VIA University College søger Regnskabspartner | Debitor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være med til at sikre en god økonomistyring på VIA? Er du selvkørende, arbejder du struktureret og kan du lide at arbejde med bl.a. debitorer, så er det måske noget for dig at blive vores nye regnskabspartner?

Vi søger en ny kollega i en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner, hvor du tilbydes et selvstændigt ansvar. Du vil komme til at indgå i et kollegialt fællesskab med fokus på faglighed, hjælpsomhed og godt kollegaskab.

Du får en bred samarbejdsflade i VIA og vi forventer, at du gennem partnerskaber med eksempelvis studieservice og økonomikollegaer opnår en helhedsorienteret viden, så du på bedst vis kan yde sparring og rådgivning og sikre sammenhæng i opgaveløsningen.

Om os
Du bliver en del af et velfungerende regnskabsteam med 25 engagerede og dygtige kollegaer. Teamet er karakteriseret ved høj faglighed, fællesskab og samarbejde. Opgaverne i afdelingen løses ofte i partnerskaber og sammen med kollegaer i de øvrige teams i Økonomi.

Ud over regnskabsteamet er der teams inden for støtte til uddannelser, fællesområder og forskning & udvikling, et team der koordinerer økonomisk analyse og udvikling samt et indkøbsteam.

Vi er i alt 55 medarbejdere i Økonomi.

Opgaver
Dine primære opgaver vil være:

  • Debitorbogholderi
  • Fakturering og bogføring
  • Rykkerprocedurer, rykkerbehandling
  • Afstemningsopgaver
  • Forretningsgangsbeskrivelser
  • Ledelsesrapportering
  • Særlige opgaver i forbindelse med periode- og årsafslutninger

Du kommer primært til at arbejde med debitorområdet, men der er også rig mulighed for andre opgaver og ansvar, som løbende aftales nærmere.

Om dig
  • Du er dygtig og initiativtagende og du motiveres af at arbejde med en bred vifte af økonomiopgaver
  • Du har en relevant uddannelses- og erfaringsbaggrund inden for regnskab og økonomi
  • Du har erfaring fra lignende ansættelse
  • Du kender muligvis til de gældende vilkår for uddannelsesinstitutioner, men det er ikke et krav
  • Dygtig bruger at relevante it-systemer
  • Du er god til at skabe og bevare overblikket i travle perioder
  • Du er positiv, udadvendt og vil trives i en rolle med mange samarbejdspartnere og påtager dig gerne ansvar

VIA arbejder ud fra en partnerskabsorienteret tilgang til opgaverne, hvilket fordrer, at du er tillidsvækkende, troværdig samt samarbejds- og løsningsorienteret.
Som Regnskabspartner har du et medansvar for, at VIA overholder gældende lovgivning, og det er derfor vigtigt, at du i din opgaveløsning er proaktiv, selvstændig og ansvarsbevidst.

Vi kan tilbyde
I takt med at du får indsigt i arbejdsgangene, vil dine opgaver få karakter af at blive mere selvstændige. Vi tilbyder masser af faglige udfordringer, et stort ansvar og mange opgaver, hvor du selv kan være med til at præge løsningerne.

Vores miljø er uformelt, og præget af åbenhed, humor og godt kollegaskab. Der er rum til forskellighed med en fælles vægtning af vores faglighed.

Fleksibilitet i forhold til arbejdstid og opgaveløsning er en naturlig del af vores hverdag.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og OAO samt organisationsaftalen for kontorfunktionærer (HK).
Ansættelsen vil være på fuld tid.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og gerne senest pr. 1. maj 2020
Dit faste arbejdssted vil være Campus Aarhus N på Hedeager 2 i Aarhus Nord. VIA er imidlertid geografisk til stede i hele Region Midtjylland og du må derfor påregne kørsel til møder etc.

Spørgsmål til stillingen
For yderligere information er du er velkommen til at kontakte Regnskabschef Pia West Christensen på telefon: 87551115 eller [email protected]

Ansøgning
Ansøgning med CV og eksamensbevis sendes elektronisk via linket i stillingsannoncen senest den 4. marts 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende og senest i uge 10.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus N
  • Onsdag den 04. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2