Business controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

FORCE Technology står over for en transformation. Vi bliver en forretningsorienteret, digital og grøn virksomhed, der i endnu højere grad aktivt sætter fokus på vores kunder, nuværende som fremtidige. Hvert år servicerer vi op mod 10.000 danske og internationale virksomheder fra forskellige industrier. Men vi har potentiale til at nå ud til mange flere og med langt flere services og kompetencer. Du bliver en vigtig spiller i denne transformation.

I teamet er vi blandt andet ansvarlige for udarbejdelse af månedsrapportering, forecast og budgetter. Desuden vil væsentlige opgaver være controlling, analyse og optimering af kundeprojekter samt udarbejdelse og opfølgning på business cases.

Om rollen og arbejdsopgaverne


Som vores nye business controller bliver du en del af et mindre team, der udvides for at understøtte den fremtidige organisation. Teamet agerer som partner til direktion, forretningsdirektører og andre beslutningstagere og driver udvikling af værktøjer, der øger indsigten i forretningen. Vi står overfor at skulle udvikle nye rapporter i Power BI, og vi er i øjeblikket i gang med at skifte til et nyt budgetværktøj, der løbende skal videreudvikles. Nogle af dine nøgleopgaver vil blandt andet blive:

  • at deltage i budgettering og forecasts
  • at udarbejde af intern månedsrapportering og øvrig ledelsesrapportering
  • at udarbejde business cases i samarbejde med forretningen
  • at udvikle nye rapporter og analyser i PowerBI med fokus på performance og KPI’er
  • at være sparringspartner til ledelsen, forretningsdirektører og afdelingschefer med ad-hoc analyser af produktivitet og rentabilitet.

Du kommer til at referere til Finance Manager for business controlling i FORCE Technology Danmark, og arbejdspladsen er på vores hovedkontor i Brøndby.

Din profil


Du har formentlig en baggrund som Cand. Merc., Cand. Oecon. eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund kombineret med minimum 3 års erfaring som business controller, business partner, business analyst eller lignende fra en større virksomhed.

Du har interesse for at arbejde med systemer, data og analyse såvel som med mennesker. Vi arbejder bl.a. med Microsoft Dynamics 365, Jedox og Power BI, og det vil være en fordel med avanceret viden om Excel. Hvis du har kendskab til styring og rapportering af risici samt balance og likviditet, er det yderligere et plus.

Derudover forestiller os, at du matcher denne profil:

  • Du er detaljeorienteret, analytisk og talstærk
  • Du evner at gå i dybden, samtidig med overblikket bevares
  • Du arbejder selvstændigt og har en proaktiv tilgang
  • Du er teamplayer og sætter en ære i at dele din viden med dine kolleger for at styrke afdelingens kollektive faglighed
  • Du kommunikerer på et professionelt niveau på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og opgaver. Vi arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark. Du vil blive mødt af 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, høj faglighed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone.

Noget for dig?


Hvis du mener, at jobbet er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs.

Du søger jobbet på Jobindex. Følg linket i den blå job faktaboks.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 7
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 7
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7