Rekrutteringsfirma

Projekt Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ansager

Nøgleposition i global fødevarevirksomhed.
I denne forretningsorienterede stilling får du mulighed for at sætte dine talenter for optimering af produktionsøkonomi og forretningsanalyse i spil. Og med din analytiske tilgang medvirker du aktivt til at sætte ny økonomisk kurs for både projekter og produktion.

Bühler har en stabil voksende forretning og søger derfor en kollega, der kan hjælpe projektafdelingen med sikker eksekvering af de enkelte projekter, der bliver centralt styret fra Skovlunde, uanset hvor i verden købers fabrik er etableret.

Du bliver en vigtig del af Business Unit Buscuit, hvor du refererer direkte til CFO og med funktionel reference til Project Director.

Vi søger en profil, som kan køre den daglige økonomiopfølgning med sikker hånd, samtidigt med at du efter behov opbygger værktøjer og processer i controllerfunktionen, der vil hjælpe og understøtte projektafdeling i eksekvering af de enkelte projekter.

Dit ansvar bliver den samlede controlling på de enkelte projekter – såvel enkeltstående som på porteføljeniveau. Opgaverne omfatter ansvaret for:

  • Analyse og opfølgning på igangværende projekter.
  • Rapportering og analyse af resultatet for de enkelte projekter på måneds-, kvartals- og årsbasis til den danske ledelse.
  • Budget/forecasting på de enkelte projekter.
  • Kreditvurdering, herunder letter of credit, på projekt og porteføljeniveau.
  • Kontinuerlig udvikling og forbedringer af budgetplanlægningen, økonomiopfølgningen osv.
  • Compliance i form af at sikre, at organisationen arbejder efter de forskrevne processer, støtte- og kontrolsystemer.

Du fungerer som sparringspartner for den danske organisation i f.m. budget- og forecasting samt helt generelt i f.t. økonomistyring.

Dygtig og forretningsorienteret projekt controller med SAP-erfaring til globalt arbejdsmiljø.
Du har en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau indenfor økonomi, regnskab eller finansiering samt praktisk erfaring med projekt controlling – gerne fra en produktionsvirksomhed, hvor SAP og Excel var dine primære arbejdsredskaber. Herfra har du en god forståelse for projekter og en veludstyret værktøjskasse – herunder med stor praktisk Excel og SAP-erfaring – til at bære projekter igennem deres livsfaser ved at håndtere og minimere risici og adressere projekt- og porteføljeafvigelser. Det omfatter naturligvis økonomisk projektstyring, budgettering, månedsrapportering mv. Du forstår processerne og nøgleelementerne i projekterne og du kan gennemskue hvad f.eks. bemanding og ressourceforbrug betyder for det overordnede resultat. Alternativt har du erfaring fra anden projektdrevet virksomhed.

Da Bühler er en global virksomhed vil meget af dagligdagen være på engelsk, da du både får dansk og ikke-dansktalende kollegaer. Derfor er det et krav, at du behersker både dansk og engelsk på forretningsniveau – skriftligt så vel som mundtligt.

Du har både evnen og lysten til, at få ting til at ske og som person udstråler du positiv energi og drive, og du er god til at samarbejde, kommunikere og skabe relationer. Herudover er du analytisk og udviklingsorienteret, ligesom du arbejder struktureret og detaljeorienteret.

Kan du skabe en controllerfunktion, der bidrager til forretningen?
Du har her muligheden for at blive en nøgleperson i Bühler. Funktionen er særdeles vigtig, og du får afgørende indflydelse på, at der er tilstrækkelig indsigt i forretningen til at kunne vækste effektivt.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulent Thorsten Andersen på telefon +45 61 20 28 03. Vi læser ansøgninger i takt med vi modtager dem og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Bühler Group:
Den schweiziske Bühler-koncern opkøbte den østrigske Haas-koncern i januar 2018, som ejede Haas-Meincke. Haas-Meincke er i dag Business Unit Biscuit i Bühler Group og forretningsomrpdet er fortsat at udvikler og producerer ovne, formemaskiner og udstyr til fødevareindustrien, hovedsageligt inden for bageri- og chokoladeindustrien. Ud over domicilet i Skovlunde har virksomheden produktionsfaciliteter i Rødkærsbro og faciliteter i Østrig, Holland og Indien samt søsterselskaber i Brasilien, USA og Kina. Business Unit Biscuit beskæftiger knapt 300 engagerede kollegaer.


95 procent af Business Unit Biscuits produkter, som bruges til fremstilling af for eksempel småkager, kager, crackers, pizzaer og brød, eksporteres. I Rødkærsbro produceres mere end 1.200 meter tunnelovne om året, som gør det til en af verdens største produktionsfaciliteter på verdensplan.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtArbejdssted: SkovlundeReference: 2020.124
Virksomhed:
Bühler Group, Business Unit Biscuit / Haas-Meincke A/S



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ansager.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Ansager

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Ansager

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Ansager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Ansager over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0