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som receptionister
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1