CompuGroup Medical søger ny medarbejder i Controlling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vi søger en Controller til vores hovedkontor i Aarhus
Er du evt. ny uddannet fra Handelshøjskolen eller har et par års erhvervserfaring fra en økonomifunktion, trives du med rapportering og opfølgnings opgaver? Befinder du dig godt i et miljø med højt tempo og mange forskellig artede opgaver og kender til vigtigheden af deadlines? Kan du se dig selv i en afdeling med højt til loftet og har du et ønske om at arbejde i et lille team tæt på den øverste ledelse? Kan du svare ja til disse spørgsmål, er stillingen som Controller i CompuGroup Medical måske noget for dig.

Jobbet
Dine primære opgaver vil bestå af indsamling og controlling af data til KPI’er og månedsrapporteringen i Danmark, vores søsterselskab i Norge og forefaldende hjælp i vore øvrige lande. Der vil i den forbindelse være opfølgnings opgaver og analyse opgaver i forbindelse med månedsrapporteringen, samt diverse adhoc opgaver. Dine nærmeste kolleger vil være et internationalt team, da vores Direktør også er ansvarlig for vores forretninger i Holland og Belgien. Du vil blive en del af et internationalt controlling team, hvor du udover dine danske kolleger også vil have kolleger i bl.a. Holland, Belgien, Frankrig, Italien, Tjekkiet og Slovakiet.

I dit nye job som Controller i AIS Northern Europe, vil du sammen med vores Management assistent have ansvaret for præcis månedsrapportering, forecast, budget, risiko beregninger, mv. Du bliver sparringspartner til vor finansafdeling i vores hovedkvarter i Tyskland, hvor du i samarbejde med Management Assistent skal sikre at regnskabet i Danmark og Norge er korrekt.

Dine evner og personlighed
Vi forventer, at du har en teoretisk baggrund indenfor økonomistyring eller et par års erhvervserfaring fra et bogholderi / finans afdeling. Har du erfaring med SAP er det et plus, men ikke et krav.

Du har kendskab til processerne i en økonomiafdeling, og kan bidrage med støtte og support til afdelingslederne. Derudover skal du forvente 10-20 rejsedage pr år.
Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Som person er du samarbejdsorienteret, udadvendt og omstillingsparat. Derudover har du gennemslagskraft, drive og kan stå fast i dine beslutninger. Du er kommunikerende, proaktiv og opsøgende i din tilgang til andre.

Du skal være løsningsorienteret og være i stand til at have meget på dit bord uden at miste fokus, selv i en til tider hektisk hverdag. Du er vedholdende og har forståelse for, at din rolle er at servicere forretningen.

Du må gerne være nysgerrig på IT systemer, data flows, budget afvigelser mv.

Du er en team player.

Vi kan blandt andet tilbyde sundhedsforsikring, kantineordning, personaleforening og massageordning. Vi har derudover fleksible arbejdstider og nogle fantastiske kolleger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus N
  • Mandag den 20. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2