Regnskabsassistent 37 timer ugentligt, fast stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Regnskabsassistent 37 timer ugentligt, fast stilling
Hos Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD) søger vi en dygtig regnskabsassistent, som har lyst til at blive en fast medspiller på vores superhold.

Har du erfaring, lyst og energi til at løse de opgaver der er i stillingen, vil vi være glade for en ansøgning fra dig.

LDD arbejder bl.a. med økonomistyring, administration og servicering af selvejende og private institutioner i hele Danmark. Vores team, som har adresse i Allerød, består af 7 medarbejdere, som du vil have et tæt samarbejde med i det daglige. Dertil kommer vores team på 6 medarbejdere i Odense som varetager økonomi- og lønopgaver på Fyn og Jylland, som du også vil være i kontakt med

På kontoret i Allerød er vi i alt 21 medarbejdere. Dertil kommer 2 kørende konsulenter.

Arbejdsopgaverne
Hovedarbejdsopgaverne i stillingen er indenfor daginstitutionsområdet, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje på ca. 20 – 25 institutioner i forhold til økonomi, budget og regnskab. Detbetyder, at du følger bogholderiet i institutionerne fra "A til Z". Opgaverne spænder over udarbejdelse af budgetoplæg, opkrævning af forældrebetaling og driftstilskud, (almindeligt dagligt) bogholderi, likviditetsstyring, økonomiopfølgning og udarbejdelse af årsrapport til revision m.m.
Herudover skal du rådgive og vejlede primært daginstitutionslederne indenfor økonomiområdet samt varetage diverse ad- hoc opgaver.
Da vi på visse arbejdsmæssige områder har "niche-opgaver" skal du være indstillet på at skulle lære nye arbejdsopgaver – såvel som have "rutineprægede" opgaver.

Om din baggrund – og dig
Du skal have dokumenteret erfaring med økonomifunktioner og Microsoft Business Solutions C5 (eller relaterede ERP-systemer). Desuden er du fortrolig og rutineret med at varetage arbejdsopgaver via Excel og godt kendt med Officepakken generelt.

Det er væsentligt for os, at du som person er serviceminded, energisk, fleksibel og selvstændig samt at du er anerkendende i dine samarbejdsrelationer. Du er god til at strukturere din hverdag ift. dagens opgaver og trives med at have en stor kontaktflade via mails og telefoner.

Du skal kunne bidrage til vores teamarbejde ved bl.a. at overholde aftaler og deadlines i et til tider hektisk arbejdstempo med mange bolde i luften. Du evner at arbejde struktureret, kan rådgive og følge konkret op overfor bl.a. institutionernes ledere.

Vi kan tilbyde
En spændende, udfordrende og ofte travl arbejdsplads med gode og positive kollegaer, hvor det er en selvfølge, at vi hjælper og sparrer med hinanden i teamet samtidig med, at vi arbejder selvstændigt og effektivt. Vi har et godt samarbejde med vores kunder som du også vil få et godt kendskab til, ligesom vi vægter et godt fællesskab og nærvær i vores team!
Vi har 6 ugers ferie, betalt frokost, mulighed for flekstid, sundhedsordning, og mulighed for hjemmearbejdsdage ud fra arbejdets tarv.
Løn efter kvalifikationer i et spænd mellem ca. kr. 28.000 – 34.000.

Din ansøgning
Hvis du kan se dig selv i stillingen, imødeser vi gerne en ansøgning fra dig snarest. Ansøgningsfristen er søndag d. 25. august 2019.
Ansættelsessamtaler afholdes efter endt ansøgningsfrist. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, dog senest 1. november 2019.

Du kan få flere oplysninger via
Landsorganisationen Danske Daginstitutioners hjemmeside: www.LDD.dk eller kontakte teamchef for IT, økonomi og regnskab: Preben Thøgersen, på tlf. 50608607.

Se mere på vores ansøgersite: https://ldd.brandero.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0be395f8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Allerød
  • Søndag den 25. august 2019

Lignende jobs

  • Økonomimedarbejder, der vil bidrage til et driftss...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde i bredden med dine opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen og herudover controlling-opgaver? Er du en ørn til Excel? Kunne du tænke dig at være en del af en moderne arbejdsplads beliggende i Frederiksværk, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel og tryghed i ansættelsen?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Lead Project Controller at Novo Nordisk Engineerin...

    Lead Project Controller at Novo Nordisk Engineering This position comes with an extensive experience with in-depth cost controlling skills in complex pharma projects. Preferably, you have a tec..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info
  • Senior Project Controller with experience in contr...

    Senior Project Controller with experience in controlling complex EPCMV projectsThe ideal candidate for this position comes with an extensive experience with in-depth cost controlling skills in .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info
  • Erfaren Regnskabsmedarbejder søges til Fremsyn Gro...

    BeskrivelseEr du driftsstærk og selvstændig? Har du solid erfaring med bogholderiet fra A til Z? Motiveres du af grøn omstilling inden for energi, hvor du kan være med til at ensrette organisat..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1