Rekrutteringsfirma

Regnskabsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brande

Sammen med virksomhedens CFO får du ansvaret for alle bogholderimæssige opgaver i virksomheden.


St. Hippolyt Danmark A/S er skandinavisk distributør af hestefoder fra den tyske producent St. Hippolyt Nutrition Concepts GmbH. Hos den tyske producent udvikles recepter og produkter specielt til St. Hippolyt Danmark A/S. St. Hippolyt er branchens stærkeste brand med stort fokus på både innovation, dyrevelfærd og bæredygtighed. Gennem mange års intensivt arbejde er der skabt et solidt fundament, så brandet i dag står meget stærkt i markedet.

Med datterselskaber og afdelinger i 4 forskellige lande er der et stigende behov for udvikling og optimering af procedurer og processer samt videreudvikling af økonomifunktionen som serviceorgan for hele organisationen.

Du kommer til at arbejde meget sammen med dine kolleger i andre afdelinger. Jobbet indeholder ikke personaleledelse.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Daglig bogføring og afstemning af 4 bankkonti samt kontantkassen
  • Daglig fakturering af alle typer salgsordrer
  • Bogføring af varekøb, omkostningskreditorer og vareleverandører
  • Betaling af kreditorer
  • Udsendelse af kontoudtog/rykkerprocedure
  • Indkøb af kontorartikler
  • Ad hoc-opgaver i bogholderi/ordremodtagelse

Om dig
Du har en relevant økonomisk uddannelse og gerne min. 5 års erfaring fra et lignende job.

Du er arbejdsom, tager ansvar og arbejder systematisk og struktureret. Du sætter en ære i, at detaljerne er på plads, og du overholder deadlines. Du brænder for at optimere dine arbejdsgange og kan holde flere bolde i luften.

Som person er du positiv, dynamisk og skaber en god energi omkring dig. Du trives med selvstændigt ansvar i et uformelt miljø med højt til loftet. Du afslutter dine opgaver og leverer høj kvalitet i dit arbejde. Du er en god teamplayer og bidrager til et godt socialt samvær på arbejdspladsen. Du har en naturlig nysgerrighed på at lære nyt og kan håndtere forandringer med en positiv indstilling.

Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø, og det er derfor vigtigt, at du behersker engelsk i skrift og tale. Tysk vil være en fordel, men ikke et krav. Gode IT-kompetencer i Microsoft Office er nødvendigt og gerne erfaring med NAV.

St. Hippolyt Danmark A/S tilbyder
En udviklingsorienteret stilling i en solid og veldrevet virksomhed med en flad struktur og et dynamisk miljø. Der er gode muligheder for at medvirke til videreudvikling af økonomifunktionen som serviceorgan for hele organisationen. Stillingen er på 30-37 t/uge efter aftale. Reference er til virksomhedens CFO. Arbejdssted er på kontoret i Blåhøj ved Brande, hvor der beskæftiges 10 medarbejdere på kontoret og 4 på lageret.

St. Hippolyt Danmark A/S er den skandinaviske distributør for den velrenommerede tyske hestefoderproducent St. Hippolyt Nutrition Concepts GmbH, Dielheim. Foderet udvikles og produceres i Sydtyskland efter bæredygtige principper med førsteklasses råvarer og ingredienser. Læs mere på www.hippolyt.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brande.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Brande

Lignende jobs

  • Payroll Specialist

    Erfaren Payroll Specialist med fokus på timeløn i Danmark søges til international virksomhedVi søger en dygtig og erfaren Payroll Specialist til vores team i Pårup. Har du erfaring med lønudarb..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • [xxxxx] Ringkøbing søger analytisk og systematisk ...

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar?Så har du nu m..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabskyndig til controlling og rapportering

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar. Så har du nu muli..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabskyndig til controlling og rapportering

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar. Så har du nu muli..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Brande

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Brande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Brande over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1