Treasury Risk Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vil du være med til at skabe og opbygge en funktion, hvor du både er hands on og bliver strategisk samarbejdspartner? Har du lyst til at få ansvaret for at føre daglig kontrol med risici i second line of defence? Og vil du være en del af et miljø omgivet af sublime kolleger, hvor I dygtiggør jer sammen?

Dit nye job:

Som Treasury Risk Manager vil du indgå i Lunars Treasury funktion, som udover den nuværende Treasury Front Office enhed, nu udvides med et Treasury Middle Office funktion. I netop denne funktion vil du udover de operationelle opgaver også blive strategisk samarbejdspartner med vores Group Treasurer samt den øvrige treasury funktion, og herigennem kunne sætte netop dit aftryk på funktionens tilblivelse og udbygning.

Hvis du vil vide, hvilke spændende - og ikke mindst vigtige! - ansvarsområder, du får mulighed for at varetage, kan du finde dem ved at læse videre.

Mission: Let's change everything money!

Lunar er fremtidens platform til at håndtere alt omhandlende din økonomi. Vi er her for at sikre, at vores brugere kan håndtere deres penge, hvor som helst, når som helst. Vi tror på, at bankverdenen er blevet for kompleks. Derfor vil vi definere fremtidens bank ved hjælp af gennemsigtighed, brugervenlighed og feedback fra vores vidunderlige brugere.

Ansvar:

Som vores nye Treasury Risk Manager vil du bl.a. blive ansvarlig for opgaver inden for:

  • Second line of defence for Treasury Front Office og Treasury som helhed, og derigennem bruge din viden og erfaring samt vores interne politikker til at føre daglig kontrol med risici i relation til bla. valuta, rente og obligationer.

  • Aktiv indenfor ALM og fremtidig funding, hvor du gennem direkte sparring med teamet og stillingtagen, vil kunne sætte dit præg på balancens udvikling.

  • Ansvar for overvågningen, samtidigt med at du er en aktiv aktør i systemopbygningen, herunder nyligt indkøbt Treasury Management System og automatiseringen af den daglige risikokontrol og arbejdsgange i sin helhed.

  • Fra allerede tilegnet viden eller viden som du hurtigt vil tilegne dig omkring regulatoriske nøgletal (Actual Liquidity, LCR og NSFR) vil du blive en aktiv sparringspartner for såvel vores Group Treasurer, men i lige så høj grad vores finance-team.

  • Forståelse for vores underliggende data, men i lige så høj grad, hvordan vi bør anskue fremtiden og sammensætningen af vores balance frem i tid.

  • Være en aktiv part i udbygningen af vores Treasury funktion gennem kodning og datastrukturer kombineret med din økonomiske forståelse samt interne såvel eksterne politikker.


Hvordan arbejder vi?

Lunar er unik på mange måder, og vores arbejdsfilosofi er ligeså.

Vi er en blanding af fantastiske individer, der alle har forskellige baggrunde. Det, som samler os, er vores skyhøje ambitioner og flade hierarki. Vi tænker ud af boksen, arbejder i et tværfagligt miljø og vægter personlighed over faglige kompetencer.

Din baggrund:

Du er muligvis nyuddannet kombineret med relevant erfaring gennem studiejob, eller også har du måske allerede gjort dine første erfaringer på arbejdsmarkedet. Vigtigst af alt, ved du, hvad der skal til for at kunne lave daglig kontrol med risici, da du har siddet i en lignende rolle inden for Treasury, Risk Management eller i en Controllerfunktion.

Du har oparbejdet super skills inden for kodning og datastrukturer sammenkoblet med økonomisk forståelse - vi arbejder bl.a. med VBA, SQL, PowerBi og Looker, og har du kendskab til disse, så er du hjulpet godt på vej. Du er resultatskabende gennem aktivt stillingstagen, og du har modet til at approache dine kolleger - også selvom de måske er mere erfarne end dig.

Du trives i rolle, hvor du arbejder tæt sammen med andre, og det falder dig naturligt at sikre stærkt Stakeholder Management. Du kommunikerer ubesværet på dansk såvel som på engelsk - både skriftligt og mundtligt. Vi er med på, at vi har høje forventninger til dig, og er du ikke 100-meter mester i det hele endnu, så har du lysten til at lære - men også at lære fra dig, så vi alle kan blive dygtigere.

What's in it for you?

Hos Lunar udfordrer vi status quo, og sikrer rammerne for at vores medarbejdere udvikler sig gennem tillid og ansvar. Du vil aldrig stå alene, fordi du altid vil have en hær af dygtige kolleger i ryggen. Du får det nyeste af det nyeste udstyr og et anderledes og åbent kontormiljø, som understøtter en sund livsstil - både mentalt og fysisk. Du har mulighed for at tilpasse din arbejdsdag, så den fitter med dit private liv og bakker op om en harmonisk work life-balance.

Skal du med på holdet?

Forandring, innovation og energi som ingen andre steder! Kan du allerede mærke det? Så spring ud i det og send os lidt om dig selv - du vil ikke fortryde det.

Hvis du har nogle spørgsmål, så ræk endelig ud til Jesper Nielsen-Terp på [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Source: Ofir advertiser
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9bec9142)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus C
  • Tirsdag den 25. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 2
8. august 2024 1