Business Controller Økonomistyring Skadesforsikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Business Controller Økonomistyring Skadesforsikring

Vil du være med til at udvikle finansområdet i Topdanmark, så vi bliver en stærk strategisk partner for forretningen, der sikrer at Topdanmark opnår både kort- og langsigtede målsætninger for forretning og økonomi?

Brænder du samtidig for at arbejde med tal og analyser, og evner du at formidle det komplekse på en simpel og letforståelig måde, som skaber værdi for forretningen? Så er jobbet som Business Controller i Topdanmark helt sikkert noget for dig.

Du vil indgå i et team på 10 medarbejdere med forskellige fagkompetencer inden for økonomi, rapportering og analyse. Vi vægter samarbejde og faglig sparring højt, samtidig med at vi lægger vægt på åbenhed, godt humør og en uformel omgangstone. Udover dine nærmeste kolleger i afdelingen vil du have samarbejde og sparring med økonomipartnere, Business Intelligence og forretningsområderne i Topdanmark.

Vi tilbyder

Et selvstændigt job på højt niveau, hvor du i din opgaveløsning bidrager til at understøtte afdelingens udvikling fremadrettet. Din hverdag vil være præget af mangeartede økonomistyringsopgaver, og kan blandt andet være indenfor:

  • Måneds- og kvartalsrapporteringer på såvel omkostninger som forsikringsteknisk drift
  • Prognoseudarbejdelse og –opfølgning
  • Forretningsmæssige analyser på lønsomhed, partnerskaber, økonomisk udvikling o.m.a.
  • Udarbejdelse af ledelsesrapportering på forskellige niveauer
  • Drive større omkostningsanalyser og udviklingsopgaver i relation til økonomistyring
  • Ad hoc analyser/beregninger
  • Faglig sparring for og med forretningen

Dagene er præget af højt tempo, hvor der samtidig er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vi forventer

Du er en erfaren profil med mindst et par år i Skadesforsikring eller alternativt fra den finansielle branche.

Som person er du positiv, nysgerrig og initiativrig. Du finder det naturligt proaktivt at tage del i opgaveløsningen på tværs i afdelingen og i forhold til forretningen. Du er serviceminded, dedikeret og struktureret, og du kan selvstændigt drive tværgående opgaver og evner at bevare overblikket og sikre leverancer i perioder med mange opgaver og korte deadlines. Derudover bidrager du positivt til afdelingen gennem videndeling, sparring og feedback.

Du har en relevant videregående uddannelse, gerne cand.merc., cand.oecon. eller lignende. Du bør have en udpræget tal- og datamæssig forståelse og være god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på alle niveauer. Du er superbruger i Excel, og det vil være en stor fordel, at du har brugerfærdigheder i SAP.

Lidt mere

Økonomistyring-Skadesforsikring er en del af koncernfunktionen Finansiel Planlægning & Styring, som består af ca. 40 medarbejdere, der arbejder med Business Intelligence og Økonomistyring. Du kan se meget mere om Topdanmark på www.Topdanmark.com.

Kontakt og ansøgning

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Økonomistyringschef Helle Harder på 28 43 21 72.

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest onsdag, den 23. oktober 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1