Junior Financial Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Her er chancen for at spille dig på holdet hos hummel A/S

Er du World Champion i Finance Controlling samt Accounting og har en international profil?

Hos hummel A/S er det vores passion at designe, levere og markedsføre sports- og sportfashion-produkter. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

VI ER GLOBALE Vores største marked er Central- og Nordeuropa. Vi er repræsenteret i mere end 35 lande verden over. Du har base på vores hovedkontor i Aarhus i vores Controlling-team, hvorfra du har en bred kontaktflade til hummels datterselskaber i udlandet.

VI STÅR SAMMEN Vi tror på hold og individer med karakter. Sammen driver vi hummels vækst inden for sport, mode og børnetøj. Vi sætter barren højt - og vi leverer! Vores organisation er kendt for stærk teamspirit, vores måde at tænke på og vores store sociale engagement samt bred CSR-aktivitet.

VI TROR PÅ DET VI GØR Vi ønsker at forandre verden gennem sport. Vores værdier SPORT, CHARACTER, KARMA, DANISHNESS & HERITAGE driver os i alt, hvad vi gør. Vi opbygger vores forretning gennem agil tilknytning til markedet, tæt samspil med kæder og kunder, unikke udtryksfulde designs og storytelling.

TEAMÅND
Vi er fan af individer med karakter, der dog også forstår at arbejde i teams med god energi og masser af holdånd. Som Junior Financial Controller hos hummel A/S er du en del af et dynamisk team på 9, som er drevet af et højt energiniveau samt ønsket om at spille hinanden stærke i processen. Vi er 3 controllere og 6 bogholdere, som arbejder sammen hver dag, hvor de enkelte medarbejdere har individuelle opgaver, men samarbejdet er værdsat og det er på tværs af funktioner og landegrænser. Kulturen er åben og alle bidrager til at Finance fremstår som et professionelt serviceorgan til den resterende organisation.

Hos hummel samler vi på gode folk, og for os er personligheden altafgørende – uanset jobbet!

DINE SKILLS

  • To-tre års erfaring med 360 graders bogholderi.
  • Ét års erfaring med controlling eller lignende fra anden stilling, gerne i international virksomhed
  • Relevant teoretisk uddannelse, som understøtter dit kompetenceniveau
  • Du har en forretningsforståelse gerne fra tekstilbranchen, og erfaring med opfølgning på egne opgaver herunder færdiggørelse af et selskab i forhold til månedsluk og årsregnskab
  • Du har flair for engelsk og mod på at samarbejde med kolleger på tværs af landegrænser
  • Du er ferm bruger af Excel samt Dynamics NAV eller lign. ERP-system, og har erfaring med TimeXtender
  • Du er fleksibel mht. arbejdstider og tidspunkter samt de mange "bolde", som skal gribes i afdelingen

DINE ANSVARSOMRÅDER & UDVIKLING

Hos hummel er du en del af den interne og eksterne rapportering, herunder optimering og forbedring af de interne processer på tværs af hummel koncernen.

Som Junior Financial Controller sidder du i et stærkt og professionelt team, hvor dit arbejder består i accounting- og controllingopgaver, både faste samt ad hoc-opgaver. Der er mulighed for at gennemgå en personlig udvikling i stillingen, da du er ansvarlig for flere markeder og i samarbejde med resten af teamet sikrer kvalitet i det udarbejdede materiale for de enkelte datterselskaber.
Ad hoc-opgaverne består i at understøtte markederne med bedre kendskab til Navision og vores accounting-retningslinjer fra HQ. I sammenhæng med de forskellige arbejdsopgaver varetager du en vigtig rolle, da dit strukturerede overblik og analytiske arbejde er et succeskriterie for, at vi med sikkerhed leverer kvalitet og fremdrift i opgaverne. I og med at du arbejder med så mange forskellige opgaver, bidrager det også til din personlige udvikling hos hummel.

Du har en daglig korrespondance med dit team på hovedkontoret i Aarhus, men derudover også med vores udenlandske datterselskaber og samarbejdspartnere. Disse korrespondancer kræver, at du som person er omgængelig, team-orienteret og udadvendt. Ligeledes er det alfaomega, at du besidder gode kommunikationsevner, hvor du formår at opbygge en tæt og tillidsfuld relation til vores datterselskaber og samarbejdspartnere. Der er mindre rejseaktivitet i ansættelsen, men det kan også udvides, hvis du har et ønske herom.

Er du klar til at starte din karriere i en organisation der vil fremad, udvikle dit potentiale og bidrage til dit teams succes? Så søg nu!

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4