Medarbejder til bogholderi og administration, Inddrivelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Stillingsopslag til inddrivelse af udestående

Web-Koncept er et webbureau, som beskæftiger sig med hjemmesider og online markedsføring til virksomheder i hele danmark, men vi er ikke helt som resten af branchen.

Vi er på en mission, hvor vi gerne vil ændre branchens kvalitetsniveau og tilgangen til hvordan man får et godt og tillidsfuldt samarbejde. Vi arbejder med virksomheder som både er velkendte med markedsføring, men også virksomheder som aldrig før har haft en ekstern samarbejdspartner, og derfor kan føle en utryghed ved at give os ansvaret, og det håber vi på, at du kan hjælpe os med.

Hvad får du ud af det?

Stort set alle jobopslag fortæller en fantastisk historie om en voksende, innovativ og god arbejdsplads, hvor alt i øvrigt er eminent socialt. Det kunne vi også skrive en masse om, men det vil vi spare dig for, og i stedet fortælle dig det her.

Vi synes, at det er ret fedt, at man kan gå glad på arbejde hver dag, så vi vil gøre vores for, at du kommer til det. Du møder ind på vores kontor i Gentofte med udsigt ud over en hyggelig rideskole i et lille villakvarter, dog skifter vi lokation snart til større og mere corporate lokaler i Ballerup, men en ting er vigtigt at fastslå, som ikke skiftes ud, og det er vores professionalisme og den familiære stemning i virksomheden, samt vores arrangementer, fredagsbarer og andre tiltag altid overstiger alle forventninger.

Mange af os i Web-Koncept har ikke taget lange kandidatuddannelser, men vi kan derimod lære dig alt det du ikke lærer i et klasselokale eller til en forelæsning, da vi har masser af erfaring fra erhvervslivet. Om du vælger at gøre karriere her eller på sigt et andet sted, så vil det klart pynte på dit CV at kunne skrive danmarks hurtigst voksende, og størst privatejet webbureau på.

Men meget vigtigere end det, så får du lov til at blive præsenteret for arbejdsopgaver hvor salg og økonomi møder hinanden og begge kompetencer er super relevante i det her job. Du vil sidde sammen med et team hvor inddrivelsen af udestående fakturaer er den primære arbejdsopgave. Men hvordan løser man så denne opgave? Ja det er et rigtig god spørgsmål… men det har vi svaret på.

Først og fremmest vil du blive undervist i samtalestyring, trænet i din kommunikation med kunderne, du vil lære at indvendigs behandle indsgielser fra kunderne, og ikke mindst få et stort kendskab til forretningsbetingelser, inkassoregler og markedsføring. Dette job kræver nemlig de helt rigtige værktøjer for at opnå de bedste resultater.

Du vil arbejde sammen med et stærkt team, hvor målsætningerne er høje, og det at samarbejde og motivere hinanden er en stor del af hverdagen. Vi arbejder respektfuldt og ansvarsfuldt med vores opgaver, da vi beskæftiger os med virksomhedens penge.

Du vil blive udfordret og møde problematikker, som du nok aldrig har beskæftiget dig med før, men hvis du har gåpåmod og drives af tal og mål, så kan vi garantere dig, at du får lov til at udvikle dine personlige- og faglige kompetencer i en atypisk stilling, som vil give dig masser muligheder i fremtiden.

Du vil beskæftige dig med:

  • Inddrivelse af udestående fakturaer
  • Løse konflikter/misforståelser/overensstemmelser med kunderne
  • Registrer indbetalinger
  • Sende fakturaer
  • Besvare bogholderi e-mails
  • Gennemgå kundesager
  • Dialog med vores advokater

Vi ser at du:

  • Er motiveret for at nå dine mål
  • Du har en god og positiv indstilling
  • Har lyst til at lære, og bliver udfordret
  • Vil være med til at løfte afdelingen i flok
  • Er nysgerrig for ny læring

En sidst ting:

Vi gør noget rigtig godt her, og på en anden måde end mange andre i branchen, og det kan du også få lov til.

Send os gerne noget anderledes end det vi plejer at modtage, for det er ikke en hemmelighed, at det også kan være kedeligt at læse ansøgninger igennem hele dagen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Ballerup
  • Onsdag den 29. juni 2022

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1