Regnskabsmedarbejder til BDO i Aarhus eller Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at skabe resultater, og har du lyst til at arbejde med administrativ service, herunder bogføring og rapportering? Så er det måske dig, vi søger til vores BSO-afdeling i Aarhus eller Silkeborg.

Jobbet

Du bliver en del af BSO-afdelingen på BDO’s kontor i Aarhus eller Silkeborg. Det er en afdeling i rivende udvikling, hvor du vil få ansvar for mange spændende og alsidige opgaver.

Du kommer til at arbejde med bogføring, afstemninger, periodiseringer, anlægskartotek, moms, løn, månedsafslutning, årsafslutninger, Excel og rapportering. I alle opgaver skal du have fokus på høj kvalitet og stor udnyttelse af forskellige systemer. Indlevende og i samarbejde med dine kolleger servicerer du kunderne med værdiskabende Business Services & Outsourcing samt hands-on-bogføring. Det stiller krav til engagement og ansvarlighed.

Den rette kandidat har få års erfaring med kontorarbejde eller lignende. Den rette kandidat kan have erfaring med lignende opgaver eller måske har du blot lyst til at prøve kræfter med denne branche.

Arbejdet udføres både på kontoret og ude hos den enkelte kunde. Derfor skal du regne med varierende rejsetid. Du får frihed under ansvar til selv at styre dine opgaver, hvilket skaber stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid.

Jobbet er på 37 timer ugentligt. I travle perioder må der herudover påregnes overtid.

Primære opgaver

  • Bogholderi
  • Afstemninger
  • Moms
  • Klargøring til årsregnskaber
  • Løn samt mulighed for rapporteringsopgaver
  • Debitoropfølgning
  • Korrekt anvendelse af digitale løsninger
  • Ad hoc kontorassistance hos kunderne.

Faglige kompetencer

  • Få års erfaring med relevant kontorarbejde
  • Lyst til bogholderi og lønadministration
  • Flair for anvendelse af den seneste nye teknologi
  • Systemstærk − herunder erfaring med Excel

Personlige kompetencer

  • God til at kommunikere og skabe relationer i samarbejde med forskellige mennesker
  • Kender værdien af at være en god kollega og indgå i et team
  • Tænker i udvikling for kunden, BDO og dig selv
  • Struktureret og analytisk
  • Fagligt nysgerrig og opsøgende i forhold til at erhverve ny viden og kompetencer
  • Tager ejerskab og ansvar for opgaverne fra start til slut.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver både i det daglige og på længere sigt. BDO tilbyder et job med gode muligheder for udvikling, ansvar og udfordringer. Du skal kunne trives med et højt tempo og mange kontaktpunkter.

Vores mål er, at du oplever gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur, der passer til dit temperament og dine ønsker. Du får tilbud om kontinuerligt at videreudvikle din faglighed. Vi har vores eget uddannelsescenter "BDO Academy", hvor vi tilbyder kurser og videreuddannelse, så vi sammen kan levere en høj kvalitet i tråd med BDO's værdier og dine karrieremål. Vi vægter work-life-balance højt og giver plads til, at du har et liv ved siden af arbejdet. Vi mener, at dette er en afgørende faktor for din succes − også i statusperioden.

BSO-afdelingen i Aarhus indgår i en intern ERFA-gruppe, hvor afdelinger på tværs af BDO sparrer og videndeler med hinanden.

BSO-afdelingen i Aarhus er en del af BDO Danmark, der har 33 kontorer fordelt over hele landet og i alt ca. 1.200 medarbejdere. Dermed har du altid et stort fagligt netværk af specialkompetencer at trække på både via BDO’s rådgivning, revision, regnskab og via vores forretningsenheder Skat og Moms, Advisory med Consulting og Risk Assurance samt Corporate Finance. Herudover får du en faglig tyngde via BDO’s interne netværk i Danmark og BDO International, der tæller mere end 160 lande.

BDO tilbyder en pensionsordning, en række medarbejdergoder og rabatordninger samt en lønpakke, som forhandles individuelt.

Ansøgning − bring os rundt om dig

Send din ansøgning og CV allerede nu og fortæl os, hvem du er, hvad du står for, og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores BSO-afdeling i Aarhus eller Silkeborg. Vi indkalder til samtaler løbende, og tiltrædelse vil ske snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director Jon K. Mortensen på tlf. 4196 1658 eller på mail: [email protected]

BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle − uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold − til at ansøge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4