Rekrutteringsfirma

Business Controller indenfor produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Kan du styrke konkurrenceevnen på tværs af Thecas internationale produktionsenheder? Får du energi af at bruge produktionsdata til driftsoptimering? Og trives du i et produktionsmiljø, hvor passion for møbler er fællesnævneren? Så er du måske den nye Business Controller hos den veletablerede møbelproducent Theca A/S, en del af Actona Group.

Anerkendt dansk møbelproducent med stærkt bagland


Theca er en dansk design- og produktionsvirksomhed, der sælger polstrede møbler direkte til retailers over hele verden i form af møbeldetailkæder, indretning- og livsstilsforretninger. I ultimo 2021 blev Theca en del af Actona Group, en design- og handelsvirksomhed inden for møbler og interiør, der indgår i Lars Larsen Group. Theca er koncernens nye polsterdivision, som foruden fabrikkerne i Litauen nu også tæller to produktionsenheder i Ukraine og Kina.

Som Business Controller bliver din fornemmeste opgave at fastholde og styrke de enkelte produktionsenheders konkurrenceevne. Dette lykkes du med ved kontinuerligt at belyse driftsoptimeringer i de enkelte produktionsenheder samt optimere indtjeningen på produkt- og kundeporteføljen i tæt samarbejde med ledelsen i de udenlandske produktionsenheder samt divisions-direktionen på hovedkontoret i Aarhus.

Mere specifikt kan du se frem til følgende arbejdsopgaver:


  • Sparringspartner på tværs af selskaber, afdelinger og ledelsesniveauer
  • Rapportering og præsentation af kommerciel økonomisk performance for produktionsenhederne
  • Udarbejde og vurdere analyser, business cases, risici og gevinster for produktionsenhederne
  • Pricingopgaver ifm. opbygning og optimering af produktportefølje på tværs af produktionsenhederne
  • Optimering af forretningsprocesser, kontroller og forretningsgange

Med reference til CFO får du base på hovedkontoret i Risskov ved Aarhus som huser direktion, design, salg og marketing, i alt 15 dygtige og engagerede kolleger. Dine opgaver vil primært skulle løses i tæt samarbejde med den lokale ledelse for produktionsenhederne i Litauen, Ukraine og Kina, som samlet beskæftiger ca. 1800 medarbejdere. Der skal forventes ca. 60 rejsedage om året.

Passion, ambition og relationer


Du kommer med en håndfuld års controller-erfaring fra et produktionsmiljø og har derfor opbygget en solid forståelse for DNA’et og processerne i en produktionsvirksomhed. Er du vant til at begå dig i en international kontekst, er det en fordel, og det er det ligeledes, hvis du taler flydende engelsk og har en god tværkulturel forståelse.

Tidligere kolleger ville beskrive dig som en analytisk og proaktiv medarbejder, som sætter en ære i at løse dine opgaver til tiden på baggrund af fakta og indsigter. Du er passioneret omkring dit job og ambitiøs på både egne og virksomhedens vegne. Det falder dig derfor helt naturligt at tage ejerskab over tingene, og ved hjælp af din store overbliksevne og rolige personlighed får du kørt projekterne hele vejen i mål.

Som person er du relationsskabende og tillidsvækkende. Du deler gerne ud af din viden og erfaring indenfor controlling, og fordi du samtidig er en naturlig autoritet, får du hurtigt etableret dig som en betroet sparringspartner på tværs af produktionsenhederne. Slutteligt er du selvfølgelig trænet i Excel og bruger ERP-systemer og BI-værktøjer med stor selvsikkerhed.

Åben kultur med store frihedsgrader


Du bliver en del af en åben kultur, hvor der lægges vægt på en handlekraftig, professionel samt kreativ tilgang til arbejdet. Du vil opleve en stor grad af frihed i jobbet, hvor du får rig mulighed for at sætte dit fingeraftryk på forretningen. Bliv klogere på Theca på virksomhedens hjemmeside, Youtube, Instagram og LinkedIn, og læs mere om Actona Group på deres hjemmeside.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4